Hee bugünde bakıyı o yaptı:)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hee bugünde bakıyı o yaptı:)
Bu kadar ******lık, adilik olmaz
BURCE Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2295813 Ana Ortaklık Payları: -2468304
Yaptığınız işi s.keyim. Kapatın gidin aq ne bok yemeye yapıyorsunuz bu işi. ******in gidin borsadan, milleti kandırmayın bari godoşlar..
Sakin ol kardeş, yapacak birşey yok ,psikolojiye oynuyor götoşlar...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya kızdığım zarar değil şu ******ça abuk subuk yaptığı hareketlere kızıyorum. Yukarı çıkarıp çıkarıp yine geri basıyorlar. Kaç defa yaptılar, oyuncak sanki kodum hisse. Çıkmayacaksan kal yerinde bari de küfür ettirme kendine.
2016 9 aylık ne kadar gelmişti...
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
650 bin civarıydı sanırım. 4 kata yakın artmış zarar..
Bu fena, ama bunun beklentisi alınmıştı, inşallah yarın başlar çıkışa
Yancısı karını yükseltirken bunun böyle zarar açıklaması manidar!! Hala şirket tabi şirket denebilirse yatırımcıyı nasıl düzerimle meşgul!! Bilançoyu incelemek lazım kesin kalem oyunları vardır!! 12 aylıkla da oynayında maliye tepenize binsin ŞERROLAR.. Bu bilanço şunu gösteriyor ; Ky yukardan aldıklarını ver vermezsen ben de her türlü dümen var bir 6 yıl daha bekletirim!! Mesaj bu anlayana.. Yukardan mallanıp uzun süredir bekleyen ky sayısı sanırım tahminimden fazla benim görüşüm bu!! Maliyetiminin altına sarkıtsanda ben burdayım ŞeRRO sen sat ben 12 aylığı görmeden gitmem.... Emin olun maliyetleri bu fiyatların çok altında değil ancak amaç tamamen ky'yı yolmak bu düzenbazların! Arada bu şerrolarında YaNcIlARı topikte yazıyor ciddiye almayın!!
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın basarlar biraz daha ama toparlar sonra. 3.90 altında uzun kalmaz ama sorun şu ki 4.00 üstünde de uzun kalmıyor. 11.660 lot var elimde, satmayacam diyordum ama kabul ediyorum sabrımı epey zorladılar.
8-10 yıldır bilirim burceyi ,hiç bilançoyla gitmedi...Hep haberle gitmiştir... YTD.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birisi burdan, satılacak diye, yazmıştı. Bende inanmaya başladım artık, tek çare bu şirketin satılması, birde, yarın malları kaptırmayın, spek için en ideal zaman, yarın sabah...
3.72 ye kadar mal bastılar, invest çok güzel mal topladı, umarım malı kaptıran olmamıştır..
İflas edin de bitsin bu iş tahtanın yüz karası 1lt lpg 3.30, dizel 5.10, benzin 5.50 olmuş sen de gez buralarda... birim fiyata bak hizaya gel , Hasbünallah ve nî’mel vekîl...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal kaptırmadık fakat bizden almadan gitmeyecek galiba..
satışa 145 bin koydu bi şeyler oluyor ama kendi alırkıyamaz litlarına
kafama göre döndünya
İnvest az, hangi ülkenin
125 bin daha koydular satısa hangi kurum görebilen varmı
kafama göre döndünya
Amaç. İşlem hacmi, şu an çok zayıf
Sildi!!
Ytd
bu hisse de 10 yılda 1 kazandıranlardan 2011 de sattıklarını toplayamadı...
burcelik borsada 10 yılda 1 vuruş yaptıran örnek hissedir
bu yatırımcılar kazandığı paralarla 10 yıl sk mediği ceviz bırakmazlar. alan arkadaşlar bu yavşk ları kendi paralarıyla sk. iştirmesinler..
TAVSİYE OLUNUR
1. seans 3.90 ve üstünde iyi alım olmuş görebildiğim kadarıyla. Yön yukarı görünüyor.. Bu defa temelli gitse bari..
3.86 3.87
İnvest az çakıyor
6 okkalı efe aranıyo 135 bin lotu kaldıracak ama nerde korkudan kimse yanaşamıyor tahtaya spek seni allah bildiği gibi yapsın.
kafama göre döndünya
vay bee ne efeler varmış kaldırdı valla utandırdı beni burayımi izliyone
kafama göre döndünya
Var bir karın ağrısı ama dur bakalım..
Ben var, birşey anlamamak. Al gülüm, ver gülüm, olmak. Şaşırmak ben
😄😄
resmen şirket eldeğişti ya zaten kaç lot var bunun kapanış nasıl yapacak bakalım
kafama göre döndünya
Müthiş bir spek
Ortalama. 3.88 hisse?. 3.82
Burçelik, hissedarı uyuyor mu. Nedir bu hissede bu hareketler..
Mk hissesi
İnveztaz ve marbas top ceviriyo kendi arasında saçma sapan ne yaptıkları belli değil
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hisse 3.5 milyon artıda, bence bu şirket Satılırsa, Azeri ler alabilir. Ytd