Yok sadece Piyasa yapıcısını takip ediyorum :)
Printable View
Bu aralar bir hareketlilik var,bu hafta 4'e uzasalar şaşırmam...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik ve hissiyat aynı şeyi söylüyorsa gidecek başka yol kalmadı sanırım artık...
Yarın tüm ortaklarımızın yüzünü güldürecek bir kapanış istiyoruz...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalnız 3.35 üstü haftalık kapanışlar gerek.
yeşil çizgiyi boşuna cizmedik.
Önce şu 3 sınırından kurtulması lazım,geçende 43 yaptırdı tekrar cuk diye 10 altına oturdu,çok öncede 4 üstüne atıp 3 altına inmişti !!!...yani bunun gerçek yeri 3.70,orayı dip yapması lazım,önceden devamlı orayı dip yapar yukarı aşağı hareketini öyle yapardı göz altına atılmadan önce,şimdi dip 3 !!!...bu hisseyi bildim bileli dansöz gibi devamlı kıvraktır,sol gösterip sağ yapıştırır ona göre uymazsan...zamanla 50-100 puan bile yapabilir aşağı yukarı,çünkü kağıt çok sığ olduğu için mecbur dansözlüğe müsait,zaten bu yüzden göz altına postaladı SPK...piyasa yapıcılığı kapsamında anlaşma yapmasaydı zor çıkardı o guruptan,bu oynaklık durumundan kutulması için halka açıklık oranını yükseltmesi lazım,zaten öncedende bu yönde çalışmalar vardı !!!...her an bu yönde sürpriz yapabilir.ytd.
Evet bizim dansöz işbaşında...bu 3.35 yaptı...yavrusu 3.21...çoğunu postaladık 3/1 kaldı geriye...zaten ben ne zaman çoğunu elden çıkarırsam uçuşa geçiyor...ama önemli değil...toplamda 1 sene içinde hesaplamışım 100.000 lot işlem yapmışım,eskiler hariç...7-10 luk lotlar kaldı sadece elimde,tekrar 10 altına inerse 10-20 ilaveye devam...ama sanki bu sefer inmeyecek gibi...acaba eski direnç seviyesi olan 3.70'emi göz dikti !!!...neyse bekleyip görmek lazım !!!.ytd.