Satmadığım sürece ne kardayım ne de zararda.bu yüzden hiç üzülmem düştü diye.çıkınca da sevinmem.uzuncu olduğumu çok önceden yazmıştım.yani düşüşten önce.temettümü alırım sadece.ortağım ya olsun o kadar ;)
Printable View
Satmadığım sürece ne kardayım ne de zararda.bu yüzden hiç üzülmem düştü diye.çıkınca da sevinmem.uzuncu olduğumu çok önceden yazmıştım.yani düşüşten önce.temettümü alırım sadece.ortağım ya olsun o kadar ;)
Öyle de 98 den almak var 74 den almak var . Biz ilk şıkkı yaptık . Neyse hayırlısı .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
Haftalık Hisse Yarışmamıza
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
Citi ve doce o.c ihaleden once takasta oyun yaptiklarini portfoyumun 4/3 unu sattigimi ve 4/1 kaldigini yazdim ve ihaleyi otokar alamadi o yazimi okumak isteyenler eski sayfalarda buyursun okusun zarardamiyim derseniz zarardayim hem yil bazinda hemde suanki fiyat konusunda istesem ortalama dusurebilirim ama koca guvenmiyorum hala ses seda yok 150 gittiginde neden ihaleyi alip asagi basti madem bu kadar saygin ve duzgun firma haberi neden yatirimcisindan once piyasadaki o.c verip milleti mallandirdi hadi bunlari gecip sakalli denilen soysuz tam bir kan emici otokarda onun sakalsizi ikiside ayni b.o.k farkindamisiniz tupras kocun arcelik kagitlari borsa dususe gecti ve dipte hepsi neden? Kisacasi artik otokardaki lotlarimi unuttum otokar benim icin bitmistir....
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağlamak istiyorum. %2 artıda
75.50 yi geçirtmedi