Originally Posted by
yarasa
Konkadan süper bir bilanço daha beklediğimiz gibi geldi. 6 Ayda milyarlık bir ciro ve 368 mn net kâr. Yine borsanın en iyi bilançolarından birisi geldi. Bana göre diğerlerini görmeden en iyisi diyebilirim .Maşallah .Yatırımcılarına ve şirkete hayırlı olsun. Evet konka bizi hiç yanıltmıyor. Büyük bir aksilik olmazsa artan ve giderekte artarak yıl sonu 3 milyara dayanan bir ciroyu şimdiden öngörebiliriz. Bunu önceden söylemiştim ama şimdi daha rahatız .Ve yıl sonu artan marjlarla beraber milyarlık bir kârı bu şirket bu performansla çok rahat getirecektir .Bu sonuçlarla milyarı geçme ihtimali de vardır. Benim tahminim geçecektir. İnşallah diyelim.
Konya kağıt, bu sonuçlara ve bir çok kritere göre yapılacak karşılaştırmalara görede bana göre ilk sırada yer alacaktır.
İşin borsa kısmı için yorum yapmıyorum .Bu cazibedeki bir hissenin yatırım çekmemesi çok zor diyorum.
Yarın son derece enteresan bir seans olacak ,bu başlıktaki ilk yazımda konkayı ,barem ambalaj ve alka ile mukayese ederek bir analiz yapmıştım.Yarın barem borsada işleme başlıyor. Muhtemelen ilk tavanı yapar. Alka malum. Konka aynı şekilde . Bakalım konka maceramız nereye varacak.