Açıklar misin,arkadaşım..
Printable View
Hissenin o günkü kapanış dolar kuru fiyatınin bugüne uyarlanmış hali.eger bize birşey verilecekse ki bu bir mucize dolara endeksli bir fiyat belirlenmeli
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadığım şey.asıl hedef biz küçük yatırımcılarmıydı.kıçı kırık bankalar 3 5 milyar dolarlarla alınıp satılırken,asyabank neden çöpe atıldı.varsa bu işten bişey anlayan lütfen,Allah rizası için Beni ve benim gibileri aydınlatsın..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kasımda iflas masasının görev süresi doluyor yanlış hatırlamıyorsam. alacaklı sırasında sıra bize geliyor normal şartlarda
geç kaldınız............... yalanda olsa 2,3 ayda bir haber yayınlıyordunuz uyuyamı kaldınız uyanın...... boşamı para alıyorsunuz............aldıgınızı hak edin.........
tv izlerken alt yazı dikkatımı çekti. akp milletvekilleri bakanlarla görüşmek için bakanların kapılarında bekliyor.duruma bak halkın seçtiklerinin durumuna gelde acıma bir işe yaramıyorlar, kendi eş dostlarının mı yoksa seçildiği ilin mi derdini anlataçak bu haber görünçe bizim derdimizi anlatacak veya anlıyacak kimse yoktur diye düşünüyorum.
İsteyen varsa tanesi 1 tlden satabilirim. 7800 adet hisse var.
ben 60 kurustan veriyorum. yaklasik 5 bin lot var
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elli kuruş 15 bin lt
bir forumda bir arkadaş geçenlerde hissemi sattım diye bir ileti göndermiş yeniden elimde kalanların hepsini sattım diyor bu forumda birden çok arkadaşlarda hissemi satacagım diyordu ses seda yok alıcı çıkmadı satana güvendik diyelim alan kim niye alıyor ilk başlarda olsa tamam derdik bir beklenti var diye bundan sonra bu vurdum duymaz tavır devam etdikçe ........perişanlık devam edeçek haktan hayırlısı sebep olanlarada haktan.......................
bu zamanda para bulmak zor, bulsa hepsini alır herhalde...
Uygun fiyattan hisse satan varsa bana özelden yazsın . Düşük fiyat denk gelir ise alıp bekleyeceğim
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimde biraz var hisse en iyi fiyatı verene veririm)
Cinali arkadaşım ben buralardayim merak etme yayınladığım haberler dayanağı olmayan haber değil hepsinin kaynağı verilerek yazmışımdır. Bir yerden paran falan almiyorumda alıp da deynekcilik yapanindaa,,,,,,,,, ha bu arada senin aldigin biyer varsa onu bilemem çünkü yazdiğim yazılarda sana ithafen yapilan bir olay yok
bu yazı bana ayitdir şifremi unuttum yenisinide alamadım ve yeni üye oldum rahmetli
(gazi) babamın lakabı ile yazıyorum bu yazı yönetime yazılan bir yazi cinali ile ilgili bilgim yok ne yazmışsa bilmiyorum takip etmedim yanlışlıkla bu yazıyı eklemiş ve ya kendi üzerine almış olabilirsin yazı yönetime ve kayyuma yazılmış bir yazıdır.
1 ay kadar köyde kaldım her şeyden uzaktım bu yüzden tüm şifreleri unuttum yeni şifre alamadım ve bu forma yeni üye oldum
mail adresi sistem kabul etti. diger taraftada aynısı oldu şifre gönderildi diyor ve gelmiyor yeni üye olmak isteyinçe da e mali adresin başkası tarafından kullanılıyor diye sistem kabul etmiyor. burada haber olarak degişen hiç bir şey yok aynı hamam aynı tas bekle bekle nereye kadar. sitede araç satışından başka diğer satış ilanlarıda kalkmış. sonu hayırlı olur inşallah......
Arkadaşlar alan olursa 36 kuruştan 50000 lot hissemi 18000 liraya satmak istiyorum. Talip olan varsa özelden bana ulaşabilir
Ya da direk telefon nomu yazayım 05072025639 artık canıma yetti
bankayı borsa kotundan çıkarttınız sonra iflasını istediniz burada hissesi olanlar ne yiyeçek ne içeçek bir çözümde bulmadınız durum ortada arkadaşlar durumunu yazıyor yeri gelinçe kültürümüzde sadaka kültürü var diyorsunuz hakkı olanları sadakaya muhtaç ettiniz haberlerde dinledim bir yetkilimiz adını yazmıyorum suriyelilere 32 milyar dolar harcamasaydık bu para bankalarımızda olsaydı bu kriz bize vız gelir tırıs gider diyor .soruyorum biz hisse magdurlarının krizi size nasıl geliyor.
