Teşekkürler, Bir ara dolar bazlı da bakıyordunuz eski forumda bana çok mantıklı geliyordu..
Faizlerin arttığı ortamda kısa vadeli kredileri daha fazla olan bankanın iyice öne çıkması lazım bana göre.
Printable View
YKBNK_ Yapı Kredi Bankası
4,55 üzerine yerleşme olmalı
Haftalık hedefimiz olan 4,50 üzerinde dün 4,60'a yükselen hissede pozitif teknik görünüm devam ederken aşağıdaki günlük grafikte görüleceği üzere 4,55 seviyesini izliyoruz. 4,55 üzerine yerleşmede yine aşağıda aylık bazda verdiğimiz grafikte de görüleceği üzere 4,60-4,65 bandı hedef devam edecek iken 4,55 altında 5 günlük ağırlıklı ortalamaya denk gelen 4,47'ye doğru kar realizasyonları görülebilir. Mevcut pozisyonunu koruyanlar için stop-loss öneri seviyemizi 4,45'e yükseltiyoruz. 4,45 altında kanal desteği olan 4,35 önemli ve yükseliş eğiliminin korunması için kritik konumda.
Kapanış : 4,53
Destekler : 4,47-4,40-4,35
Dirençler : 4,60-4,65-4,70
Anadolu Yatırım
4.29 dan alıp kısa vade 4.41 de vedalaşmıştım. Ancak 100k gider umudu ile tekrar 4.48 den girdim. Ancak Koç holding karı yeterli bulmuş olacak ki dün bir zincirleme kar görme reaksiyonu başlatmış oldu borsa genelinde. Bazı hisselerde rekor satış kademeleri gördüm.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
22-26 Mayıs ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/8MG2qW.jpg
Vakıfbank Yapı kredinin piyasa değerinin yarısı kadar kapak yaptı. Sanırım YKBNK 3 lig banka seviyesine düştü. Tbr. Ali Koçum....
alım varantını aldım aldığımdan beri 97800 de 4,42 gören ykb 98400 de 4,40 nasıl bir kağıda bulaşmışım arkadaş