Masa dağıldı diye verdiler aşağı. Bakalim bizim dürzü ne yapacak. Bunu fırsata mi çevirecek yoksa genele mi uyacak
Printable View
Masa dağıldı diye verdiler aşağı. Bakalim bizim dürzü ne yapacak. Bunu fırsata mi çevirecek yoksa genele mi uyacak
Fren ile fark +2500 oldu iki haftada. Halbuki tam tersi olması beklenirdi..
Yorumları şöyle bir okudum da , ben küçük yatırımcının hâlâ bu kağıdı taşıdığına inanmıyorum..😂
Girdiğimde 14 sene önce küçücük bir yatırımcıydım.
Burada büyük bir yatırım sahibi oldum 14 senede.
Bu a.k oğlu benim bunu buralardan satmayacağımı anlamadı.
Tahminim arada ender hatırlı lot sahibi eskilerdenim.
Bu kadar senenin sonunda 3000 5000 7000 bunlar kesmez çok sürmen lazım yukarıya.
Sn. Tike sizi iyi hatırlıyorum.. Severekte takip ediyorum. Neredeyse hissede aynı yıllara sahibiz. Ayrıca yazdığınız rakamlar şu anki ortamda komik kalıyor artık. Ama en az şu anda olması gereken yer şu an 5 binler..
2 haftadır soluksuz düşüyor. Bunlar zaten hırsız.
14 yıldır bunu biz uv ciler iyi biliyoruz ama onlar da biliyor artık bizim büyük resmi görmeden gitmeyeceğimizi. Kendileri bilir.
Onların da ömründen ömür gidiyor....Beklenti büyüktü, şimdi dahada büyüdü... ytd.
Umarım hedef fiyatlarımızda çıkmak nasip olur.
Bu düşüşler geçici
kağıda topladılar ise buradan da dağıtamı yacaklarğına göre seve seve götürecekler.
Hedef rakam şu an için yuh denilecek bir rakam☺
Ama 14 sene önce 2 TL’den aldım THY ile kıyaslandığında gayet sıradan bir rakam
Zirveden 5K civarı verdiklerini kanirtmaya devam ediyorlar. Onlarda ne inatçı çıktılar. Verin kurtulun. Yoksa bizim gibi UV ci olacaksınız:)
bu patron bu sene temettü dagıtmayacak da finansallarımızı güçlendirecegiz der acaba finansallar derken sermayeyi de güçlendirecegiz mi demek istemiştir hiç belli olmaz bu milisler çok ani kararla gk dan güzel bir sermaye artışı çıkartırlarmı uzun yıllardır bekliyoruz ama nafile çıkıyor ya bir süpriz yaparmı diye içimden de geçm,iyor degil yani
Konya Çİmento'nun GES projesi ile ilgili "ÇED Olumlu" kararı verildi
07/03/2023 16:42:24
Konya Çİmento tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"KONYA ili SELÇUKLU, ilcesi Çandır Mahallesi, 42833 ada, 1 parsel ve 42824 ada, 6 parsel sınırları içerisinde, KONYA ÇİMENTO SAN. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali (38,15 MWm/30 MWe, 39,56 ha) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; KONYA Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Bokunu çıkarmaya devam ediyorlar. Zaten neyi becerebiliyirlrki. Bizde adamlardan beklenti halindeyiz. Ql bunları vur 6li masaya
Ben adamla tşşak geçerim diyor. Sıkıysa gir, yiyorsa sat diyor.ytd.
Tüm cimentlar tavan bozdu, bakalim konya ne kadar dayanabilecek:)
Tavann olmuş, taban görmüş, yataya sarmış. Çok önemli değil şahsen. Sadece tek beklentim var.14 yıl olmuş..
Umarım artık uzatmaz. Beklentilerin gerçekleşmesi için zaman çok güzel...
O gün bugün olsun
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Keriz silkeleme hareketine başladılar:)
Hipnelikleri bitmedi gitti bunların. Madem eksi kapatacak dün niye sabahtan akşama kağıdı tavanda tuttun.
