frenin grafiği halen güzel.. tabi bence.. ağamız enedeksin durumuna bahane takılıyor işte.. azıcık aşağı azıcık yukarı..
bol kazançlar..
Printable View
frenin grafiği halen güzel.. tabi bence.. ağamız enedeksin durumuna bahane takılıyor işte.. azıcık aşağı azıcık yukarı..
bol kazançlar..
Sayın sevenhil grafikler ve yorumlar için teşekkürler. Sizleri burada görmek güzel
Kayıtlı sermaye tavanı onayının verildiğini ve şirket tarafından bilerek kap atılmadığını düşünüyorum artık. Bu kadar uzaması normal değil
şimdi bu garanti teb deniz midas globeldeki elemanlar 60 30 lot satıp da niye kendinizi deşifre edersiniz:)
Uludağ İhracatçı Birlikleri'nin Ocak ayı ihracatı, %20 artış ile 2 milyar 829 milyon dolar
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İhracatçı Birlikleri'nin (UİB) 2023 yılı Ocak ayı ihracatı, %20 artış ile 2 milyar 829 milyon 751 bin dolar olarak gerçekleşti.
UİB'in 2023 Ocak ayı ihracat rakamları açıklandı. Ocak ayındaki ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20 oranında artarak 2,8 milyar dolar olan UİB'in, geriye dönük 12 aylık dönemdeki ihracat tutarı ise 32,8 milyar dolar olarak gerçekleşti.
Rakamları değerlendiren UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik, "İhracatımız, geçtiğimiz yıl yakaladığı ivmeyi bu yılın ilk ayında da devam ettirdi. Bu memnuniyet vericidir. Dünyada bu kadar belirsizliğin olduğu, küresel çapta resesyonun konuşulduğu bir ortamda dış ticaret beklentilerinin düştüğü de göz önünde bulundurulursa, ulaşılan ihracat tutarları başarının göstergesidir. Biz ihracatçılar olarak üretmeye ve kıyasıya rekabetin yaşandığı dış pazarlarda ürünlerimizin satışına devam edeceğiz" dedi.
OİB'in ihracatı Ocak ayında 2,35 milyar dolar
Ocak ayında ihracatının önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 23 artırarak 2 milyar 349 milyon 492 bin dolar olarak gerçekleştiren Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB), geriye dönük 12 aylık ihracatı 26 milyar 817 milyon 221 bin dolar olarak açıklandı.
UTİB'in ihracatı Ocak'ta 109 milyon dolar oldu
Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Ocak ayında 109 milyon 408 bin dolar ihracata imza attı. UTİB'in geriye dönük 12 aylık dönemdeki ihracatı ise 1 milyar 344 milyon 307 bin dolar olarak gerçekleşti.
UHKİB'ten Ocak'ta 83 milyon dolar ihracat
Ocak ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4 artışla 83 milyon dolar ihracata ulaşan Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (UHKİB), geriye dönük 12 aylık ihracatı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12 artışla 1 milyar 101 milyon 308 bin dolar seviyelerinde gerçekleşti.
UMSMİB'in ihracatı Ocak ayında 17 milyon dolar
Ocak ayında, 16 milyon 752 bin dolar ihracat yapan Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB), geriye dönük 12 aylık dönemde ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artışla 313 milyon 373 bin dolar ihracat gerçekleştirmiş oldu.
UYMSİB'ten Ocak'ta 11 milyon dolarlık ihracat
Ocak ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24'lük artışla 11 milyon 44 bin dolar ihracat gerçekleştiren Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB), geriye dönük 12 aylık dönemde ise 146 milyon 886 bin dolar seviyelerinde dış satışa imza attı.
Öte yandan, UİB üzerinden ihracat kaydı yapılan ve 'diğer' başlığı altında listelenen sektörlerin Ocak ayı ihracatı, 259 milyon 997 bin dolar olarak açıklandı.
sabahtan beri 2 bin lot hacim..kas bakalım nereye kadar :)
bakınız bfren 6 Ocak 2023te başvurdu suwen daha sonra 11.01.2023te suwen onaylandı(15günde)kap attı bence bu akşam ya da en geç haftaya bfren de atacak:)
KAP: SUWEN [ ] SUWEN TEKSTİL SANAYİ PAZARLAMA A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1109401
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8616d675953293
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırım T.C.Ticaret Bakanlığı Onayı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 10.01.2023
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 11.01.2023
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 26.01.2023
Ek Açıklamalar
Şirketimiz, kayıtlı sermaye tavanı tutarının 300.000.000 TL olarak belirlenmesi amacıyla hazırlanan Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6 no'lu maddesinde değişiklik içeren tadil metnine ilişkin gerekli uygunluk Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gönderilen ve Şirketimizce 30.01.2023 tarihinde tebellüğ alınan 26.01.2023 tarih E-29833736-110.04.04-32412 sayılı yazısı ile alınmıştı.
SPK izni sonrasında Şirketimiz tarafından esas sözleşme değişikliği için T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne 01.02.2023 tarihinde yapılan başvuru uyarınca;
T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 02.02.2023 tarih E-50035491-431.02-00082480733 sayılı yazısı ile esas sözleşmenin 6. maddesinin değiştirilmesine izin verilmiştir.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Esas Sözleşme Tadili -Bakanlık Onayı.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
alman disiplini gereği seans kapanışını bekleyeceğiz galiba!
bütün ülkem vatandaşlarına büyük geçmiş olsun ölenleri ALLAH rahmet eylesin yaralılara şifa dileklerimi iletir deprem bölgesinde yardım etmeye çalışanlara şu kış gününde kolaylıklar dilerim.
