Sen yemezsin de reis yiyip gargara yapan çoktur be :D hahahaha
Printable View
Japon öncüdür beyler onu bir aklınıza not edin.
Yani muhtemel olacaklara öncülük eder gerekirse tek başına bütün piyasayı dominede edebilir öyle deli bir paritedir.
Eğer ki bu kafayı alıp basar gider ve bugün ayı tuzağı attıysa haftanın kalanına geçmiş olsun tek sıkıntı yeni yapacağı 117 hareketine ilk hareket geri alış ve son dip yapması lazım şuan dip var ama ilk hareket ve geri alış ortada yok yani 1 ve 2 yok onuda hallederse sonrasında baba 3 dalgası gelir güzel olur güzellllllllllllllllllllllllll
Kafada al bir denklem daha
Arada usdtry grafiği hala koymuyorum nazar değmesin satan satsın orada karıştırmayalım denizi fazla hahahaha hadi ston kaçar.
3,5760 kırılırsa 3,62 ye kadar çarşı karışır ona göre
Geri cekilme nereye kadar olur ?
Geri çekilme derken hangi dalganın geri çekilmesi
3,96 dan 3,80 emi
3,57 den ?
yada 3,6200 den ?
yada 3,6480 ? vs.vs. şuank olasılıkları hesaplamaya algonun bile kafa yetmez o kadar çok değişken var ki.
Usdzar mesela faizi arttırdı PY ile oradaki yönetimin savaşı var yönetim usdzar yukarı çıksın diyor PY yokk bırakmam küçükler tree bindi o kadar silkelemek için uğraştım onlar bir inecek diyor vs.vs.
Bizim PY rahat sağolsun 3,30 cular var 3,00 cılar var 2,70 ciler var euro 1,25 olacka bizde 2,50 diyen var algı mükemmel bizde ama bu usdzar işi bizim işide bozuyor ufaktan oradaki alıcıları silkeleyecekler diye yabancı algo bizide baskılıyor arada eli mahkum.
Alim noktami guncellemem gerekecek bekle bekle nereye kadar.
ston bu algıları yerleştirmek için var gücümle çalışıyorum. ben 3,20 ye oynuyorum,ne kadar kişiyi kör edersek o kadar iyi. bizde ucuzdan küfeyi dolduruyoruz. sonuçta KY'nin %80'i doların arkasından bakacak ve terse kalacak ama ne yapalım birilerini kurban etmemiz gerekiyor.
Power başkan bir şey diyemiycem ama deli gibi bir algı var ve bu algı tam oturdu gibi.
3.57 geri alımı derken geçen hafta 3.4680 en dip deik , 3.5125 de son diptir dedik vu 2 nokta aşağı gwçil ediği sürece bundan sonra 3 dalgası bekliyorum ve 3 dalgasında trade edilmez bu kadar basit.
3 dalga cok buyuk yukari kirilmami asagi kirilammi
Ston trade edilmez diyor asil ozaman ne var neyok gommek lazim biz zamanini bilemidimiz icin kaciriyoruz.
Trade edilecek zaman var edilmeyecek zaman var bunu 3,61 de alınırmı diye sorduğunda da cevaplamıştım hocam.
Dipte testere yapıyorlar 3,52-3,64 git gel konya 3,64 de alım yapan adam 3,52 de 1200 pips zarar bu sefer panik yapıyor 3,30 olacak diye satıyor hopp tekrar 3,64 haşrt 1200 pips daha zarar dur gidiyor alayım 3,52 gene zarar dur 3,10 olacak 3,64 çat gene zarar anladınmı mevzuyu.
Ne dedim 3,6480 öncesi 3,4910 son diptir işte orada alacaksan alacaksın stop noktasını 3,4680 e koyacaksın stop 230 pips kar 3,6480 al sana 1500 pips anladınızmı mevzuyu.
Şimdi 3,5125 e yakın maliyet en iyi maliyet stop 3,4680 yani stop 445 pips hedef ne sen sor ne ben söyleyeyim bu kadar basit ha bu 3 dalgasında dur geri gelsin alayım hoppp gider dur geri gelir ya alayım hopppp gider çünkü 3 dalgası böyledir üstünden bir kere atsın geri aldırmaz.
Birde yeni mevzu var bu zamanda 3 dalgalarını kısa tutuyorlar ve 5 leri hayvan gibi uzatıyorlar. İşte orada en kuvvetli dalga 3 bekleyenleri bitiriyorlar buda yeni çıktı.
Euronun 3 dalgası çok kısa 5 ise devasa büyüklükte bunda da dip formasyonlarında kesim için kullanıyorlar o yüzden beklenti dahilinde düzgün maliyetle izlemek gerekiyor ha stopsa stop gerisi teferruat.
borsa çakılmadan bu dolarda 3900 hareketi başlar mi
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
japon kısa vade 0-1-2 çaktı
https://resmim.net/f/v4CGki.jpg
bunun ana hedefi 114 noktası
https://resmim.net/f/0ohJS3.jpg
1,1666 da 3.gündeyiz devam bakalım.
Bu sabah gene muhtemel ayı tuzağı var ona göre.
dxy nin haftalık 200 lük ema ya 10 pips kaldı bu kadar yaklaşmışken dokundurmadan bırakmaları abes olur .
JAPONNNN jaaaaaaaaaaaaaaponnn ja ja ja ja jaaaa ponnnnn 61,8 deki tepkiye bak maşallah bastır japon sabah attın ayı tuzağını çak şimdi 112 ye yapıştır acıma bu satıcılara.
usdtry 4 saatlik bu kadar nizami fincan ve kulpmu olur be algo şiir gibi çalışıyor maşallahhhh
Günaydın Cümleten.
Günaydın hakan reis.
2 tane 1 dakikalık barda 20 pips almanya verileri iyi gelmiş euro 1,17 yi geçsin görelim iyimi kötümü :D silkele euro silkele buralarda.
japon kaptır japonummmm
canım eşşeğim benim geç 3,57 yi bugün ver gelsin %1 üzerini sevindir bizi artık yeter be zaten telekomun el konulmasına kaldı 28 gün hahaha 5 milyar dolar var orada patlayacak daha telekomun direklerine kadar boşaltmış adamlar içeriyi hahahahha
Hadi dxy yap şu taban formasyonunuda sar yukarı be kardeşim bu hafta önemli be az destek atın ulen desteksiz 3,57 gördük az destekle 3,6480 i kırmalıyız kısa vadede.
Şimdiii ilk start golddan gelirse işlem daha bir güzelleşir çünkü japonun yukarı sarması şart.
Goldda 1200 lere bir salvo gelirse japonda kendine gelir ortalık bir durulur bu dolara ne oluyor denir.
Bakalım goldda bugün ekstra bir düşüş gelecekmi usdjpy de 3 dalgası varsa 1240 a bir küskü bar yakışırmı yakışır devam bakalım.
Hadi bakalım denklemi kurdum gene.
Gold 1240
Euusd 1,16-1,1512 bölgesine
japon 113,80 e
usdtry söylemem :D
şu denklem çalışacakmı ilkin bunu bir görelim ya bu olacak yada euro gene 1,1770 avrupa borsaları pert , japon aşağı gol yukarı.
https://resmim.net/f/3g8FEh.jpg
euroda bu yapı mevcut çalışacakmı bir görelim 1,1666 üzerine atmadığı sürece çalışır bu epi topu 16 pips stopla 1,1515 hedefi mevcuttan 140 pips yani 1 e 9 civarı RK oranı var.
USDTRY, EURUSD'ye rağmen çıkıyor. bu çok güzel. hele bir EURUSD düşüşe geçsin bizimkiler donsuz yakalanacak.
Borsalarımı göçertecekler yoksa euroyumu tercih burada yapılacak işte.
Euro şerrosu düşmem diyor borsa oda düşmem diyor birinden birisi yalancı tosbağalık yapıyor işte bunun sonucu ikisinden biri sağlam bir çöküş yapar kırış gelirde bakalım hangisinden benim tercih şuanlık eurodan yana borsalar çökerse gene bize yarar ama euro düşerse usdtry de duble etki eder bu eurtry yi yukarı almaktan bizim PY de bıktı artık.
USDZAR da sonunda oranın PY si dayanamadı silkeledi küçükleri ama eli mahkum yanına üç beş takıldı onlarıda götürüyor yanında. Bu güney afrikanın merkezi harbi çok akıllı adamlar kendi vatandaşını terse getirtmedi yabancıya faizi indirdi uyandırdı kerizleri.
Piyasa yapıcı günlük asansör bar atmak zorunda bile kaldı ama işte şimdi seve seve veriyor çünkü günlükte tobo var adamlarda sağ omuz dibinde çaktı faiz indirimini cidden zeki biri var o ülkede.
gold 1246 ya bir sorti yetmezzzzzzz 1240 altına doğru gel kucağıma gellll
Bizde%5 enflasyon olsa faizi %7ye cAkarlardi .g.afrikada durgunluk var bizde kgf cilginligi arkasida gelicek gibi bu durumda enflasyon dusurmek zaman alicak sikidurus devam edicek (sozde)bu samimi bir aciklama ise hicbirsey yapmadan pas gecmeleri lazim indirim yaparlarsa inandiriciliklari kalmaz.
Bir seçenek daha var euroyu sabitleyip yada aşağı çekip gene de bu euro pahalı diye borsaları çökertebilirler.
DAX şuan saatlik barlarda dirençte asılı kaldı yukarı gidemiyor iyimi.
12271 üstüne atamazsa 12025 e kadar basarlar buna %2 ye yakın göçer gene.
Acayip bir denklem kuruldu şuan maşallah
Dünkü yeni ev satışları verisini huduni hazırlamıştı hani geçen yıla göre %8 azalma var birde huduni hazırlıyor bu veriyi öyle düşünmek lazım yani hudunu %8 diyorsa o %18 den fazladır bir kere.
Eğer ki inşaat sektörünü batırmak istiyorlarsa ki ekonominin büyük bir kısmını inşaata dayadılar buyursun batırsınlar gene dolara yarar hodri meydan bir tarafı yiyorsa merkez faizi arttırsın bakalım etkisi ne olacak görelim :D
Sıkı duruş işide yalan dolan, %12,25 le doları baskılıyor değil mi ne oluyor gecelik swap maliyeti deli gibi artıyor yani dolarda durmanın maliyeti çok yüksek oluyor buun çaresi ne ?
El cevap 6 ayda yapacağı hareketi yabancı 2 haftada yapsa ve doları 4,25 e patlatsa ne olacak ? Yabancı oradan bir satmaya başlar 1 yıl dolarıda sabitler gene merkezi tırım tırım %12,25 le 1 yılda daha sömürür, mühim olan o 2 haftalık hareketi yakalamak olur yakalayamayan gene 1 yıl peşinden bakar kalır.
DXY artıyor euro sabitliyor sebep USDCHF
CHF başlarım eurosuna dedi dünkü günlük pinbarı yukarı yuttu orada filmi kopardılar euro ile korelasyonun bozuyor chf çünkü gerçekten cılkını çıkardılar sırf euro yükseliyor diye adamlar düşmekten bıktı 3 yıllık desteğe geldiler.