Abka bastın mı kardeş shortu
Printable View
Abka bastın mı kardeş shortu
Hesaplamalarım doğru ise yarın sabah belki borsa direkt taban olur, vade sonu hesaplaşması yarına çekilmiş olur.
bankaların peşine takılanlarda şimdilik sorun olmaz.
pala bu kadar abanınca dipten kalkmaya çalışan çelikçilerin ameliyatlı yerine gelmiş olabilir :oleyo:
sorun yok. toplamaya devam.
Deniz Gökçe ben Fenerbahçe Galatasaray maçına gidiyorum.
Bir yanımda Mustafa Koç (rahmetli) iddiaya giriyorum sora dönüyorum Hıncal Uluç ile aynı miktar iddiaya giriyorum sonra rahatça maçı seyrediyorum, maçtan sonra diğer taraf ile anlaşın deyip aradan çekliyorum diyordu.
Beyler ne oldu da düştük.
Bugün üç işlem yaptım
1) Bugün ev sattım.
2)Banka vadeli satıp endeks vadeli aldım fark yaklaşık 70 civarı eğer 0 düşerse iyi kar edeceğim. Şu na bile 35 puan kardayım.
3) Skbn bir ara 0,30 arbitraj verdi onu da değerlendirdim.
Bakalım kazandıracak mı?
Vob yapmayın diye diye millete fırsatları kaçırtıyorsunuz, vob yabmayın diyene kadar 4450 olduğu akşam şort yapın deseydiniz şimdi paraları sayıyor okucaktınız, bu gidişle fakirlikten kurtulamazsınız.
Her gün para dağıtıyorlar burda ama zengin olamamak, enteresan
çok değil daha 20 gün önce burası tepe diyerek 3.000 den short açana sor...
olmadı 3.400 den short açan ne yapsın,battı..
3.800 den yapan battı....4.000 short açan bile bu gün dayanamadı 4.400 den kapattı ve battı..
e neymiş bu gün 4.400 den açsaymış.:oleyo:..Ah geleceği görsek problem kalmayacakta...
VOB YAPMAYIN..ÖYLE 3-5 KONTRAT İLE OYNAMAYA BENZEMEZ.ARACI KURUMLARA müşteri kazandırmayalım
VALLAHİ AYIP ETTİNİZ...NEDEN 30 gün bekleyip te bugün 4.400 den short açmadınız...?
TEESSÜF EDERİM...neden bedava parayı almadınız..bakın 4.424 ten dönmüş..:)
benim dedem de öyle diyor..yahu tepeyi görünce short aç diyor,,ciddiyim..ama anlatamadım..
dün 90 derece açıyla çıkıyor diye sevinenler bugün 90 derece açıyla düşüyor diye seviniyor. Zenginler işi biliyor hep kazaniyolar bizim gibi fakirlerde hep kaybediyor. Bu arada turkcelden güzel sopa yedim her yanım ağrıyor. Tahminim en az 2 ay kendine gelemez borsa .
Yahu arkadaş ne ereğlisi..ŞAKA YAPTIM..
pala gulyabani gibi köşk ahalisini korkutuyor. allem gullem ediyor.
yemezler ağam.
hüseyin rahmi'nin gulyabani isimli güzel bir romanı var. finans piyasalarını takip edenlere çok uygun.
borsada belki de anlayamayacağım tek şey bu.tabana yazılmak...hani 4. taban olsa anlarım ama ilk kez taban...
bu arada bu dönüş öyle teknikle falan çözülebilecek gibi değildi. ancak kollayarak onlarca kez stop olarak yakalanabilir ek bir dönüştü...bende endeks yoktu ama artık balatası yanan gitmeyeceğim diye bas bas bağıran bazı hisselerin pay vadelleri vardı.
https://i.hizliresim.com/d3ubi0h.JPG
Bu 3 işlem gününde teminatlar sürekli yükseldi,nasıl dayanır bu duruma acemi ky.?
Siz özelsiniz,tecrübelisiniz, reel time elini yazan tek kişisiniz,pozisyonununuz neyse Osunuz. :ok:
YTD
Ahmet Ahlatçı ilk 100 zengin arasına girmiş.
>>>>>>>>>>>>>>>>
https://www.haberler.com/haberler/tu...736848-haberi/
Türkiye'nin en zenginleri 2022:
https://i.hizliresim.com/jjg8bxm.jpg
https://i.hizliresim.com/nfee3jh.JPG
Son 2 aylık VİOP X30.
Temmuz ayında teminat ne kadardı,bu gün ne kadar oldu.?
Başaran varsa alnından öpüyorum.
YTD
Vob yabmayın hayatınız kayar diyor bazı arkadaşlar ama spotta da durum pek farklı değil.
bence borsa yapmayın deseler daha güzel olur.
Asla kazanamazsın
ilk sıralar
https://i.hizliresim.com/gva1igl.jpg
Kuyumculuktan gelmiş. ISO500'de rafineri vs şirketi var.
Likit bir varlığa sahip olmalı fırsat görmüştür değerlenmiştir.
