https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...61d8624a7123c3
Printable View
10.765.070 12 aylik kari... Linkte finansal tablolar bulunuyor. Bir de nakit temettu acikladi. 0.272 net olmak uzere... 30 Nisan temettu tarihi... Yarin sicak gecebilir... Bol kazanclar, saygilar... Yatirim tavsiyesi degildir...
Tuhh!. Pisti olmusuz. Behzat Ustadim saygilar...
Pay seklinde de temettu odemesini de atlamayalim bu arada...
Bilanço geldi beklenti bitti havası yaratıp tahtayı silkeliyorlar hadi yavrum hadi bu numaraları yemezler bu sene sermayesi kadar kâr getirecek şuan hisse 4 bir fiyatından işlem görüyor sabreden kazanacak bol kazançlar arkadaşlar
Sadece salakca
Bir bakış açısı...ama doğru ama yanlış...
Dün kapanışı itibarıyla bugün şu anda hisse %7,04 aşağıda.Belki çok daha aşağıya gidecek bilemeyiz.
Ancak spek bu haraketi bir avuç CELHA yatırımcısına karşı yapmaktadır.
Şimdi düşünürsek 3,3 milyon lot senedin en fazla dışarıda olan kısmı 300 bin lot vardır veya yoktur.
Gelen temettü miktarı öyle hiç de azımsanmayacak bir rakam.Daha ne versin? karına göre gayet güzel temettü.Kaldı ki mesele sadece temettü miktarı ise hiç temettü vermeyen veya komik derecede temettü veren THY,PEGASUS,ASELSAN benzeri senetlerin o zaman fiyatları neden aldı başını gitti? Teknikçiler diyecekler ki;o senetler ucuz kalmıştı.Tamam da CELHA Allahına kadar ucuz o zaman.Sana arsasını vermezler bu piyasa fiyatına.Ürettiği ürünler ise ölmez yitmez yılın 365 günü talep gören ürünler.
Şahsen elime kalan malları vermedim diye üzülmüyorum.Tek derdim şimdi bekleyip ileriki günlerde spekin senedi 5 TL'lere getirip getirmeyeceğidir.Şayet böyle bir iyilik yaparsa sırtındaki yükü hafifleteceğimden emin olmalıdır.Sen daha 3,3 milyon otu yönetemiyorsun kalkmış spek olmuşsun.
Mallar kaptırıldı patron kızgın
Bayagı bir zaman iş olmaz beklemeye devam
6.00 a 60k satış girdi kağıdı baskıladı , o 60k dan nerdeyse hiç lot satılmadı ve şu anda kağıt 5.80 de . 6.00 daki satışıda sildi
Stopları çalıştırdılar , çakal kurnazı
Bugunki pasta lutfen
Ak yatırımdan alislar hep en yukardan deli gibi alıyor.Garip bekleme ucuz dan alacak garibim.Bilancoyla gitmediğini gösterdi kağıt.Merill ,credisuis ve şeker bugün kağıdı tokatladilar.Tacirler aldığı malları anlasmali olarak ak yatırıma veriyor.Ben şahsen kafa olarak karışıgim.Bu trend böyle bir finansallarla yukarı gibi duruyor.Dk da son kara göre ucuzladı.hayırlısı.yuzmilyon piyasa değerine alışık değil garibim...Yarın biraz soğuması lazım.ytd
Biz kağıda 6.30 dan girdik kağıt göçtü maliyet düşüreceğiz artık şuda dikkatimi çekti alış satış kademeli çok boş sığ bir kağıt fazla lot bulundurmakta riskli
Ne yazalım
Adamlar 3-5 lotlarla kafa yapıyorlar.bide bilanco kotu gelse yanmıstık
Koyduğunun kağıdı iki günde 6.55 den 5.64 geldi elindeki yüklü malı satmaya da kalksan alıcıda yok altta. borsayı kumar masasına çevirdiler
Arkadaşlar böyle kağıtlardan uzak durun çok sığ bi kağıt bügün elimdeki 2000 lotu zararına satmak istedim alıcı bulamadım kağıt göçtü 5.79 dan 5.60 lara düştü almak istediğinde çok üstlerden alıyor satmak istediğinde diplerden elden çıkarıyorsun nerden bulaştık bilmem
Tahta yine fukaralastı .gitti yapı kredi geldi iş ve ak yatırım işimiz biraz zor yeni birileri gelmezse tırmalarız.ytd
Iyı kar var bilançoda ,aktiflerde buyume ,arsa degerlemesi sirket satın alma veya satma ve temmettü.secin beyenin alın.Aydın bey lütfen bu sirketi Ali sabancıya miras bırakın...
Kim bu emir yaz sil olayını cıkardıysa kaynanası uzun yasasın
yabancı girişi var.finans ve akin kagitlari yabancıya gitti galiba.ytd
Yapıkrdi baska yerlerden virmanlamıs demekki yandık 1kac ay daha ayva yedik olayı.sıkıntılı gunler tekrar basladı.ytd
Teneke kagıt oldu
200 bin tl parası olan kağıdı dansöz gibi oynatıyor
rezalet ötesi işlemler var
takas atabilirmisiniz?
Doğan Gurubu bugün hisse sattı.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/665914
Düsüsü bu olaya baglamak dogrumudur?
Elbette doğrudur.
Ancak ; Koskoca Doğan Holding kalkıp 5000 lot CLHA satıyor.Ne için? sadece 28.297 TL için.
Sadece bu senetten değil,Dıtas ve MİLPA'dan da satış var.
Satış için öyle bir zamanı seçmişler ki...aslında borsada yaprak kımıldamıyor ve muazzam bir tedirginlik vardı.Böyle bir ortamda satış yapmalarının altında bit yeniği aramamak mümkün mü?
ak-tacirler-şeker aynı kişiye ait işlemler
aklımızla dalga geçiyor şeref*sizler
Son zamanda; borsanın ne kadar kahredici bir durgunluk,ne kadar sinir bozucu haraketlere sahne olduğunu görüyor ve yaşıyoruz.Bunun elbet sebepleri var.Örneğin;yüksek enflasyon ve borsayı cazip olmaktan çıkaran yüksek faiz,yeniden hortlayan Zarrab-Atilla davası gibi etkenler...
Ama asıl borsayı bitiren;biten onur,biten haysiyetlerdir.Burada bir avuç bile olmayan yatırımcıyı gücüyle mahvetmeye çalışan zihniyettir.Anlayan elbette anlamıştır.Yazıklar olsun!
Birtürlü tahtayı yapamıyorlar.Kademeye bakın borsadaki enkötü kagıtta bile azcok kademe vardır.Hissede derinlik yok.Haricten birileri girerse cıkıyor yoksa sıkıntılı.Dogan grubu bu işi beceremiyor.Adamlar satmak için 5bin lot haberi gönderiyorlar.yazıkBiran önce şirketi satılıga cıkarsalar ıyı olur.fakat ben holdingin tedarikten götürebileceğini bilançonun daha yuksek gelebileceğini düşünüyorum.Dogan şirketi inek gibi sagmak varken niye kessin.ytd
deutsche nin alımları kağıdın düşüşünü durdurdu