Gesan sayesinde bugun dik duruyoruz ...
Gesan sayesinde bugun dik duruyoruz ...
evet dalgalanma başladı saglam durun...hedef kızılelma...
Kap geldi. Endeksin düzeltmesinin gazabına uğramaz inşallah
Güzel haber, arge departmanını tebrik ederim. Yıllık 20 milyon dolarlık ciro fena sayılmaz gayet iyi.
Şirket ARGE ve TEST Ekibimiz, 40.5 kV MESNET TİPİ AKIM TRAFOSU / GERİLİM TRAFOSU TASARIM VE PROTOTİP PROJESİ'ni ve ürün ile ilgili üretim deneme testlerini başarı ile tamamlamıştır.
Seri üretimine başlanacak Akım/Gerilim Trafoları için ilk etapta aylık üretim hedefi 1.500 adet olup, kademeli artış ile aylık üretim adetinin 3.000'e çıkarılması planlanmıştır.
Bu üretim sayesinde üretmekte olduğumuz OG Hücrelerin önemli bir komponentini kendi bünyemizde imal ediyor olacağız.
Grubumuzun ihtiyacını karşılayacak Akım/Gerilim Trafolarının aynı zamanda Epoksi Reçine İzolatör ve Komponentleri ile birlikte yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda satışı gerçekleşecektir. Hasılatımıza etkisinin yıllık bazda 20 milyon USD seviyesinde olması beklenmektedir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
tam bebek şirket tabiri buna yakışır devamlı kendini geliştirecek kapasite var büyeme si uzun yıllar devam edecek gibi...
Astora rakip olacak bir güç doğuyor.
YTD.
tavan olmuş kimsecikler yok ah zavallı power butun teknikçileri patlatıp gittin yine...
Tavanımız hayırlı olsun, çok atak hisse, koşmaya başlayınca bold pilot gibi gidiyor maşallah.
Patron M.Behiç Harmanlı dünyada çok ciddi güç trafosuna ihtiyaç duyulduğunu, sınırsız bir taleple karşı karşıya olduklarını Enerji sektöründe tek üretmedikleri kalemin güç trafosu olduğunu yeni kurulacak fabrika ile Alçak, orta ve yuksek gerilimde her voltaj ve megavatta müşterilerin taleplerini karşılayacaklarını söylüyor.
YTD.
Dedik gesanı geçecek 2 ye katlayacak diye dinlemediler (pd olarak)
https://i.hizliresim.com/s9w61f8.png
F / K oranı 87.57 bugün ki fiyatla 87 sene de kendisini amorti eder 10 f / k normal 20 f / k geleceğini satın alırsın 3 aylık 108 milyon kar en az 400 olacak deyince yatırımcıyı yanıltırsın neye göre bu fiyatı telaffuz ediyorsun geçen senenin 2 / 3 misli kar gelse yine o fiyatlar olmaz koç holdingin f / k oranı 3.72 fiyatı 117 00 lerde hisse fiyatını anlamak için F / K oranına bakıp defter değerine ve yıllık hasılatına göre kendince belirlersin fiyatlar ezbere olmuyor foruma da fiyat yazmazsın
yatırım tavsiyesi değildir
Kartopu sen çok mu farklısın? 100 lerde pahalı diye yazıyodun hisse olmuş 170 utanmadan gelmiş hala f/k hesabı yapıyosun..
27 yıl borsa ile meşguliyetim var hisseler hakında çok şey öğrenmeye çalışıyorum bilmediğim daha çok bilgiler vardır ama hisse alıp satan çoğu yatırımcı hiç bir şey bilmeden tüyo ile duyum ile alıp satar bir gün bir hisseye yükseklerde takılıp elinde kalır kazancının hepsini geri verir . forumda birisinin yazdığı fiyata göre en az 400 olacak diye yazmış o rakamı yazan borsa ile hiç bir şey bilmiyor demektir defter değerini , F/ K oranını ve hasılatını incelemeden hisse alıp satan sonunda hüsran olur büyük şirketlere bir bak ereğli kardemir şişe arçelik türkcel gibi karşılaştır bilmiyorsan öğren .
yatırım tavsiyesi değildir
41 yaşındayım az çok bildiğimi düşünüyorum, sen gelip buraya “eupwr pahalı ytd” demenle o adamın 400 tl hedef vermesi arasında hiçbir fark yok.
Fk yüksek bu alınmaz diyosan senin bi 27 yıla daha ihtiyacın var
borsa ve zaman çok hızlı degişiyor ayak uyduramıyan ne yazık ki geride kalıyor ve kalacak...Hala temettü alıcam diye eregli yi beklersen zamanın hisseleri enerjiyi kaçırırsın ...
hızlı gitti ama hikaye var ve devam edecek düzetme yapa yapa yolunu bulur...
135'ten verdim bir düzeltme gelir diye,baktım ki düzmüşler ! Öyle bakıyorum şimdi giden geminin ardından....:(
Gelen kapı nasıl yorumlarız ortaklar?
Ben europower’a ait olan arazinin peak pv üzerine geçirildiği şeklinde anladım, bu durumda oradan europower’a satış kaynaklı para gelmesi lazım. Açıkçası benim hoşuma gitmedi ancak çok olumsuz bir durum da göremiyorum ve fakat peak pv bizim %60 iştirakimiz, burada görülen özkaynağın(arazi özkaynaklar kalemindedir herhalde, yanılıyor olabilirim bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim ) bundan sonra %60 olarak bizde görünmesi hoş değil kanımca.
Gesan’ın değeri artınca Europower geldi, umarım yakın gelecekte peak pv’yi arz etmezler çünkü bu durumda çakal patron imajı oluşur gözümde. Europower daha yeni arz oldu çünkü.
Kurulan yeni bir şirket 3 yıl halka arz olamıyor diye biliyorum bence peak için henüz erken... Şahsen bende olmasını istemem...
bir benmi kaldım nerde bu millet...
Portföyün üçte ikisi ile gesan-epw üçte 1 i ile diğer enerjilerde devam
20 yıldır borsadayım böyle güzel hisseleri satıp alttan alıyım dedikçe hep elimden kaçırdım yada lot sayım azaldı...
Bugün eğer kapanışa doğru salmazlarsa Gesann-Pw ikilisinin hareketleri mal toplama gibi geldi. Aşağı salıp tekrar yukarı sürdüler. Bu furya bu hafta da devam edecek sanki. Yani inşallah. Gönlüm öyle istiyor.
Ayrca Patronun sunjunior anamasını Ağustosta açıklarız demesi de ummutları arttırıyor. Hayırlısı diyelim
düzeltme geldi bakalım biraz geç kalsada...:cool: