Bilançonun böyle geleceğini bilsem daha çok alırdım. ,Gerçi yürümedi pek bol bol alım fırsatı veriyorlar sağolsunlar.
Printable View
Bilançonun böyle geleceğini bilsem daha çok alırdım. ,Gerçi yürümedi pek bol bol alım fırsatı veriyorlar sağolsunlar.
Beylikdüzü- Büyükçekmece civarında oturuyorum abi...
Fabrika tam hız çalışıyor ...
Liman desen servis işinde olduğum için servislerini çeken arkadaşlar var ... Yogun bir şekilde çalışıyor...
Civarda arsa fiyatları uçmuş şekilde...
Yandaki limanı çinliler aldı...
Sadece Büyükçekmecedeki arsa fiyatında şuanda hisse değeri ...
Dediğin gibi ben aldım abi 5000 lot yatarım üstüne 3 -4 yılda alırım avanta mı hissemide bedavaya getiririm...
4-5 dolarda devrederim...
VALLA benim fındıkk ezmem 19 tl iken buda 19 tl idi
sarelle fındık ezmesi 74 tl olmuş benim hesap basit
çokta mikimdeydi ne yapacakları
akçansanın %bilmem kaçı akinoluların derler oda onların ayıbı olur
daha çok mal alırdım verselerdi 20 altınada vermediler
üstten alacaz yapçak bir şey yokk
Bugün ata yatırım mal sattı blok
heralde yabancı malını satmıştır 1.4 euroya :wave:
güzel bilanço gelmiş ÇİMSA DA da
akçansa iştirekede yarar bu.
3 veya dördüncü çeyrekte satış girecek bilançolara .
3 çeyrekler çimentolarda şhow bilançolar gelecek çünkü tüm kur tahsilatları
13-18 arası olacak
o zaman diliminde tüm çimentolar en iyi piyasa değerlerine çekilmiş olması lazim:
çekmezlerse nemi olur piyasa diye bir şey var.
göz var nizam var.
usta merak etme bukağadı alayım bununda tahdacısına sallarım ama elimde yok forumcuda sevmiyor sövmeyi
Alem adamsin Econfin😁😁
akşama para gelecek 2000TL bu kağadı alacam artık sizinleyim ama düşük fiat verecem kabul ederse tahdacı.etmezse onun ben...yannız beni forumcuya ispitlemeyin. ben çhem kendim hem sizin için varım.
Aynen abi ekstrem bir şey olmazsa iyi gelecektir bilanço... İstanbul avcılarda ve beylikdüzünde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor... Çimentolar AKCANSA dan :)
akçansa gel cağnım çocuğum gibi bakacam lotuma
#AKCNS Ziraat Yatırım, Akçansa hedef fiyatını 24,50 TL'den 36,80 TL'ye yükseltti, AL tavsiyesini korudu
Bugun yıllar sonra AKCNS ile yeniden kavustum. Yarı bursa yarı AKCNS. AKCNS yıllardır epey dolar bazında düşüş yapmış. Bursa da daha oranları uygun geldi.
beş yılın ardından yabancı takasına mal girmeye başlamış akçansada.
son bir aylık verilerde görülüyor.
Rusya'nın yapacağı AB enerji kesintileri sebebi ile AB'de enerji tasarruf tedbirleri alınıyor. Bu enerji yoğun sektörde üretim kısıtlaması anlamına gelebilir. Çimento enerji yoğun bir mal olduğu için fiyatların artması beklenebilir. Akçansa'nın limanları ve çok değerli taşınmazları var. Limanlar ihracat avantajı sağlayacaktır. Değerli taşınmazlar zaten yıllardır değerlenmemiş. Bence çok çok ucuz bir fiyata işlem görüyor. Bu arada yapılan ihracatın %61'i ABD'ye yapılıyor. ABD'nin altyapı yatırımı devam edecektir. Umarım hak ettiği noktalara gelir. Bu şirkette daha çok HEIDELBERG CEMENT'e güveniyorum :party:
Kısa vadede biraz iner, biraz çıkar. Orasını bilemem. Ama dolar bazlı aylık grafik şiir gibi dedikleri türden. Macd hem yukarı kesmek üzere. Hem de sıfırın üzerine atmak üzere. 21 aylık ortlamanın üzerinde.
https://imgyukle.com/f/2022/08/29/nTJupe.png
Yabancı işini bilir. Gelecekte karlılık ve sürdürülebilirlik görsün bir kaç şam şeytanının satacağı 3-5 milyon lota bakmaz bu işler.
