Merhaba,
Acemşah yeni paylaşım yaptı,ilgilenenler için,
Adelde ilk hedef 37 görünüyor,sonraki hedefler 105-172-427 olarak görünüyor,ilk hedef aşılması halinde sonraki hedefler daha kolay diye paylaşmış.YTD.
Printable View
Merhaba,
Acemşah yeni paylaşım yaptı,ilgilenenler için,
Adelde ilk hedef 37 görünüyor,sonraki hedefler 105-172-427 olarak görünüyor,ilk hedef aşılması halinde sonraki hedefler daha kolay diye paylaşmış.YTD.
Ortada firmamı var ? Bilanco gelmesine 10 gun kalmış hareketlere bak buradan bile belli . Ben 2010 dan beri forumu okudum . 1 milyona araba vermiyorlar gunluk hacim dönüyor . Bazen tutmaz acemşahın isabetli tahminleri olabilir ancak tutmayanlarda var arada . Bu firmada denk geldi tutmayanlara .
Siz diyebilirsiniz ben 10 liradan aldim 24 lira hisse 2 senede %140 karım var diye .
Kimiside der 15 liradan 5 dolardan aldım 5 senedir bekliyor diye .
Şakir bey uyanık cıktı 16.50 den dolara gitti dert yok stres yok , hepberaber sürünüyoruz burada .
Malesef
Şakir beyin cizip yayınladıgı grafik 2025 2026 ya kdr yolu var diyor oraya kadar gidersek 10 yıl gecmis olacak acemsahlarla gelenler . 10 dolardan 5 dolara ordan 2 dolara dip dip dip denilmis simdide 1.30 dolar . Boyle giderse sonu nerde biter Allah bilir
Adam malı cikmaj icin 2 ayda 24 den 200 lira hedef veriyor herkesin atlayacagini saniyor
Bakın hep aynı Eki kullanıyorsunuz Acemşah mal çıkmak için bu paylaşımı yapıyor olsa bunu bu platformda yada ,herkese açık platformlarda yapardı,sadece kendi hesabında bunu paylaşıyor ve toplamda 59 takipçisi var,ben onun öngörülerine inanıyorum,bu benim fikrim.Madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra yaptığı paylaşımları buraya taşımam,kimsenin etkilenip zarara girmesini istemem.