Europower ın tahtacısı bunda olsa vay vay vay !! Adam neler yapıyor ,, !!
Printable View
Europower ın tahtacısı bunda olsa vay vay vay !! Adam neler yapıyor ,, !!
europower de çıksın dostum ...komşuda pişer bize de düşer...:kahkah: bir gün sektörü onlar sürükleyecek bir gün de biz...alfas,smrtg,gesan,europower ,cwene ,astor bunlarda haber çok...her hafta bunlardan birine güzel bir kap düşse bize yeterdir...:kahkah: unutmayalım bu kardeşler dayanışma içinde...:)
seçim belirsizliği yüzünden endeks çok düştü..endeks bu açığını kapatması lazım...bu süreçte hisseler de çok düştü...onlar da bu düşüşlerini telafi etmeli..tabi bu telafi sürecinde kimi sektör ve hisseler hızlı olacak ,kimisi de yavaş olacak...artık herkesin bahtına ne çıkarsa...
europower şu anda %4 primli..biz de 158,50 fiyatımız ile %1 artıdayız...bir süre sonra ivmelenebiliriz..çünkü önümüzde doğru dürüst direnç yok..
agresif bir yorum yapayım gideyim 500 lira olur mu ?
europower niyetini bozdu galiba...%7 primli...tahta yapıcısı tavan yaptırırsa şaşırmam...hayırlısı ile biz de şu 160,00 tl yi geçelim...geçtikten sonra bizim de çıkışımız ivmelenir...sabırla bekliyoruz...
Patronu fuar heyecanı sarmış galiba video da çekmiyor veya önemli Bi anlaşmanın görüşmeleri yapılıyor olabilir mi
Yalnız Eupwr hacim olarak hep bizim üstümüzde hatta genelde ikiye katlıyor ona rağbet daha fazla görünüyor
hisse adeti de fazladır ondandır bence...tabi beklentileri de güzeldir...ben europower ve cwene ikilisinden cwene yi tercih ettim...iki kat çıkmış bir hisseye karşılık arz fiyatına inmiş bir hisse vardı karşımda..ben de uygun olanını seçtim...cwenenin de beklentileri güzeldir...argesi güçlü, yeni ürünler üretebilen ,kapasitesi yüksek bir şirkettir..
Bu gün Bi tavana dokunup 165 e geri gelip oralardan Bi yerden kapatsa muhteşem olurdu
Aslında bunu tavana kitlemek ondan daha kolay
Her yer yeşilken bizim gırmızıyı kovalamamız yatırımcı da Bi güven bunalımı yaratıyor
Cweneyi pek bilen yok. Çoğu kişi halka arz oldu diye almış, insanlar 1.8 gw dan 3 gw a çıkacak kapasitenin, lityum iyon pillerin öneminin, yeni güneş hücresi üretim denemelerinin, şarj istasyonlarının, yenilikçi inverterlerin, solar ekipmanların, şirkete ait santrallerin farkında değil.
eupwr gesandan dolayı ön planda bu sayede reklamı oldu :) biz daha yeni oyuncuyuz.
gesanda olanlar hatırlar 31,00 tl yi geçerken ne kadar da zorlanmış idik..:kahkah: o rakamı görmekten artık gına gelmişti hepimize...inanmayanları çoğu orada satmıştı...ben ise ikinci takviyemi 32,00 tl den yapmıştım...:kahkah:
Bofa ile ytf ekibi baskiliyo sabahtan beridir.
Kisada toboda yaptık bı salsalar 167 hedefimiz var ama salmadi gitti gavurun algoritmasi
kapanışa doğru bir atak bekliyorum
Dış kulvardan olaya dahil olsak hiç fena olmaz
Yatırım finansın mı 600 700 felan galiba ama o satışların gerçek olmadığını düşünmekteyim
Birazdan Döşemealtındaki sanayiciler olaya el atarlar endeki parayı basarlar Antalya nın gururu cw enerjiye
Dişlerim ağrıyor yükselsin artık dişlerimi yaptıracam para lazım
Satış yapan bofa ile ytf ama görünürde öyle , bir gün aldıklarını öteki gün başka kurumlara devrediyorlar kaçtır bu şekilde mal toplanıyor. Alırken agresifler mal devrederken tersine düşükten devretmeyi tercih ediyorlar arada dökülen varsa bofa ile ytf baskılarken diğer kurumlar topluyor.
bofa ile ytf 350-400 bin lotu bu şekilde kaç kere devretti durdu ve 30 milyon lotu olan bir şirket için bunlar ciddi rakamlar, tek günde bofa ve ytf dolaşımdaki malın %2-3 ünü toplayıp sonraki gün malı çıkıyorlar.
Bugün aslında şu devretme işi bitmiş olmalı dün aldıkları ne varsa bugün çıktılar da algoritma dökülen birilerini bulunca salmıyor tahtayı.
hepsini okudum trene bindik yine gesan dayanamadım aldım ama sanırım cw ye geçiricem hepsini gesandaki lotum kadar toplasam iyi :)) bakalım neler olacak..
bu sefer bir hedefim var oraya gelene kadar içerdeyim :)
gesan da mayıs taki hedefimize kasım sonu ulaştık ama insanoğlu işte duygusallaşıp aşık oluyor :)
Kap gecikti kap geleydi iyiydi
Keko senin oyakc direnci kırmış gözüküyor
163 denemesi yapar mıyız sanki bir direk hakediyor saatlikte..
teknik olarak hiç takip etmiyorum dostum..verdiğin bilgi için teşekürler..yenilenebilir enerjilerden sonra çimento ve inşaat demiri satan şirketler iyi olacaktır düşüncesindeyim...malum hem deprem hem de süriyede yapılacak 250 bin konutun getireceği yoğunluk bu sektörlere yarayacak...bir kaç yıl o iki sektör çok canlı olacak...
normalde sermayemi fazla bölmezdim ama son 7 ayda istemeden de olsa 5 hisseye böldüm sermayeyi...bakalım nasipte neler olacak ?? sabırla bekliyorum..
O aracı kurumlardaki bacaksızlar varya hep onların işi bunlar Bi kafalarını kaldırsalar ekrandan Bi şirketi araştırsalar hep ezbere hep ezbere
Alfas devre kesmiş
Bizim tahtada savaş var şuan birileri 50 Kr lik satış gonderiyo düşsün diye birileride ne gelirse topluyor tahtacilar birbirinemi girdi ne olduysa yada patronmu duruma el attı manyak manyak işlemler geçiyor ekranda şuan