avlananlar parmak kaldırsın
Printable View
avlananlar parmak kaldırsın
Müthiş bir enerji var bakalım ne olacak?
müthiş çakıyooo süperr ytd degil asla
Şerefsiz bunlar ya az var ama acayip moral bozuyor.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni başlıyorrr operasyon bitti bunda ytd degil
Brut takas gelmemis.kronta gelmis.Buralardan donsun artik.
http://m.borsagundem.com/haber/halka...mbalaj/1001714
Şirket hakkında bilgi 2016 dada şirkete saydiran varmış yorumlarda
Blade X6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar sırket hakında bılgıde okudum hıc borsa oynamamışlar peeeeehhh
Herkes zarar ettide beklenti neydi 200 tl ye gitmesimi kagidin bnce uzun vadeli yatirimcilik boyle kagitlara olmamali
¥
Kimse kalmamış hakan yine operasyonu tamamlamış sanırım
Hakanini yeni kağıdı var...😊😊
Galıp ve Hakanın zukmedıgı KY kaldı mı ?
Kimse baskasına güvenip hisse senedi almamalı önce araştırsın borsa kan emicilerle dolu son ah vah çeken olursun.
Bugün 2.37 den aldım. 2.38 ve 2.39 dan iyi mal aldılar. Kapanışa doğru 2.39 u kaldırması iyi oldu. Kısa vadede düşüş bitti gibi duruyor. 5 ten beri takip ediyordum yeni aldım. Umarım yanıltmaz beni. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada bu kağıtta fazla ky yok. Aracı kurumlar birbirine satıyor. Toplasan en fazla 500 bin tllik ky vardır. Bu rakam da kimseyi mutlu etmez. Ciddi bir yükseliş olmaz ama bir tepki gelebilir belki... Ytd...
Sadece benim elimde 78 ooo lik mal varken sen 500 ooo ky diyosun ben buna gulerim
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş böyle kağıtlara nasıl o kadar para koyuyorsunuz. Bist 100 e istediğin kadar para bağla ama bu türlere cesaret ister. Umarım kazanırsın...
Kaybede kaybede kazanmayi ogreniriz arbul da sifirlandim adesede 60000 zarardayim ama yillardir elimde enka gibi destekci olduguna dua ediyorum zaten buradan zarar cikmadan satmam isterse arbul gibi sifirlasin zarari cikardigim gun enka haricinde borsadan hicbir hisseye almayacagim faize yatiracagim harammis ama burada hergun kufretmek onun cebindeki benim cebe benim cepteki onun cebe dolandirilicigindan iyidir bide burada administration ler varya durmadan ceza verip banliyorlar yaw banlasaniz kac yazar spk gibisiniz her seye musade var bas kaldiranin basini keseriz modundalar pazarlama sirketi gibi herkeze bol kazanclar ilerde gene gorusuruz cezam bitince gelirim nasilsa ban yerim 3 vakte kadar:)
Maliyetim 320 lerde asagi salarsa maliyet dusururum yok salmazsa maliyet cikaririm batmazsa sikinti yok zaman cok baya ogrendim borsanin kumar oldugunu insallah kimse zarar etmez asgari 1 yil gozden cikardim
Ama böyle yüksek meblağ ile bu tür hisselere girilirse ne olduğunu halen öğrenememişsiniz. Bu hisseyi küçük insanlar çeviriyor. Tam bir açlar. 3 krş un hesabını yapıyorlar. Maalesfki siz ve bir çok ky satmadığı sürece bu hisse asla 3, 2 yi görmez. En fazla 2, 6 ları görürse görür. Ytd
Ben satmadan yukari gitmeyecekse cokta sikinti yok koca hisse benim.elimdeki 3 e 5 e bagliysa bagladim yillarca satmam gerekirse batsin arbul zadeyim ben bntas ida eklerim porteyime sifir sikinti bundan sonra faize yatiracagim 1 yilda bunlardaki zararimi cikaririm bol kazanclar sizede
Satmam kardes 190 dan cemas alip 6 sene sonra 0.56 a satan adamim ben sattigimiz cemas 1 ay sonra 2 lere geldi
İşte ben de onu diyorum. Sen sattıktan sonra ancak görürsün bu hissenin 3, 2 yi geçtiğini. Bu saatten sonra ancak alsat yaparak zararını kurtarabilirsin. Mesala Yarından itibaren hissenin yükselişe geçebileceğini düşünüyorum. Ancak gitgeller olacaktır ve sizde al sat yapabilirsiniz. En son hisse haftaya 2, 60 -2, 80 arasında yerlesecektir. Sonra kaç sene beklersiniz orası size kalmış. Ytd
Ben 2008 yilinda bi arsa aldim 2015 yilina kadar deger kazanmadi suanda aldigim fiyatin 13 misli deger kazanmis ben aldigimda m2 fiyati 240 tl mis suanda 3000 tl o yuzden diyorumki zamanim cok zarar kurtarma derdimde yok ya herro ya merro eger ben satmadikca cikmayacaksa cikmasin beklerim batmadikca bu hisseden zarar etmeyecegim ogun geldiginde burada paylasacagim insallah kimse zarar etmez bol kazanclar faiz harammis borsa helalmi sanki kumarin alasi var burada teknik meknik anlamam ben suan portey zararim 126ooo tl satmadikca batmadikca zarar olarak gormuyorum ben
hakan kürklü kayıplarda sanırım mayamiye gitmiştir
Kim nere giderse gitsin biz buradayiz hakani galibi esekler kovalasin
burda kımse kalmamıs pazartseı ya sert yukarı ya sert asagı yapcak
Neyee gore
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi ozaman anlasmali forma girmeyelim yaw ne teknik kaldi ne analiz butun tezleri curuttun emzadem
verdi milletin eline okadar lot var demi daha yazık kimse kalmaz herkez çil yavrusu gibi dagıldı
grafıge bakı 234 237 dımı gıtcek hep sıkışana satırıyorlar sonra bı hareket olcaktır gerı donus ımkansız artık ya 23
lerden toplyanı asagı basıp panıkletceler yada burdan kaldrıp dagıtcak