Ne çalkaladın bee
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne çalkaladın bee
Kap loading 😄
yeni iş ortaklığı haberi gelse mesela çok iyi olurdu, tam zamanı 😄
Kapanişa doğru yine çok mal kaptirdilar yarın da dönüp onları almaya çalışır of ulsn off senin hakkın nerelerdir, bu aç gözlülük niye?
300'ün altında tutmak için çok uğraştılar
Garanti ve yapıkredi başrollerdeydi bugün
Deniz 310k net lot satmış. KY topladı bugün.
Çok mermisi kalmadı Deniz'in kurtuluyoruz yavaş yavaş.
kontr gibi cezası tam bitti derken bir ceza daha yedirmek için ellerinden geleni yapacak bu hınzırlar da kontr 23 ünde ceza bitti derken hoooppp biz spk lılar henüz sizi güldürmeyecegiz biraz zorlanın bir ay daha bendensiniz dedi buna da derse şaşırmam bürüte giren sürünüyor addah yasak diyorlar.
Sayın mercek2,
Diğerlerini anlarım da Alfas'a gelecek bir ceza haksızlık olur. Daha doğru düzgün bir bilanço dahi açıklamadı. Muadillerine göre kağıdin hala gideri var. Ona bakarak aldık aliyoruz
Brüt takas ve emir iptaline rağmen denizin 310 k satışının karşılanması enteresan olmuş.
Denizdeki oyuncu eğer burayı okuyorsan oğlum delikanlı ol elinde ne kadar lot varsa sat hepsini çık git tahtadan biz topluyoruz şirketin yüzde 50 sini aldığım zaman sana geri 1000 TL den satacağız yemin olsun biz kimiz dersen iş ve gedikteki oyuncu yüzde 50 ye fazla kalmadı zaten sayende korkak ky güzel mal sattı onlarında elinden bu vesile ile topladık hele bugun tabandan bize 100.000 lot civarı mal vermen takdire şayandı elinde fazla mal kalmadı biliyoruz onlarıda ver tahtadan usulca Çek git
Bugün arzdan beri en yüksek para çıkışı olmuş: -75,714,730 TL.
Hissenin orta uzun vadede çok iyi seviyelere gelebileceği değerlendirilebilir. Ancak muadilleri örnek gösterenlerin o hisselerde yükselişlerin kaç ay sonra gerçekleştiğine bakmalarını öneririm.
Yarın biraz daha yapıp yukarı hamle gelecektir inşAllah
Zaman izafidir. Bunu en iyi borsacilar bilmeli. Su akarken testiyi doldurmalı ve şu an su akıyor. Muadilleri kote olduğunda damlıyordu ama şu an akıyor !!!
Satanlar mert davranıp bitirene kadar sarmalı sonra da çekip gitmeliler. Kıymetini bilen birileri çıkar elbet..
“Tüm okullarımızı çevre dostu okullara çevireceğiz. En fazla enerji tüketen bin okulumuza çatı üstü güneş enerji sistemi kuracağız.”
-Cumhurbaşkanı Erdoğan
Enerji projeleri ilerleyen zamanda hem kamuda hem özel sektörde artacak. Bu projelerin başlangıç olduğunu söyleyebilirim.
Buda mı gol değil
Çin 2022'de Güneş Enerjisine 16 Milyar Dolar yatırım yapmış. 2022'de 75 GW kapasite artışı hedefliyorlardı, ne kadarını başardılar Ocak ayında öğreniriz.
Aynı Çin gibi enerjide dışa bağımlı bir ülke olarak bizim de Güneşe ve Rüzgara daha çok yatırım yapmaktan başka şansımız yok, mecburuz.
Ben çok değil birkaç yıl içinde Okullar, AVMler, Fabrikaların çatıları üstünde Güneş Enerji panellerinin zorunlu hale gelmesini bekliyorum. Zorunlu olmasa bile ciddi manada teşvikler çıkacaktır. Bu dönüşümü yapmamız gerekiyor.
İyice b. k unu çıkardılar düzeltmenin.
