Neden kızdığımı anladın mı bugün :)
Dayucuğum endekis yüzde 2bucuk yapmış biz senin şortun yüzünden kırmızıda kaldık,mutlumusun şindi
Printable View
endeks 100 en fazla 11.140 görür bu ay diyorum.....burada kalsın....bu rakam...... buradan geri döner.....
Yılan eşşolueşşek,
vadeli de petkim almak üzere tetikteyim.....ama daha kesin kararı vermedim.....zira yarın endeks çok volatil olacak....
Şekere kazık çaktım ne ği diyor ne geliyor, adına hasret koydum:)
kimse malda kalmayınca pala sağlam malda 5 dolar da yapar, 6 dolar da yapar. oralarda bir hikaye uydurup malı yıkınca, 3-5 yıl sağlam ayı piyasası olur.
haftalıklar da epey toparlandı bugün.
gübrf tavan .....geçen hafta erken verdim.....
Yımırtalı pide fırınının tapusunu aldım
Bozkurt ismimi ver çocuklara söyledim sana bedava
:drunk:
Ya bi git şurdan, speki suçluyor birde
Para karlama ustasıyım demiyorda :)
Ama alıcağın olsun, yazdım bunu karakablı deftere not olarak.
Endekis yüzde 2bucuk yükselirkene senin hissenin kırmızı olması kadar acı verici bir durum var mı :he:
Seni afaroz ediyorum tohatlı dayucuğum, aynı acıyı sana taddıracam bi gün :drunk:
hahoooo uluseye çok pis kaydılar :he:
:drunk::drunk:
Bilanço belki es geçerse köklücem onuda, debelensin ********:)
Seans kapanmış bende mal ğibi noldu diyom, boya mahvetti beni.
spot en tepede kapadı..
shortcuları kamyona doldurmuş gibi...
:drunk:
BİST100 ve BİST30 günlük tepesinden kapandı,
https://i.hizliresim.com/bw8m2rm.PNG
9.7.2024 temel teknik seneryom devam ediyor hedge fonlar geçen hafta 158 milyon dolar alış yapmış bu haftada ince tahta değişimleri ile devam ediyorlar.Gün içi formasyon grafı soruldu birazdan paylaşıcam .Takip eden kendi grafı ile karşılaştırsın ona göre stoploss belirlesin burada boş tartışmalar yapılıp buranın ortamı bozulmasın sonra.
https://i.hizliresim.com/5cx82bn.png
yazlıkta olduğum için laptop üzerinden gösterdim basit olarak ok ile gösterdiğim 2 gün önce 10730-10750 bölgesi sağ omuz çalışması yapacağı bölge aynı zamanda büyük kanal kırılımının teğit alma bölgesi benim graflarda kritik bir bölgede kapanış oldu formasyonumuz tobo çalışırsa 11500-11600 hedefi.
sağ omuz alt bölgesinden beri spotta mal taşımaya başladım .
yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Bilale anlatır gibi anlattım ona göre :)
tokatlı senin hoca dediklerin pıst 100 yarın eski zirvesinin üzerinde kapanış yaparsa hafta sonu 11500-11600-11700 bantlarının videolarını çekerler:)
ath iyice aşındı. hemen olmasa da, az aşağı salsa da, orayı da kırar. ondan sonrasında herkes kendi göbeğini kesecek.
Thy'nin palayi taniyan var mi? Dūrtelim uyuşuğu..
Artık Viop30 takaslara da güvenilmiyor, dün longcular çuvala girmiş görünümü vardı, bu gün ise kümülatif/genel takas olmasa da günlükte shortçular çuvalda gibi, Spot da alıcı tarafı çok güçlü görünüyor, başta BofA (2.5 mlyr) olmak üzere HSBC Ünlü TEB QNB Yatırım alıcı taraftalar, en iyi satıcıda 2.5 mlyr la Piyasa oldu,
şimdi abiler
bak bu dediğimi iyi dinleyin.
bir banka yetkilisi söyledi.
o doların 18 , altının 1000 olduğu aralık 2021 de
o doların 18,x olduğu günü akşamı
malum şahış, tüm banka ceolarını toplamış ''dolar ve altınlarınızı satın'' demiş.
onlardan ne var ne yok o fiyatlardan satmışlar.
ertesi günü bir açıklama
dolar 11, altun 600...
artık 18 den sattığını 11 den tekrarmı koyarsın, KKM'ye mi koyarsın... keyfin bilir
kamyon kamyon para kaldırmışsın
yaaaa
ben bu yüzden herşeyine karşı, her hamlesine muhalifim
şu harekette devletin zararı ne kadar ?
en az 30 milyar dolar
insan yönettiği devleti bile bile zarara sokar mı ?