>>>>>>>>>
https://analizgerek.gen.tr/%C3%A7oru...dam%C4%B1-kim/
Çorum’un en zengini kimdir?
Listenin başında 6 milyar doların üstündeki varlığıyla, yine Koç Ailesi yer alıyor. Çorum'un gururu Ahlatcı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, ülkenin 85. büyük zengini.
Ahlatçı Holding türkiyenin kaçıncı zengini?
Diğer yandan Çorum'un önde gelen iş adamlarından Ahmet Ahlatcı ise yükselişini bu yıl da sürdürdü. Geçen yıl, “Türkiye'nin 100 zengini” listesine 94. sıradan giren Ahlatcı 300-500 milyon dolar varlığı ile bu yıl 6 basamak birden yükselerek 87. sırada yer aldı.
Ahmet Ahlatcı kim?
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Anadolu'da takdir ettiği işadamlarından biri. Nitekim, Cumhurbaşkanı'nın yurt dışı gezilerinin pek çoğuna da, işadamları heyetiyle birlikte katılıyo
Eee bu ahlatcı bu kadar bankayı kime satacak?
>>>>>>>>>>
https://corumgaz.com.tr/HaberVeDuyur....aspx?a=100202
...
Üretim yapan işadamlarına yüzde 9'la yatırım kredisi verilmesi gerektiğini dile getiren Ahlatcı, ihracatçının da özel kredilerle desteklenmesinin ekonomiyi rahatlatabileceğini ifade etti.
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, ileriye dönük hedefleri arasında, TMSF bünyesinde bulunan Koza Altın'ı almak olduğunu sözlerine ekledi.
20 senedir cabaladilar sonuçta eski zenginler yine ilk 20 de.. herşey ellerinde ama nafile boş adamlar işte diyoruz inandiramiyoruz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BBVA geri kalan payarı da lamak istiyor dedikodusu var diye BBHT'de konuklar bahsetmişti, fiyatı belirli seviyenin üstüne çıkarırlar, geçen ucuza son gün izin verdik, kalanlar daha yüksek fiyata diyebilirler.
Bir yere kadar bankalardaki ve endeksteki yükselişin altının boş olmadığını düşünüyordum ancak son 1 hafta falan bu yükseliş iyice temelden teknikten uzaklaştı ve altı boş bir görünüme büründü kanımca. Öyle ki bugün halk bankasının tavandan taban yapması spekülatif hareketin en net göstergesi bana göre. Daha önce benzer şeyleri çokça yaşadık. En yakın örneği Aralık ayıydı sanırım, kkm'nin açıklanmasıyla beraber dövizin ve borsanın eş zamanlı çakılması. Piyasada gerçek yabancının neredeyse olmadığını hesaba katarsak, bu operasyon çocuklarının yaptıkları spekülasyonu ve hatta piyasa manipülasyonunu daha net anlayabiliriz diye düşünüyorum. ABD enflasyon verisi bahanesiyle verdiler odunu. O olmasaydı başka bir sebep olurdu. Ya da hiç bir şey olmasa bile tavan tavan götürdükleri gibi şak diye tabana yatırırlardı yine.
Global piyasalar ve genel atmosfer düşünüldüğünde bu hafta kan gövdeyi götürür diye beklerim ancak operasyon çocukları ne yapar kestirmek zor. Neticede spekülatif bir hareketle karşı karşıyayız. Yarın da kalkıp tabandan tavan yaparlarsa şaşırmam. Bu piyasada en mantıklısı tüm pozisyonları boşaltıp kenara çekilip izlemek bence.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Görünür zenginler değişmemiş, bunların varlıkları kayıt altında ama diğerlerini bilmiyoruz, geçen bir çimentocu Batı çimentoyu aldı, başka biri Çimsa varlıklarını aldı. Gizli zengin çok fazladır. Bu sefer 4-5 tane yapalım demezler her ilde 2-3 tane olur. Her mahallede bir milyoner yaratacağız hedefi vardı zamanında.
Az sayıda zengin hemen yurt dışında bağlantı kuruyor, sonra yabancı ortakları ikna edemedik bahanesine sığınıyor. Sayı çok olur ise o zaman diğer zengine gidelim derler.
Arbitrajcılar yüklü girdiler pozisyonlar normal trader işi değil. Vadeli hisse short, spot longlardı. Makası lehlerine yöneltmek isteyebilirler, Tüpraş da olduğu gibi vadelide eksi faiz olmuş, artı faiz ile giren katlamalı kazandı.
Yalniz sayko abi söylediydi 13 u son diye. Ondan başka da net söyleyen görmedim. Tebrikler.
SAHOL bizde sorun yok diyor Akbank satanları bekliyorlar.
>>>>
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 09.11.2021 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 13.09.2022 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 28,06 TL - 28,50 TL (ağırlıklı ortalama 28,33 TL) fiyat aralığından toplam 1.000.000 TL nominal değerli SAHOL payları geri alınmıştır.
Bu işlemlerle birlikte, 13.09.2022 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam nominal değeri 64.883.743 TL olup, bu payların sermayeye oranı %3,1799'a ulaşmıştır.