https://i.hizliresim.com/n10kssu.png
hedef vermedim ama hedef belli :) ytd
sinyal sata dönüşmek üzere, aşağı salarsa durum kotu olabilr 39,50 destek takip edilmeli ytd
Printable View
https://i.hizliresim.com/n10kssu.png
hedef vermedim ama hedef belli :) ytd
sinyal sata dönüşmek üzere, aşağı salarsa durum kotu olabilr 39,50 destek takip edilmeli ytd
İmamoğluna ceza verdiler rahatladılar.
Birilerinin şahsi kinlerine, mahkemelerde alet ediliyor.Sonra utanmadan bu ilkede adalet var diyorlar.Beyefendinin şahsına münhasır hakaretlerini görmezden gelin, sonra kaybettiğiniz Bld.nin intikamını alın.Yazık oluyor bu ülkeye çok yazık.Duruma bakın ki, hisse konuşacağımız yerde neler konuşuyoruz.Çünkü yanlış kararları hepimize maddi manevi etki ediyor.İleride telafisi mümkün omayan sonuçlara doğru gidiyoruz.Afganlısı, suriyeli;si Afrikalısı ve birde onlar diğerleri yok hükmünde.. Yazıklar olsun sizlere.
Sol şeritte geri geri gidiyoruz . . . :kahkah:
Neler gördü bu gözler.Hepsi geçecek,geççek.....
salim hc, hatırlarmısınız bilmem. Ben bir ara borsayı bıraktım daha da girmem demiştim sinirle. o tarihde CB mız sürtük demişti. O zamandan beri her şey az çok belli. o yuzden borsa da hedge siz işlem yapmıyorum. Yakışmıyor bu tür haraketler ama malesef yapacak bir şey yok. Umarım 2023 de Her şey Çok güzel olacak. ytd
Bankalar maşallah endexi sırtlamaya başladı. Benim bankalarda ki korkum teminat daki banka hisseleri ne olacak. onlar ne zaman piyasaya çıkacak. geçenki opreasyonda bankalardaki zararlar çıktıkdan sonra asıl d*****n kuyruğu kopacak. dikkat etmekde fayda var ytd
şişe vadeli % 2 ye yakın artıda. herkes için hayırlı bir gün dilerim
geri alınan payların yarısı verildi ama geri alım programı sonlanmadı sanırım.
dün en iyi alıcı iş olunca geri alım haberi bekliyordum.. çakılışta hiç geri alım yapılmadı demek ki, bu fiyatlardan alınmayacak belli ki
Rakip cam üreticileri Hidrojeni temiz bir alternatif enerji kaynağı olarak denemeye başladı. Dünyanın en büyük teknik cam üreticilerinden Schott şu an ilaç sektöründe kullanılmakta olan borosilikat camboruların üretildiği Mitterteich tesisinde Hidrojen kullanımının denemeleri ile ilgili yeni güncelleme yayınladı. ilgilenenler göz atabilir.
Hidrojen hem doğalgaza olan bağımlılığı azaltacak hem de yeşil bir enerji kaynağı olarak doğa dostu dönüşümlerde rol oynayacak gibi görünüyor.
https://www.linkedin.com/posts/schot...member_desktop
endekse göre bir süredir güçsüz gerçekten.
banka havacılık gıda market enerji vs sektörel talebe göre giderken bizimki arada kaynıyor.
38,48-38,54 alımlarımı yaptım 38,46 vermedi müptezel.
37,8x lere basarmı bilemiyorumher şey yapabilr.
aşağı giderse mermi çok kendi bilir :) ytd
https://i.hizliresim.com/2assg1u.png
38,5x bolgesi çok önemli. risk almaya değer bir nokta. ytd
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Yapılan araştırmaya göre;
Borsada en çok kazanan portföylerin hayatını kaybeden kişilere ait olduğu ortaya çıkmış.
Borsada hareketten çok hareketsizlik kazandırıyor...
Şenol Babuşcu'dan alıntıdır.
Al,sat,tut önerisi değildir.
İlginç bir istatistik diyelim.(böyle kazanan portföyünde ...... denilebilir)
çok büyük bir ihtimalle abd borsasına ait araştırmalar. döviz bazındaki amerikan borsasının istatistiklerini genel bir doğruymuş gibi sunuyorlar.
