Tatilde olduğum İçin göremiyorum beyler alan satan kim yabancı mı tahta sahibi belli mi . Dün satan yabancımı dün alım yapılmış mı
Printable View
Tatilde olduğum İçin göremiyorum beyler alan satan kim yabancı mı tahta sahibi belli mi . Dün satan yabancımı dün alım yapılmış mı
Benim kanaatime göre bayram öncesi pek yükseliş olmaz . Bana göre bu bir silkelemeydi tahta sahibi elinde ki kağıtları sattı önemli olan alım var mı yabancı mı ?
Alis satis kademeleri denk 85 k.
Ulen insan bir takdir eder be
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanka tesekkurlerde, Birde 28,50 yi gorur dede rahatlayalim:)
Emeğine sağlık
Banvit zenginin elinde Oyuncak oldu, aksam yine bir selale izleyebiliriz, maliyetime geldigi an satacagim.
Tum indikatorler guclu Al
25 li kapanis saglikli olur
Sabah ki kesici Ondan konuldu, hisseyi kademeli aldiriyorlar, bugun Rekor gorebiliriz.
Kağıt sahibi korktu yükselişte satılacağını biliyor tahta sahibi ama kozaa da aynı şey oldu şimdi toparlandı . Herşey tahta sahibine bağlı Altan kağıt alıyorsa yükseltir kademe kademe
satın kurtulun bidaha girmeyin tehlikeliparan cebinde kalsın
Sabah 22 den alanlar 1 saatte Kose oldu, bu nasil bir sistem arkadas.
Derdimiz zaten o ama beklemekten başka çaremiz yok. Zaten tatil öncesi alış pek olmaz burası Türkiye kar olanlar satış yapar birde bu kağıtta alttan alanlar bu düşüşde hemen satmıştır . Birde normal kar olanlar satmıştır tatil diye bayram sonrası birazda olsa hareketlenme olabilir .
Burada yapilan yorumlara yazik
Dersine calismayan ky lerle bir yere varilmaz.
Şu an 25.08
Burdan giresim var gün içi 27 28 olur gibi geliyo. Çok riskli ama düşceğini sanmıyorum. Dün spk müdahale etti ama yine de uçuyor. Ne yapsak
Bayrama özel tavan artışı mı oluyormuş?
Umarım zararını çıkarmışsındır
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
24.40 altında stoploss
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 sinirinda kapanmasi en iyisi olur, Banvit bugun kendini test etmis oldu, Dunku spek hareketi hissede gecici bir oynamaya Mahal verdigini umuyorum.
Bir soru size. Dün +%20 den -%8 e geldi toplam %30 marj oluştu. Bugün +%13 den - %20 ye vursa kim dayanabilir. Cevabını kendinize verin. Ytd.
Tamam haklısın ama ne yapalım onu söyle içerde paramız var ozaman bir açıklama yap ne yapalım
tamam ama o kagit kac gundur tavana ramak kala artti , normal bir kagit degildi her gun artis yapan bir kagit
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siz dün böyle bir düşüş olacagini bekliyormuydunuz ?
dün satan kimdi alan kimdi görebilirmiyim
Tamam işte sen söylüyorsun. Madem öyle biliyorsun neden en azından 23 gidip 20 civarına gelirken almadın da 28 den aldın? Bak şimdi kÄrdaydın. Neyse bir günde zengin olma derdin yoksa sorun yok. Satılan şirketler yaklaşık satış fiyatının 4 katına gidiyor. Benim acelem yok beklerim. Ytd.