Açık söyliyeyim tavandaki lotları almasını istemiyorum
Printable View
Açık söyliyeyim tavandaki lotları almasını istemiyorum
Ben almasın dedim o aldı hadi bakalım hayırlısı
Neyse ki düşündüğüm olmadı
İyi hafta sonları her gününüz böyle bereketli olsun fabrikada çalışan mazi gömlekli gardaşlarada selamlar
Akkuyu Nükleer Santral den üretilecek elektrik trafo dağıtım sisteminide ASTOR dan başka Türkiye de bu işi yapabilecek şirket yok.. Oradanda sürpriz haberler bekliyoruz.. bekliyoruz..
Bende 100'u görebileceğini düşünüyorum. Hatta eğer benzer trafo ve güç merkezi üreten europower halka arzı onaylanır o çıktıkça bundaki çıkışı daha da motivasyon edebilir. Astor gittikçe Alfas gitti. Europower halka arzı yakın zamanda onaylanır ise balın yanında kaymak misali bal kaymak inşaallah olabileceği kanaatindeyim. Europower Nisan ayının ilk haftasına kadar onaylanmazsa 70 ila 100 arasi bir yerde düzeltme yapar ve bu 70 ila 100 aralığında yataya bağlar diye düşünüyorum Ama Europower halka arzı Nisanın ilk haftasına kadar onaylanır 100 u geçebilir diye düşünüyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi sesli düşüncelerimdir ve gerçekleşebilir veyahut gerceklesmiyebilirde. inşaallah gerçekleşirde hepimiz kazanırız, arkadaşlar)
Astor gitti,aldas gitti yorumu doğru olmamış alfas bilançosu iyi geldiği için ve 2023 te daha iyi geleceği için fiyatlaniyor.Yani astorla herhangi bir ilişkisi yoktur. Hatta alfas gittiği için astor onu izliyor diyebiliriz.Bu demek değil biri kötü ikiside iyi birer şirket kendi alanlarinda.Birini överken başkasına yaslanarak değil bilançosu ile gelecekteki alacağı işlerle desteklemek lazım. Saygılar.
Euro power ın halka arzı Astor daki hareketliliği devam ettirebilir. Aslında karşılaştırdığımız zaman Euro power Astor dan çok daha küçük bir firma.. Hem cirosu hem karlılığı Astor un 5 de biri kadar.. Astor hakikaten Türkiye de 1 numara Avrupa da öncü..Astor cirosu 7.4 milyar TL ..Euro Power yaklaşık 1.8 milyar TL..Karlılık ise Astor: 1.85 milyar.. Europower:400 milyon
Kısacı Astor gerçekten çok güzel yatırımlık bir firma ..Düşsede çıksada 2023 de ASTOR da devam
Satış tarafı çok güçlü
Sağlam direniyor başka hisselerede pek böyle olmaz lap tabana giderdi açıkçası savaş var savaş alanı
Açıkçası çok iyi iş çıkardılar ilk hucumu bastırdılar ben bu hissenin geri gelse bile öyle başka hiselerdeki gibi çöküşler olacağını düşünmüyorum belki bir müddet yataya bağlar
59'daki gapı mı kapatacak bakalım
Saat 11:34 52 milyon hacim
Devre kesti
gerçekten yuh böyle düşüş olmaz ya. güvenip kar satısı yapmıyoruz şaka gibi vuruyorlar aşağı. patronlar bile 40 ı geçmez demiş zaten başta
Bankof ve gedik malı kusuyor, Kılavuz'un dediği gibi başka kağıt olsa tabana kitlerdi
bu sert hareketler bitmeli
Süper geri dönüş mü oluyor ne
Böyle ni bantta yani 55 66 arası yatay Bi bant oluşturabilir
Bence eğer bu yatay bant oluşursa grafiğine bakmadan konuşuyorum yatay bandı yukarı kırarsa 100 liranın üstü gözüküyor aşağı kırarsada alt tarafta 40 liralar
Garanti, iş, ziraat dökülenleri topluyor
Bu düşüşte endeksinde rolünü es geçmemek lazım
Bence böyle bile kapatsa çok iyi direndi
ne caktılar be elimize mal dagıttılar resmen. taban. hic cıkmasaymıs keske cuma
ne zaman yuksek kaar realize etmesem elimd epatlıyor. artık borsa baydı iyice.
Düzeltme bekleniyordu ancak endeksle beraber düşünce fazla sert oldu.. Burada blok mallar geldi . Genellikle yatırım fonları ve citi den çıkacak gibi.. Bu düzeltmeler normal hızlı çıkışın düzeltmeside sert oluyor ancak ASTOR geleek vaat eden güzel bir şirket.. Satanlar bu kağıttan kolay kolay vazgeçmez. Bankof buradan 3.1 milyon lot Astor sattı gitti 6 milyon lot Kozal aldı.. Yarın döner tekrar alabilir..Bekleyip göreceğiz..
Küfür edecem de nereden başlayacam bilemiyorum fed in Bi faiz kararına abd nin şişik bankalarına
Bu kredi derecelendirme şirketleri finansal durumuna göre notları dağıtıyor demi bu abd de batan bankanın son notu neydi bilen varmı madem yüksek not alanlar batıyorsa düşük notla zorlukların üstesinden gelmeye çalışanların suçu neydi bu kredi derecelendirme şirketleri parayla not mu dağıtıyor acaba
sirket taban olunca tamamen gozumden dusuyor ya:) yarin da taban kesin
Taban olmakta zorlanır biraz taban olsa bile sürekli tabanı bozar böyle Bi günde bile tabanda topu topu bekleyen lot sayısı 1 000 000 mesele bu şirketin küçük yatırımcısının hissesine güvenmesi böyle olunca kolay kolay ip oynamatıyorlar
Yarın direk taban olmaz, tüm aracı kurumlar bu kagıt üzerinden işlem yapıyor. Gördüğünüz üzere işlem hacminde 1 numara. Yarında satış yer ama açılışta taban olmaz.Gün yeşil olursa, + bile kapatabilir. Yarın da bir çok kişiye kazandıracaktır.
bu gün tavan olursa şaşırmamak lazım :ok:
dis izt en astor nat en apple :he:
yine sinir krizi yasatıyor içi boş hisse. şirket doludur ama hisse içi boş
dönecek gibi mi xu100 +ya geçti