Daha aşağızı olmaz gibi dip olarak görüyorum 90 ları.
Printable View
Daha aşağızı olmaz gibi dip olarak görüyorum 90 ları.
ybtas 2459.90 dAN 4 lot eşleşecek,silmezlerse....!!!12:22
3.88 deyiz.......
isbir 218 de....
yesil 36.00 da...
yonga tavandan 54 lot işlem görecek...Bekleyen 226 lot ...!!!
Cemaaaaşşşş....yapmaaaa.......3.81.......!!!!
Çok ilgi çekti bence düşmeye başlarsa asıl malı 1.50-2 arası verir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeterı kadar malı dagıta dagıta burlara getırdı zaten, dedıgınız gıbı kalanı da tabanlardan sonra, donuyoruz dıye teknıkcılere kıtler artık :)
ybtas 4 lot 2450 de...
Gayet sağlıklı hareketler bence cemaştaki....Günlükte hala artıdayız....!!!!
12:55 yonga tavanda 236 lot ALICI bekliyor.....50 küsur lot verdiler...
YESİL 35.80 DEN geçti...
ybitaş 2430 .90 dan geçti
cemaş 3.85 te......!!!
yonga mızda 13:55 senasında bir tek lot dahi satan olmadı.MAŞALLAH diyelim...233 lot alıcı var....!!!
eğer bir hisseye 1000 dolar yatırırsanız en büyük kaybınız 1000 dolar olur, ama eğer sabırlı olursanız uzun vadede 10.000 bin hatta 50.000 dolar kar edersiniz....cennete giden en kestirme yol trenddir..........onun tersinde hareket etmeyin
borsa'da kazanmanın en iyi yolu büyük spekülatörlerin dümen suyuna gitmektir.....
cemaş şirketin gelişmelerinin arkasında belli nedenler vardır yükseliyorsa
isbir 218,yonga tavanda bekleyen 254 lot,eşleşecek 4 lot,yesil,35,beyaz 131,ybtaş işlemsiz....!!17:23 itibariyle...!!!
Tavukları yemledim geldim,cemas 3.98 e değip 3.83 e vurmuşlar....!!!
Cemaşta biraz dinleneceğiz demek ki....Bekleriz,sağlıklı olan da bu....!!!!
3.86 olduk....!!!
3.88 deyiz....!!!
AYLIK FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ, 1-) % 0.236 2.79, 2-) % 0.382 4.19, 3-) % 0.5 5.32, 4-) % 0.786 8.06, ÇANAK: 10.15
https://pbs.twimg.com/media/DXDIctYX4AEXU7W.jpg:large
asla yatırım tavsiyesi değildir.
yonga 261 lot alıcılı kapattı tavandan
cemaşımız 3.81 kapattı...!!!
Tatar batırdın bızı...:))
Ybtaş ın karı beklenildiği gibi 10 milyon geldi...Hisseye olumlu veya olumsuz etkisi olmaz....!!!
İsbir in ise bilançosu hisse hareketinde etkili olacaktır bana göre.....!!!
Tatar ne var ne beklentısı var zarar eden bu sırketın 5 krstan gelmıs...
Tatar 4 den aldık elımızde patlattılar 5 olurmu yarın..
Sayın tatarramazan yonga yarın tavan olacak gibi ama sonrası meçhul siz satmak için hangi aralığı düşünüyorsunuz. Geçen doğru yerden satmıştınız. O yüzden bu konudaki düşünceleriniz benim için önemli.
Tatar yaktin bizi:)...dgzte nasıl tatarrrrr...
Aaaah ah arkadaşlarım......!!!
Tarih 27 Şubat 2018....Cemaş bugün 4.11 i görüp 3.81 den kapattı......Kwon 3 ve Ünsal arkadaşlarım yaktın bizi tatar dediler...İleride Cemaş 6 tl olduğunda bu yazımdan alıntı yapacağım......!!!
Ne zaman mı 6 tl olur?......Bence en geç mayısta.....Ama asla yatırım tavsiyesi değildir.....!!!
Terazi kardeşim ben de bilemem kaça gideceğini....Ama yarın açılışta 1244.10 tl tavanı kesin bana göre.....!!!
Yarın tavandan sonra dönerse üzüleceksen kararı kendin vermen lazım.....Ben 1000 tl kırılmışken yarın satmam.....Yarın ki alış-satışa göre kararım değişebilir....!!!!
Ama bugünkü kapanışa göre ben daha devam edeceğim....!!!
Portföyümün 5 te biri yongada olduğu için bende heyecan yok kardeşim.....Portföyünün çoğunluğu yongada ise çoğunluğu satardım ben.....!!!!
Çünkü yonga 1 e 6 gitmiş bir hisse olmuş olacak yarın itibariyle....Hem de 10 günde.....!!!
Aklını başına al kardeşim.Her koyun kendi bacağından asılmalı.Benimki sadece bir nasihat.....!!!!