Eee hadi arkadaş sen de çufçufla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bırakın doviz gayremenkülü kur koruma ve faizde duran bile bizden çok kazanmıştır..:Sad:
bir tane satılıkta ürünüm var satabilirsem gözüm kapalı gömerim buradan tahtaya.
Arkadaşlar, akçansa önemli şirketlerimizden birisi ancak aklıma takılan bir husus var. Bu şirketin şuanda kapasitesi yaklaşık 9 milyon ve son yıllarda full kapasite çalışmamış. İlerleyen yıllarda kapasiteyi artıracak yatırımları neler? Mevcut kapasite dahi tam kullanılamıyorken şirketin büyüme hikayesi hakkında bilgi paylaşabilecek olan var mı?
Ayrıca şirketin dolar bazlı zirvesi olan zamanlara bakıyorum brüt kar marjı %25-30 arasındayken bugün bu oran %15 düzeyinde. Yine borçlanma o döneme göre oransal olarak daha yüksek olduğu için finansal giderler şuanda daha yüksek. Bu durumu lehe dönderecek gelişmeler neler olacaktır? Ben bu soruların cevabını maalesef bulamadım. Aydınlatacaklar varsa çok sevinirim.
ortağının 26 tane fabrikası var avrupa da. Bunlarda üretimde sıkıntılar olabileceği .Avrupa dan buraya üretim kayması olabileceği net görülmesi yanında.
Bahsettiğiniz üretim düşüşü ve kapasite kullanımları yüzünden zaten hisse fiyatı buralarda.
Tekrar full kapasite ve 2012 ciolarına dönüş olması durumunda senelik kar 2 milyara yaklaşır ki o zaman bu fiyatlardan bu hisse olmaz.
Şirketin iç pazarın da hızlanması gibi bir durum olması ile birlikte full kapasite çalışmaya geçmesi kaçınılmaz olacaktir.
%-5,23 abovvv
Bilanço gelsin de hangi gemiye bindiğimizi bilelim.
Sanko 2 gündür veriyorsun...
Bakalım tahta karşılayacak mi...
Yada taşıyabilecek mi...
Bu dinlenip gitmen lazim...
Olacak inşallah ..
cimsa ile makasın açıldı bayağı...
Kapatman için bi 40 lar lazım...
Oda olacak....
Hadi de ..
Nasıl tufaya geldik...
Sabah satıcılı gösterince....
1 ekim 20 ekim al sat...
https://i.hizliresim.com/b8qpn6s.png
1 ekim 20 ekim takas değişimi
https://i.hizliresim.com/4nh1z4u.png
sanki hadi mallandırda getireyim demiş...
bugün satış ta yapmayınca danışıklı olduğu belli...
belkide kendi malınnıkendine dağıtıp fiyatı yukarı çekmek istedi...
arada da al sat ile para kazanırım demiş olabilir..
Hopp
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
·
6d
$AKCNS Solo 2022/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1,159,119,625 #AKCNS
��27.10.22
â¡ï¸Piyasa Değ.=7,274,988,594
â¡ï¸F/K=5.45
â¡ï¸PD/DD=2.49
â¡ï¸PD/EFK=8.75
â¡ï¸EV/EBITDA=8.48
Fiyat Değişimleri (%)
â¡ï¸Aylık:+30.0%
â¡ï¸Yıllık:+148.9%
90 Günlük
â¡ï¸Zirveye Uzaklık:-3.9%
â¡ï¸Dibe Uzaklık:+55.4%
Satışlar ve karlılık güzel artmış.
2022 9 aylık kar 1.159 milyon
ertelenmiş vergi gelir 560 milyon olduğunu belirtelim.
Maasallah...
Maasallah...
Yarın tavana gidersin artık..
Grafikte ki tepe çizgisini kırdı...
Bence hedef fiyatlar 50 ve yukarısı artık...
Zaten cimsa ile eski paritesi 50 li fiyatlar diyor...
Çimsa daha giderse ne olacak 🥳
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/rqktq5r.png
https://i.hizliresim.com/a3zv00o.png
tarihe not düşelim diye...
dedim tarihe not düşelim diye...
sankkkkooo tavanlara verdin be... o ne verişti ...
https://i.hizliresim.com/f09u6lk.png
ufo gören masum köylü...
koçum benim....
kalkanlar hazır mı ceko...
hazır hazır...
sankoo....sanko...