Adamlar satmak istediklerini sattı, bu korku neyin nesi başka bilmediğimiz ağaların bildiği birşeymi var acaba.
Printable View
Adamlar satmak istediklerini sattı, bu korku neyin nesi başka bilmediğimiz ağaların bildiği birşeymi var acaba.
Ky tam umutlaniyor adamlar 500 K daha koyuyor :). Görüntü mal el degsitiriyor.
Bu sattıkları mal elindeki mallar değildi tavanı bozduğundan sonra topladıklarını satıyor bence zararına
Bir daha deneyecek taban bozmayı bakalim
Artık zevkine lot yazıyorlar en iyisi mi beklemek
Şimdi bu patronlar iki taban la 5 850 000 lot hisseyi iki taban la ky ya halka arz mı etti iki taban la manas gibi sığ Bi hissede yatırımcısı bile var mı yok mu beli bile değil 5 850 bin lot peki öyle olsun bari güçlü birine devretseydiniz yani hisse çıktığından beri 20 sayfa yazılmış 5 ini ben yazdım heralde böyle bir hissede
19 milyon işlem olmuş 6 milyon hisse devredilmiş güya korkup satanlar da olmuştur illaki özellikle bu gün iyide alanlar nerede aha işte topu topu 5 kişi geldi topiğe hadi 15 olsun 25 olsun normalde 20 liranın üstünde işlem gören bu hissede 6 milyon mal kakalayacan en az 100 kişi olmalıydı bu topikte ağlayan ağlayana olmalıydı Nasrettin hocanın işine döndü kedi kıyma döngüsü gibi oldu
Dün yönetim kurulu üyeleri 3.900.000 hisse satışı yapmış