önçe can sonra canan mı ona da razıyız............... nerede.............
Diğer forumda hayaller havada uçuyor. 2.5 yıl geçmiş halen hisselerinin borsada işleme açılacağını düşünenler var.ne diyeyim TMSF iyi oyalıyor.böyle insanlar varken bu işten en karlı TMSF çıkar.
DİĞER forumda DEMSİ diye biri vardı.banka iflas etmez bilanço artıda.bilanço yakında açıklanacak diyordu.sonra diğerleri gibi kayboldu ortadan isimler değişiyor taktik aynı.sadece bizimle dalga geçiyorlar.2.5 yıldır oyalıyorlar.
bu krizde bile bankalar 2018/6 ayında kar açıkladı. çapı asyb kadar olmuyan bankalar bile asyb satıs fiyatından fazla kar ederken tmsf başkanı ipek kozalar milletin malı ona sahip çıkmamız gerek diyerek kazal sermayesinin 3 katı kaza sermayesinin yarısı ipek sermayesinin 3/1 kar yazarken asyab çöpe ................bu duruma gelde .........
unutulduk,unutturdular,uyutulduk....
Tam elimdeki sonhisseleri satmaya karar vermiştim devletimiz kayyum atayacak haberi gelince,artık emin ellerdeyiz diyip satmaktan vaz geçmiştim...
Yani cogumuz ayni seye guvendik. Koza ipek kozalda ky magdur edilmedi. Oyle olmasi gerekiyordu aslinda. Hazir banka kamulasip degerlendirilebilecekken iflas karari tuhaf oldu. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok konuşulacak şeyler var ama fetocu damgası yemekten korkuyoruz .
[QUOTE=Mahir;2840747]çok konuşulacak şeyler var ama fetocu damgası yemekten korkuyoruz
banka hisselerini kottan çıkaran bankacılık faliyet izninin iptalini ve .....vb iptal haberleri peş peşe yayınlıyarak karar alanlar zaten fetocuydu bunları bir yerlere yaranmak için onlardan degiliz diyerek bu kararları aldı işi açeleye getirdiler o zaman bu kurumlardaki yetkililerde çogu fetocu çıkmadımı demek ki karar verenlerin kimler oldugu ortaya çıktı. gider ayak herkesi bir çıkmaza sokarak zarara ugratdı şimdik ise işin içinden çıkamıyorlar ne yapaçaklarını bilemiyorlar kozalar gibi olsa kimseye zararı olmaz devletin elinde de her an özelleştirmeye hazır bir banka olurdu....................
Geri adam atsalar..Biliyorum köprünün altından çok soğuk aktı,milyonda 1
Bile ihtimal yok..ama olmaz da değil..ama onu yapacak beyin nerde
havalar da soğudu soguk havalara da içimizi ısıtmak için sıcak bir kap çorba iyi gelir. bir de yalan dan vatan millet sakar ya demiyorlarsa bu yetkilerden sıcak içimizi ısıtaçak gerçek hayırlı bir haber bekliyoruz
haber bu yarısı tmsf de olan ve yarısı da milletin elinde olan bankayı bu kardan niye mahrum bıraktılar ............cımbızla çekip ayırdılar sebep ne idi ...........................kaybeden kim..........................
20 Kasım 2018 - 11:34
Borsa İstanbul'da işlem gören 10 mevduat bankasının net kârı, bu yılın 9 ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 8,9 yükselişle 27,3 milyar liraya ulaştı
Bir sürü emlak,menkul,gayrı menkül,herşey bir şekilde milletin idi yine en küçük parçasına kadar milletin Leh’ine değerlendirildi.atılan yok satılan,kiraya verilen çok.bir sadece banka.neden değerlendirilmedi.kapatılmayıp satılmış olsaydı,devlet ne kadar zarar ederdi.devlet garantı kapsamı dişında kalan borçları çokmuydu.astarı yüzünden pahalımı olurdu.sıkıntı ismimiydi.ismi değiştirilmezmiydi.sorular,hertarafta sessizce fısıldanan sorular.ama hiç cevap bulunamayan sorular.
katılım bankasına ihtiyaç varmış..................
falıyeti ve subeleri olan bir banka varken .........
bu ısraf ve magduriyet kimlerin eseri........... .....
Emlak Bankası, katılım bankası oluyor
Emlak Bankası, katılım bankası oluyor
21 Kasım 2018 - 13:03 www.finansgundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Emlak Bankası'nın katılım bankası olarak faaliyete geçeceğini, bankanın inşaat sektörüne ve konut piyasasına yeni çözümler sunacağını söyledi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının bütçe görüşmelerine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Bankası'nın yeniden yapılandırılmasına ilişkin bilgi verdi.
"Emlak Bankası'nın tasfiyeden çıkarılması ardından çalışmalara başlandı ve Türkiye Emlak Katılım Bankası adıyla faaliyete geçirilmesine karar verildi" diyen Bakan Kurum, kapsam değişikliğinin katılım bankacılığının payını yüzde 15'e yükseltme hedefine önemli katkı sağlayacağını söyledi.
Hali hazırda bankacılık lisansı bulunan kurumun, faaliyete geçebilmesi için gerekli izin süreçlerinin başlatıldığına değinen Kurum, "Banka inşaat sektörüne ve konut piyasasına yeni çözümler sunacak" dedi.
BDDK'dan faaliyet izninin alınması ve merkez şubenin açılmasıyla bankanın önümüzdeki yıl hizmete başlayacağını kaydeden Kurum, "Geleneksel fonlama ve fon toplama modellerinin ötesine geçecek yapılar üzerine modelleme çalışmaları yapılmakta" diye konuştu.
2B arazilerinin satışına da değinen Kurum, bu kapsamda 531 bin adet taşınmazın toplam 11 milyar lira bedelle satışının tamamlandığını, bu rakamın 7.8 milyar lirasının tahsil edildiğini söyledi.
Kaçak ev yapanlara, hazine arazisini işgal edenlere barış gelir devlet kucak açar...yapanın yanında kar kalır yaptığı...
Askerden kaçanlar parayı verir askerlikten yırtar... devlet 3 hafta misafir eder yedirir içirir..selfie çektirip yollar..(postal..giysi masrafına yazık !)
Vergi kaçıran namussuzlara barış gelir......zamanında veren hıyar durumuna düşer......
Borsaya yatırım yapan namuslu vatandaş da böyle boynu bükük bekler...
Verim menkul %100 asya bank a ait ve 2.5 yıldır faaliyetlerine devam ediyor.bünyesinde bankasya dahil birçok katılım fonu alış satış işlemi yapılabiliyor.yeni fonlar eklemişler .merak ettiğim konu tasfiyesi en kolay olan iştirak bu neden halen aktif.iştirakin bütün varlığı neredeyse nakit.
Haziran 2016 da bütün hisseleri mi satışa koymuştum verim menkul değerler (eski adı asya yatırım )den faaliyetlerine ne olursa olsun devam edeceğine dair mesaj gelinceye kadar. Bu mesajla ümitliydim ve satış işlemini iptal etmiştim
yen bir haber var FRIGO ya kayum atanmış bu kayum çok iyi bir yömetim sonunda frıgo kurtarılmış kayumun işine son verilmiş ve frıgo borç batagından kurtarılarak +20 kazançla yoluna devam ediyor diyor. asyb a da kayum atandı kayumun niyeti bankayı kurtarmak degil iflas etmesini saglamakmış suçumuz ne bir bilebilsek tmsf ye mi güvendiğimiz için kayumamı güvendiğimiz için satılaçak diye bakanlaramı satış için ek süre istendi diyen bakanlaramı güvendiğimiz için bu haldeyiz. tek teselli bizi kandıranlara eleştiri yorumu yazarken bazı arkadaşlar bu yorumlara tepki gösteriyor ve devletimiz bizleri magdur..... etmez diyerek savunanlar . son 5 .6 ayda olumsuz eleştiri nitelikli yorum yazanlar o kişiler
Devletin yönetimindeki bir şirketin hissesini alanları eleştiren varsa kötü niyeti aşikardır. Burda mesele devletin güvenidir, tasviye sürecinin en iyi şekilde işletilip hisse mağdurlarının hakları bir an önce ödenmelidir.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TMSF.............. ..şirketleri satar mı diye bir haber var haberin alt kısmında yorumlar var .buraya asyb ile ilgili arkadaşlar yorumlarını yazmış. 0/0 40 yakınları desteklemiyorum demiş bu kadar duyarsız magdur olanlardan zevk alan .............. bu kişiler nereden çıktı
yukarıda yazdığım yorumuma ek olarak kendi soruma kendim cevap yazayım dedim. bir sitede paylaşmışlardı tesadüfen okumuştum bir ingiliz ingilizce bir fıransız fıransızca bir alman almanca bir TÜRK türkce ...kısaca kendi dilinden bir metni okuyup dogru anlıyanlar öğrençiler içinde listede en son bizim cocukların oldugunu yazmışlardı. bir de ÜNİVERSİTE sınav sonunçları açıklandığı zamanda haber olurdu şu kadar kişi sıfır çekmiş diye bunlarda aynı kategoride www.borsagundem.com