Gene bayrak elde en onde düşüşe liderlik ediyor hipnator
Ağam maytap geciyor bizle
Mal alsinlar diye didinip duriyor. Herkesi zengin edecek. Çok iyilikperverdir. Bizim spec diye söylemiyorum. Yufka yüreklidir:)
Arkadaş tımarhanelik hareketler yapıyor gene.
Aklıma geldi. En son bir zoytarı vardı, iflah kesiyordu, fitil ateşlemişti, Fransız patronu bildiği 7 dilde ama translate mektuplarla haberdar etmiş; 2022 mart ayında en geç ateşlediği fitili patlatıyordu. Aha da 2023 Mart oldu ve fitil içine kaçtı ellaham ki eleman yok oldu gitti. Yancı yalaka tayfası vardı bir de, abim abim diye takla atıyor; abimize laf söyleyemezsiniz, sağol varol büyüksün diye çemkiriyorlardı. Yok hukukçusu dava hazırlıyordu, altın bulanları mı dersin, petrole ulaşan mı dersin?? Hepsi kuyruklarını kıstırıp yok olup gittiler. Demiştik bu ihtiyara fitil mitil sökmez, adamın içinde fitili patlatır, tehditlerinizle komik duruma düşüyorsunuz, millete sebep oluyorsunuz diye. Ne oldu efendiler gördünüz mü anyayı Konya’yı? Zaman ne müthiş bir olay, geçtikçe gösteriyor hakikatin yüzünü. Sabırla beklemeye devam
Evet bu bahsettiğiniz paylaşımlar yanılmıyorsam 2021 son çeyreğinde yapıldı her hafta cuma günleri halay çekiliyor ay sonları fitil ateşleniyordu 2021 bitti 2022 bitti 2023 ün İlk çeyreğindeyiz öyle bizim isteğinmize göre adamlar hareket etmez ben sadece okudum geçtim dikkate almadım alanlar var ise de borsada acemidir çok mu acele ediyoruz diye düşündüğüm oluyor ama bir bakıyorum 12/13 yıldır Konya'da yım olması gereken rakamlar bunlar değil kendi hedef fiyatıma gelene kadar bekleyeceğim ömrüm olduğu sürece hayırlısı olsun umarım herkesin kendi düşüncesine göre kazanç elde ederler tüm ortaklara bereketli kazançlar dilerim yazdıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin
Bisverin hocam geçmişi biz geleceğe bakalım. Gonya treni yola çıktı ins. Daha tam.gaz vermedi ama gidiyor ufak ufak. . Epress gider de kaybettiğimiz zamanı telafi eder ins
Sayın: Kepetto
Geçmişi boş verdik geleceği de bilmiyoruz yaşadığımız deprem hasarı çok büyük gerek deprem bölgesine konutların gerekse İstanbul başta olmak üzere çevre illerde kentsel dönüşüme hız verilecek olması nedeni ile bu sektör bir hayali yoğun çalışacak Konya çimento bu güne kadar yatırımcısının beklentilerini karşılamadı ama bu böyle gitmez görüşündeyim önce sağlık olsun gerisi teferruat
Bugün golts güzel bir kar açıklamış. Bizde eldeki 400 milyon stoğu paraya çevirince benzer bir kar aciklayabiliirz yakın zamanda diye düşünüyorum. Hoş kar açıklamakta bu hisse gidecek anlamına gelmez. Zira zarar açıklayıp topukladigimizi gördü bu gozler:)
3500-3560 aralığında git gelden başı döndü amk:)
Hayret, düşüş trendine uymadı. Eski düştüklerine saydı herhalde..
kuyruklarını kıstırıp gittiler dye yazılmış,
ben biraz üzerime alındım,
yav pyros hocam tabi ki gidecem, ne yapacam, senin gibi bir hissede 15 yıl nasıl bekleyebilirim ki,
isteyen inanır isteyen inanmaz, 3 yıldır konyayı o kadar çok trade ettim ki, bedelsizle gelebilcek karı fazlasıyla kaldırdım,
şimdi bir başka hisedeyim,
başarısız insanlar sebebini hep başkalarında ararlar,
sağlıcakla kalın her şey gönlünüzce olsun,