Bayağıdır yön aşağı,
Ufak da olsa tepki gelmeli artık, en kötü 90 kuruş yakmalı...
Printable View
Bayağıdır yön aşağı,
Ufak da olsa tepki gelmeli artık, en kötü 90 kuruş yakmalı...
KAP: BRMEN [ ] BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/746602
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...695e220f31656e
Net Dönem Karı veya Zararı 2018 -8.709.510
2017 zararı -934.653
2016 zararı -9.495.901
vergi dairesi 14 milyondu zararı azaltmış pazartesi tavan yapar artık..
Son haberden anlayan var mı arkadaşlar?
Valla yönetim kurulu bilgilendirmelerine benziyor. Nisandaki toplantı öncesi. Hisseyi bu kadar sürünür görmedim daha önce yalnız. uzun süredir takip ederim bu hisseyi. C grubuna düştü hisseye bi haller oldu. Ak Yatırım2-3 aydır topluyor payına dikkat ederseniz %8 üzerine çıkmış. Bi haller var bu hissede. Patron satışı sonrası ya KY elinde kaldı. Ya da bir şeyler olacak. Hayırlısı.
bedelli başvusu ne oldu bunun vazmı geçtiler yoksa..
84 e vurup gelmiş, neye işaret acep.
Son haber olumlu gibi, var mı fikri olan?
3 gün sonra belli olacak gibi
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce KAP ta açıklandığı üzere şirketin Ziraat*bankasında bulunan kredi borçları Yaşar Küçükçalık tarafından kapatılarak*bankanın alacağı temlik edilmişti.
Yaşar Küçükçalık*tarafından temlik alınmış olan 28.549.193,82 TL *tutarlı alacağın, 3 gün*içinde nakden ve defaten ödenmesini talep eden*Beşiktan 28. Noterliği'nin 4324 nolu ve 12.03.2019 tarihli tebliğitı*alınmıştır.
Bilgilerinize arz ederiz.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son gelen haber...
Patron benim paramı verin diyor. 3 gün içinde bu ödeme yapılamayacak görünüyor. Ya tahsisli isteyecek yada malüm arsayı isteyecek şirketten. Değerleme raporunda 74 milyon olan arsayı 28 milyon borca binaen alacak hali yok diyorum. Patronun ve kardeşinin payı % 25. Şirket sitesinde Yaşar Küçükçalık %5,23. Yılmaz Küçükçalık%20,43 diyor. Bakalım ne olacak. Pazartesi taban olur diye bekleyenler olacak. Allah hisse taşıyanlara yardımcı olsun başta bana.
Patronlar yine oyun peşinde gözüküyor , olan yine küçük yatırımcıya olacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En dogru yol patronun alacagiyla arsanin degeri arasindaki farki patronun odeyerek arsayi devralmasi. Gelen nakdin tasfiye yoluyla ortaklara dagitilmasi. Bundan baska da bir yol goremiyorum. Bu sekilde herkes kazanir veya az zararla kurtulur diye dusunuyorum. Yatirim tavsiyesi degildir
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında onay alınamayan tahsisli sermaye arttırımı için aslında kapılar sonuna kadar açıldı. Kurumsal bir yapı olsa şirkette sorun yok ama çakalların işlettiği şirket ise sıkıntı oluyor.
Pazartesi şirketten tahsisli yada arazi satışı haberinden birinin gelmesi yüksek ihtimal. Bu iki haberden birinin gelmesi hisseyi nasıl etkiler acaba? Borçları sıfırlamış bir şirket ne olur acaba?
Kritik bir gün
Aynen kritik bir gün. Bardağın boş tarafından bakınca kötü fakat dolu tarafından bakınca iyi. Beklenen haberdi ama 3 günde paramı ver ne demek? Klasik patron hissesi. İsterse iyi görür uçurur isterse döker.
Şirketten bu 3 gün içinde gelecek haber önemli. Gerçi şirket adamın, parayı isteyen adam. Alacaklı adam şirket ödeme yapsın ister
Büyük ihtimal kapanışta sonra verebilir haberi yarın ne olur kimse bilemez ama aşagı yukarı inip cıkması garip Bi durum.
Yapılan görüşmeler neticesinde;* *Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü alınarak, Şirketimiz 2019 faaliyet yılı hesap ve işlemlerinin Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde denetim için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetçi olarak seçilmesine ve bu hususun şirketimizin ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda hissedarlarımızın onayına sunulmasına,*toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.03.2019 tarih ve 3 nolu kararı gereğince;
Şirketimiz 2018 yılı*faaliyetinin zararla sonuçlanması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması hususunun olağan genel kurul da ortakların bilgisine sunulmasına toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verilmiştir.
18.03.2019 tarihinde KAP ta yayınladığımız üzere Yaşar Küçükçalık 28.549.193,82 TL alacağınının 3 gün içinde ödenmesini talep eden bir noter tebligatı aldığımızı bildirmiştik.
Bugün itibariyle söz konusu alacak ile ilgili olarak İstanbul 19. İcra Dairesinden 7 gün içinde ödenmesini talep eden bir ödeme emri alınmıştır.
Bilgilerinize sunarız.
Sizce şirket hisseleri borsada nasıl etkilenecek bu süreçten? Düşüncesi olan var mı.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patronun niyeti kötü görülüyor , bu iş SPK lık olur .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında iyi yöntem firmada üretim varsa, temapol de olduğu gibi katılım bankasına satıp geri kiralar patrona borcunu öder hem de uzun vadeli borçlanmış olur...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son haber hakkında yorumu olan var mı arkadaşlar?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5450dd711a.jpg
14.02.2019 tarihli KAP haberinde Banka tarafından icra takibi başlatıldığı haberi doğrumu dur?
Doğru değilse baş ağrıtır sanıyorum.
https://i.imgyukle.com/2019/03/27/4vpNS.png
Adı geçen KAP haberi bu ise bu haberde banka icra takibi hakkında bilgi bulunmuyor.
Bu konu hakkında KAP ta yayınlanan başka bir haber var mı bilemiyorum?
YTD
Banka borcunu patron kapatıyor sonra dönüyor şirkete bana 3 günde öde diyor ödemeyince icra başlatmış..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben göremedim. zamanında tahsisli bedelli başvurusunda tel açmıştım şirkete. bana ayrılma hakkı fiyatı olduğunu ve fiyatın da … olduğunu, zaten kap açıklamasında yazdığını söylediler.yanlışınız var öyle bir kap. haberi yok dedim. iyi bak dediler. yok dedim .biz size döneriz dediler. dönmeyi bırakın defalarca aramama rağmen muhattap çıkmadı karşıma , çıkan da lafı sürekli geveledi.
sen şirketi kötü yönet.döviz borcuna sok.krizi de yöneteme.kalk buradan kendine çıkar sağlamaya çalış.bu kadarını göstere göstere yapacağını sanmam.
bu işin içinden başka bir sürpriz bekliyorum bakalım.yalnız tahta aşırı sığlaştı...
yatırım tavsiyesi değildir
Portföyümde bu hisseden yok.
Portföyümde olsa bu icra satışını fesih etme girişiminde bulunabilirdim.
İhale sistemi değişmiş.
İlk ihale eksper değerinin %50 si ile başlıyormuş yeni ihale sisteminde(araştırınız tam emin değilim)
Bankalardan dosyaları nasıl temlik aldılar, ne bedel ödediler? bankalara yazıp ödenen rakamı teyit etmek lazım.(açıklanan temlik rakamından iskonto yapıldı mı bu kriz ortamında? )
YTD