Sn mercek2 gerçekten öncelikle herkese geçmiş olsun ve ölenlere rahmet diliyoruz, bu bfren ne yapmaya çalışıyor bir iki kelam etseniz
15 şubat ta 4777 den işlemde.
Sadece bugun iptal oldu. Dünkü islemler gecerli ... yani 4299 acacak
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim Kurulumuzun 30.12.2022*tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde değişiklik
yapılmasına karar verilmiş ve 06.01.2023 tarihinde esas sözleşme*tadil metnine uygun görüşü verilmesi talebiyle SPK'ya
başvurulmuştu. SPK'nın 14.02.2023*tarih ve E-29833736-110.04.04-33168 sayılı yazısı ile tadil metnimiz işbu*açıklamanın
ekinde yer*aldığı şekliyle*onaylanmıştır.
Esas Sözleşme tadil tasarısı, Ticaret* Bakanlığı'nın da onayını takiben yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay*
sahiplerinin onayına sunulacaktır.
Ben bu hissede yeniyim.Bölünme oranını(1e 45) KAP ta gördüm.Doğru mu gördüm ? Bir de bölünme tarihi ne zaman belli olur ?Şimdiden teşekkür ederim.
sn erich bu 45 i nerden gördünüz ben göremedim kayıtlı onaylandı tamam da sermaye artışı ile ilgili henüz bir açıklaması yok sanırım gk da gündeme gelecek şimdilik beklemekteyiz tüpraş ve otokar sermaye artış kararı aldı şahsen süpriz de yaptılar hayırlısı bizim bu üçlüden gelir umarım
Kağıt zorlama ile tavan olmaya çalışıyor.
Benim beklentilerimde bi değişiklik yok hocam. ama bu şartlarda bedelsiz gelir mi, oran ne olur, etkisi nasıl olur bilemeyiz.
2 hafta önceki hevesimiz de yok tabii :(
ama şahsi fikrimi yazayım ; bence genel kurula kalmadan bedelsiz haberi düşebilir( hiçbir duyum olmadan ,sadece sallamasyon yorumumdur )
Sayın filozof sayın mercek2 ve sayın sevenhil ve adını unuttuğumuz değerli arkadaşlar varsa affola. Yorumlarınızdan bizleri mahrum bırakmayın
bekle gör durumuna devam ediyoruz vbts ler de kalktı ama o şaşalı günler için patron bir şeyler söylemeli o zaman kim tutar seni panzerim benim diyelim ve tetikte patronun iki dudagının arasındaki fısıltıyı bir duyalım ben çok ümitliyim sermaye artışları için bazı kolaylıklar da tanındı alman patron bunu da degerlendirir ümidiyle sevgili hoca65.
panzer çok sert çalkalamaya başladı gk tarihi belli olana kadar böyle çalkalaması spekettin efendinin hisseyi tedirgin etmesi ve ky yi fazla ürkütmemesi gerekir ama genelde beklentili hisselerde bu tür hareketleri çok sık görüyoruz gözlerimizi kapatıp gk la odaklandık haydi hans efendi üfle artık diyecegimiz günler yaklaşıyor. sanırım mart sonuna veya nisanda gk yapılır
sevgili kincecik tabiki önce sermaye artış kararı gk olmadan da alabilir ama patron almancı oldugundan ancak gk la gelir diye düşünüyorum çünkü orada bosh gurubunun başından pek ayrılmıyor ben bu açıdan öyle yazdım ve genelde gk la sunuyor elin almanı disiplinli çalışıyor bizim patronlardan farkları bu bak egeen patronu fabrika bitecek bir kap haberi dahi atmıyor hayırlı kandiller tüm dostlara.
Bfren Son duzlugu girdik gibi. Yakinda bilanco aciklaninca anyayi konyayi goruruz. Tahmin ettigim gibi hareket olursa bilanco ile beraber bedelsizi patlatiriz ins.
Konya da deprem hayat kurtarici rol ustlendi hisse icin. Konyayi diger hisselerden ayiran ozelligi kari saklamak icin yaptigi stok. 400 milyon civari bedelini daha once odedigimiz stok var. piyasaya depremle birlikte bu stok surulecektir. Ondan da supriz bedelsiz ges in de etkisi ile gelebilir.
Bir miktarda Egeen aldim. Bakalim supriz bir bedelsiz gelirse onumuzdeki gunlerde uzaktan bakmayalim. Elimizde olsun bi miktar lot.
Ytd
baskı cuma günü kapanışda karanlık odada bitti gibi ve savulun ben geliyorum dercesine zıp zıp hareketlere başladı evet sevgili buraktepe bu üçlü artık pazara çıkma zamanı geldi geçti bile hani yagız at besicileri tayları karanlık odada besler ve dışarı çıkarttıkları an yerinde duramaz ya ahanda o misal olmasına az kaldı artık yarışlara sokma zamanı geldi diye düşünürüm kısmete bakalım şu siyasiler ve endeks çok pis kokutmazsa ortalıgı degme keyfine üçlünün.
Boğada en çok parayı aptallar yapar.
Aptal olun.
Çünkü aptallar realistik düşünemezler. Hesapları yoktur. Kripto marketi de özellikle boğada hesaplara uymaz.
Demiş biri:)
Bilanço ne zaman
konya bfrene bir sol çekti ve panzer uyuyor kis kis :kmk::evil: