Ben eksi bekleyen pek görmedim, en kötü yatay bekleyenler vardı..Bu başlıkta da bi kerem abi vardı kuvvetli eksi bekleyen, o da ya pozisyonuna göre konuşuyor, ya da terso yapıp eksi açılsın da aşağıdan mal kapayım derdinde, ya tutarsa hesabı:)
Printable View
İŞ ve GARANTİ
boş tahtayı 3 kuruş ile kesmenin her yolunu deniyor
spot 30... 933950
spot100.. 874150
ikisinide kırıp... destek yaptı
artık önlerinde kimse durmaz.. long oldu piyasa sanki
çok yüksek olsada, deneyeceğiz long
haa tom cones 17 pivan artı... 3 pips daha alıp 20 olursa
bisti % 2 daha kaldırır mına godumun oğlu
boncuk buldular mına goduklarım
Koca tüp te.eslik ederse tutmazlar gibi
29-01-2024, 13:16#6605 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
14,942
Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
kuş ve tcell sevenler derneği 2 tahtada bugunkü kapanışları level atlama bölgelerinde gün sonu kapanışı önem kazanır.
THY sorulmuş 240 dk graflarda 286-288 kanal üst bandı bu bölge kısa vade takip edilebilir.
dolar bazlı orta vade 11 hedefli formasyon beklentim mevcut.
Bazı insanlar size sadık değildir , size olan ihtiyaçlarına sadıktır.,
İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.
29 da belirttiğim teknik 288 bandını bugun gördük bu bölgede direnç bölgemiz üzerinde hacimli kapanışlarda kanal katlamasını hesaplarım:)
hadi ben kaçar biraz indir bindir yapsın hacim gerekli .
kolay gelsin
877777... 937777... 964450 ye gelirse bana bi haber verin :oleyo:
Keşke her gün MB değişse...GOGOGO oluyor...
Herkes o yüksek maaşı almalı.Görevden alınsan bile 2 yıl o maaşı alıyorsun:bravo:
Bence ayda bir değiştirmek lazım.Belki bir gün size de çıkabilir:)
pankalar tavan olacak gibi bir his var bende :ok:
BİNHO ne la ? herkeş o tahtada bugün... bizde mi dalsak :drunk:
Bu ne coşku
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kolay yol, her şey kötü her yer karanlık, uçurumun ucundayız .. her gün tekrarla bunları her gün alıcısı var, kitle bunları her gün duymadan rahat edemiyor, her şeyin en kötü olduğuna dair iman tazeliyor her gün, tamamen bi simülasyonda tutuluyorlar uzundur, her şey o kadar da kötü olmayabilir diyeni derhal linç etmeye programlılar
eveet... piyasada rasyonellik kayboldu
son 1 ayda şort açıp, 1 kontrat dahi stoplamayan ŞORTÇULARI... patlatma günlerimiz geldi
964700 şortlar... 964500 flat
makinalar halen yukarı hızlı modda... biraz hızları kesilsin
en azından 15 lik te SAT görmeden satmamak, tepe avcılığı yapmamak ilazım
buradan bile 1000 puan ya 1000
https://i.hizliresim.com/nrgehwf.jpg
1000 puan vermeyip, süründüren tahtanın ta bilmem ne... poz flat
9635 .....long......
şu işnen , karanti yatırıma söyleyin.. pırostat olacaklar la
zorlamasınlar salsınlar... sonrası kötü bu işin bak
282-285 dolar seviyeleri üzerinde kalındığı müddetçe ilk hedef 310-312 dolar seviyeleri...
Sonrasına sonra bakarız...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boğalardan... bir çızık daha geldi
MB başkanı değişince bankalar için ne değişti dostlar ?
satıp durdukları bankaları, neden alıyorlar bugün ? bilen var mı ?
Prematüre havası var. 970-972 arasına satışları koydum.
https://www.tradingview.com/x/1RTwdZtc/
Bence kritik yer 8830...
Log skalada eşitliğe giderse, yani 8920 ye, genişleyen flat sınırlarına girmiş oluyor....yani sonrası daha da sakat...minik dalgalar da pek bu hedefle uyumlu değil..
Ya 8830 da standart bir flat B veya double three X çiziyor, ya da koşan flata kalkacak, yani double zigzag yapacak, bunun için de X dalgasını bayağı aşağıya doğru derin çekmeli...
Ağırlıklı ihtimal regular yani düz standart bir flat gibi burası şimdilik...gelişmelere göre diğer seçeneklere bakılacak...
https://i.hizliresim.com/4u47ac9.PNG
Cuma gecesi son kademe shortu kapamak iyi olmuş.
Sabah 9614 yerine koymuştum teneffüste, 9650 dolanıyor şimdilik.
Ben short devam.
Maliyet iyileştirmeye çalışıyorum.
Yalnız bugün 9500 altına kayarsa burası can yakar. Boğa kardeşlerimi uyarayım.
Şimdilik uzak gözükebilir gözünüze ama ben yazmış olayım.
Hatay'a yardım yaptık mı? Yapmadık..
Oy vermediniz..Hatay mahzun kaldı demiş..Yüce İlahları islamcıların..!!
ZK lara faiz verilecekmiş...
XUSIN ralliye kalktığında XBANK dipte alçak sürünmeye devam ediyordu, ulan 1-2 FK ya banka olur mu deniyordu, ama yine de kalkmıyordu, çünkü XUSIN' ın fışkırması için paranın bölünmemesi gerekiyordu. Sonra Akdere bir daldı buraya, oyunu bozdu, fışkırttı, öyle ki vadeli piyasalar ve aracı kurumlar sallandı şöyle bir...kurallar değişti...kendi kuyruğundan beslenen yılanı keşfetmişti Akdere..
Şimdi o dolar bazlı beğenmedikleri bir türlü Akdere gelene kadar kaldırmadıkları XBANK o seviyeye göre dolar bazında %190 lık seviyede, bu sefer de XBANK güzellemesi yapılıyor, niye XUSIN ve rallide desteğine verdikleri hisseler patates oldu ihtiyaçları var endeks için...
Yani..maldalarsa her şey güllük gülistanlık, yok XUSIN da iseler 1-2 FK da olsa XBANK tü kaka..
Oyunu bozan Akdere'yi de bi güzelce bozdular elbette, şimdilerde nerde bu devlet, nerde SPK, diye BOFA nın robotlarına sektiriyor.
Haklı haksız yok...güçlü güçsüz var...
Ucuz pahalı da yok....onlar maldaysa ucuz...değilseler her şey pahalı...kısaca Titanizm ilkeleri...Titan titana...