Nerden alsan zarar madem öyle gelsin 200-220 aralığına alalım yapacak birşey yok onların da kârı eriyor
Elimize verdiler beyler, dağılabiliriz 😂
2 günde mahvettiler kağıdı yazıklar olsun
Alfasdan çıkan ahgaz aldı, ben öyle yaptım
Fırsat verdi aldım(ahgaz), kalan dostlara bol kazançlar :)
ilginç olan diğerleri diğerleri yazmıssınız yav onlar bunun yarısı kadar bıle dusmuyor bu çıldırmıs gibi düşüyor insan üzülüyor şaşdım kaldım iyice bunaldım
Sektör hısselerının hepsinde derın satışlar var!! Alfas henüz fıyatlamasını tam olarak yapamasada rüzgarın dönmesı lazım ,,
enerji tarafından kar satışları devam ediyor. Doğalgaz tarafında fiyatların aşağı gelme beklentisi var. Bu durumda doğalgaz çevrim santralleri karlı duruma geçip yenilenebilir enerji tarafı bir süre beklemeye geçebilir.Kamu teşvikleri burada önemli konu olur.
Doğalgaz Şubat Vadeli fiyatları şuan %3,5 artıda. Ağustos'tan bu yana %50 geri geldi zaten.
Düşebileceği fiyat buralardan çok uzak değil. Nedeni ise Rusya'nın Doğalgaz arzının kısılmış olması.
Ukrayna-Rusya savaşı Türkiye'de çok gündemde olmasa da son sürat devam ediyor.
Rusya ile barışılmadığı sürece doğalgaz fiyatlarının eski düşük seviyelerine gelmesi zor gözüküyor.
Yenilenebilir enerji kaçamayacağımız bir gelecek.
Tahtada alım tarafı güçlenmeye başladı diye yazacaktım ykrediden birisi sattı aslında iyi oluyordu
Bu kadar olaydan sonra, batının rusyaya eski günlerdeki gibi göbekten bağlı kalmak istemeyeceğini düşünüyorum.
Daha doğrusu olması gereken bu, yinede bunların ne yapacağı belli olmaz.
Hala bu durumlarından ders almazlarsa o da onların bileceği iş.
Vaay taban kapatmadı, helal olsun
Yenilenebilir enerjiyi konjonktüre bağlı değerlendirmek yanlış. Paris iklim anlaşması bu dönüşümün temel felsefesini dönüştürüyor. Suudi Arabistan bile yenilenebilir enerjiye büyük bir bütçe ayırmak zorunda kaldı. Yeşil dönüşüm kaçınılmaz. Sıfır karbon kaçınılmaz artık ve bunun yoluda yenilenebilir enerjide geçiyor. Örnek elektrikli araçlar vs vs vs
Yenilenebilir enerjiyi konjonktüre bağlı değerlendirmek yanlış. Paris iklim anlaşması bu dönüşümün temel felsefesini oluşturuyor. Petrol zengini Suudi Arabistan bile yenilenebilir enerjiye büyük bir bütçe ayırmak zorunda kaldı. Yeşil dönüşüm kaçınılmaz. Sıfır karbon kaçınılmaz artık ve bunun yoluda yenilenebilir enerjide geçiyor. Örnek elektrikli araçlar vs vs vs
Tacirler A1 başına bela edersen böyle olursun tacirler kendi de olabilir mi borsada her türlü kahpelik var maalesef
Dün tacirler 272 den al 278 sat 216,000 kâr olacağı bu amk
Kırmızı bir günde güzel kapattık. Deniz sattıklarının 60k sını zor toplamış. Yarın 300 lerde sağlam savaş olacak.
Alfas bize yılbaşı hediyesi verecek mi :)
Tekrar 344 e gidiyor, 3 lü tepe yapacak yada basıp gidecek :)
ben 3 lü tepeyi destek yaparsa pahalı demem alırım :)
Poz 0.0 dostlar, elimde yok :)
Ekranda kalmış , tavan olmuş :)
hepinize gönülden bol kazançlar dilerim :)
ayrıca yukarı döndüğüne çok sevindim :)