Üç çeyrekteki kar aynı kuvvetle devam ederse 18.5 milyar civarı kar gelecektir ki gerçekten göz kamaştırıcı rakamlar..Temettü konusunda fikri olan var mı?..Şöyle 1tl veya 1.5 tl temettü fena olmazdı:one:
daha açılışta adam 200 bin lot basıyor. vadeli de ekside. bugün de güzel iltifatlarımızı hazırlayalım yavaştan.
Nasıl keyifler yerinde mi? Biraz normalleşti mı ortam.. ytd
30 lardan kurtulsak iyi olacak bu ara keyifsiz şu 50 milyon işi tahtanın dengesini bozdu galiba temettü 1 lira uzeri sukredeceğiz artık belki geri alımdan oraya aktarırlar da sevindirirler
Kuzuların sessizliği devam ediyor sinamalarda.
Adamlar kurdun kuzuyla oynadığı gibi oynuyor. kafalarına göre tahtaları tavan yapıyorlar. ordan çıkıp başka yere giriyorlar.
dışarısı dün çok eksi kapattı. futurelar da baya ekside. ama bizim pala banamısın demiyor bankaları tavan yapıyor.
tam yazı tura havası. çıkabiirde inebilirde yada para tam ortada da kalabilir. acaba diyorum 38,9x yapıp ordan sektirebiirlermi?
şimdilik oraya biraz alış yazdım gelirse mal sahibi oluruz gelmez se zaten bizim yukarda öpüşürüz.
tamamen kendi uydurmam ytd :)
Bir tane kedim var evde.Bugun çok huysuzlaştı.
Çocuk gibi ilgi istiyor.Onla uğraşırken yanlıs emir girmişim.
Sonuç:Şişe dötümüze girdi.
Hatta damacanaymış offff yaaa.
Güzide firmalarımızdan, her daim baktıklarımızdandı, artarak devam edecek.
Esen kalın.
iyi tatiller arkadaşlar, paylaşılan bilgiler için katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/pv9fhv9.png
Son durum bu şekil de. çok da düşmeye meraklı değil duruyor. sinyal sat da, 40 üstüne atmadan pek rahat yok.
günlük de baktığımız zaman 38,9x ler önemli. 21 günlük ortalama 38,86 larda. hem bu sebeplerden hem de shortlarım da olduğu için rahatım. sert düşüşler sonrası sert yukarı yapmayı sever müptezel. endex de çok güzel matematik hesaplaması yapıyorlar. Zor bir hafta bizi bekliyor. ytd.
Alakasız gelebiir ama,dünya kupası da bu hafta bitiyor. en çok korktuğum şey boyle dünya kupaları,olimpiyatlar sonrası piyasalarda sert düşüşler oluyor. Bilmiyorum insanların kafalarını başka yone çekip balyozu kafayı geçiriyorlar mı artık. onun için ben temlinliğe devam kendi açımdan.
Gerçi bizim pala kendi eline bakıyor. Dünyayı pek takmıyor.
Son soz abd ve avrupa eksi kapattı ama eğer p.tesi de abd tarafı eksi olursa bizim pala piyasaya korku salmamak için yukarı yatay açılış yapabir. Ama ilerleyen günlerde -5 mutlaka olacak gibi geliyor. Ay sonu endex vadeliler de uzlaşma olacak bunu da unutmayalım.
Herkese iyi hafta sonları. ytd
Bu başlıgı daha sık takip edeceğim.
Syg
hadi gari yürü artık be ölüler bile dirildi
https://i.hizliresim.com/irh1yef.png
Günaydın,
39,90 altına kaymazsam umut var diyor. kayarsam kararsızım bir bakıp çıkacam diyebilir. ytd
saholde payları sattı 41 oldu
şişenin tahtacısı piyasa da bir sorun var diyor. Ne olduğunu kendi biliyor.
Bankalar benim canımı sıkıyor. ozellikle kamular. tam olarak emin değilim ama teminatdaki banka hisseleri ne oldu, onları durumu çok önemli. mal çıkmak için çıkartıyorlarsa durum kotu olabiliir. ytd