14:30 kadar..
Eğer yukarı alacaklarsa..
O saate kadar bırakmazlar..
Uzun pozisyonda yakalananları kapanmaya zorlarlar..
Diye düşünüyorum.
Printable View
Yarin icin 414milyon teminat tamamlama cagrisi var.
Sanırım akşam seansında pala Dow a bakarak yukarı aldı .
Fdow Sabah eksi olursa bizimkisi akşam aldığını sabah geri verebilir.
Zaten biz kapandıktan sonra 140 puan verdi.
Hisse satışını arttırır.
1 saatlik fark bu kadar yüksek??
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet fazlaymış. Sabah satış gelir. Umarım gene robotlar birbirini tetiklemez. Saçma bir hal almaz.
Eskiden yabancı daha fazlayken en azından birbirini dengeleyen hareketler olabiliyordu. Şimdi tüm yerli oyuncular yabancının satışına bakıyor. Yabancı satmaya başlayınca imam cemaat hikayesine dönüyor iş.
Tamam yabancı da çok alavere yapıyordu ama ben bu şekilde bir dönem hatırlamıyorum. Varsa hatırlayan yazsın lütfen.
yani kumara çeviren vadeliyi , kişinin duygu yönetimi eksikliği. dostunuzu niye düşmana çeviriyorsunuz ? vadeli piyasalarda bizim dostumuz kim , kaldıraç hazretleri... az teminatla daha çok mangır yönetme sanatı. niye bu güzel dostu kendimize düşman ediyoruz ki ? duyguyu yönetemiyorsan iş kumara dönüyor.
Yarın ne olacağı ile ilgili twitter hüstad-ı azamlarından bilgi alabilirsiniz. Hepsi ağız birliği etmiş, zaten dirençteydik satış gelecekti görmediniz mi deyip sohbetlerde ky fırçalıyolar :)))
Hakikaten milletimiz şaka gibi. Sohbet odasına giriyosun zararda kimse yok. Abi ben bugün de topluyodum, ben zaten nakitteydim, shortlarım çok iş yaptı. Maşallahh malda kimse kalmamış :))
Bu tipler bir de garibanlara parayla eğitim satıyolar.
Örnek aşagıdaki tip:
https://twitter.com/BorsacNewbie?t=y...H4ON3pn7Q&s=09
Ya bi. s.ttirip gitsinler Allah aşkına :) 1 saatte oluşan 414 milyon TL teminat tamamlama çağrısı forum ahalisi olarak bizlerin mi :)
Bir de abi biz uzun vadeciyiz , günlük hareket bizi etkilemez diyenler var. O da ayrı bir mevzu. Dolar bazlı 20 sene aynı yere çıkıp insin iyi izlemeler ne diyeyim.