Cehalet mutluluktur, şu kısa ömrümde bunu öğrendim.
Dolar gayme düştü deye, Malatyada halay çekmek vardı, rakı çekiyoruz onun yerine AMK.
Printable View
Cehalet mutluluktur, şu kısa ömrümde bunu öğrendim.
Dolar gayme düştü deye, Malatyada halay çekmek vardı, rakı çekiyoruz onun yerine AMK.
Doların 1 senede %14 (simdilik) yada 3 ayda %3,5 artmama ihtimali var mı Mevcut enflasyon ile? Yani sonunda doların dolar olarak kalacak ve hiç artmayacak. Birde dolar bozup geri alırken makas ve bsmv çabası. Dolara yine %1 de olsa faizin var ve Benjamin her zaman Benjamin.
20 yılda 1 tane bizi ileri götüren bir karar gösterinde bu karara mutlu olalım amk.
Ulan $ 2.7 den 20 olmuş, 20 den 13 oldu diye mutl uı mu olalım. Ha 20 ha 13. Piyasada fiyatlar mı durdu?
Ne için mutlu olalım birde laf sokuyorlar utanmadan yok otobanmış yok jiletmiş, gülecekseniz açında götünüze gülün. Ha bak $ maaş alıyorsanız tmm özür dilerim ekmek kapısı derim.
Mevduatın dövize dönmesine engel olacak mı bilmiyorum ama kura bağlı elektronik vb. şeylerin talebi ve ithalat patlayacak. Mesela cumartesi apple büyük bir zam yaptı o gün kahrolan en 10 kişi tanıyorum zammı geri aldığı gibi apple ne buldularsa alacaklar. bende TV kovalıyorum mesela.
Eylülde 8.70 olan dolar gayme, bu ne olduğu belirsiz DEM macerasına rağmen 13 gaymeyse, sorun devam ediyordur.