sizce yarın ruchanda satış devam eder mi?
Printable View
sizce yarın ruchanda satış devam eder mi?
SKBNK hatta ICBCT bile muazzam kar artışları geldi.Siz tahtadakiler aynen bu kafayla devam edin.
Birisi geçenlerde sordu neden başka banka değil de Albrk dedi, efendim. Faizsiz kazanmış ondan deyince oğlum borsanın dini olmaz dedi.
Aklıma Cengo geldi genel kurulda konuşmalarından herkes iyi Müslüman adam deyip kurtarıcı gözüyle baktı.
Bu gün şirket de dahil herkesin gerçek yüzü görüldü.
İyi de meydan bu kadar boş mu yani. Evet hisse satıp rüçhan almak kârlı görünüyor. Hadi.bizler bunu beceremiyor, cesaret edemiyoruz. Peki Cengiz'in sattığı 27 milyonu alan kim? Küçük yatırımcı mı? Hiç sanmıyorum. Adamlar rüçhan peşinde hisse falan sattıkları yok. Daha önce de yazmıştım o 218 m. bir kişinin adına kap'ta göründüğü sürece hisseyi yürütmezler diye. Ve yine bize son bir oyun oynayacaklardır mutlaka yazmıştım. Oyun başladı işte. Bu bedelli fırsatı ile o hisseleri pay ederek satmış izlenimi verip unutturmaya çalışacaklar ardından aylarca baskı kurup küçük yatırımcıyı bezdirmeye çalışacaklar. Zor günler bizi bekliyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1014153
Tutanak Sayfa 5 Sayın Melikşah Utku bey keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Oku bakalım bu tutanağı ne demişsin.
Hangi volatilitede müdahale edicen? Bugün müdahale etmicen gerekeni yapmıcan ne zaman yapacaksın.
Bak benden sana nasihat. Bir insan için en önemli şey hani sofrana koyduğun ekmeği alırken elde ettiğin kazancın sakatlanmamasıdır. Bu da sana bence bir ömür yeter.Tabii anlarsan.Dua et ki O genel kurula benim kafada birileri gelmesin.
Yasal haklarımı kullanarak haklı iken haksız duruma kendimi düşürmeden bak her türlü acı veririm bunu sakın aklınızdan çıkarmayın.Nasıl olsa bu yazılar bir şekilde önünüze gelecek.Huyum pistir kafayı takmayayım bir kere.Bugün var ya bugün.Bana bundan sonra çuvalla para kazandırsanız bugünü unutmam.
Sıkıntı yok bir olay netleşsin kim ne yapmış bir görelim.Çünkü bu tarz çevrilen dümenler gizli kalmaz.Bak yukarıda kopyalayıverdim.
SPK ve BİST te çok hatalı bu işte.Otomatik durdurma Rüçhanda niye yok?Mevzuat kesinlikle yanlış.
Eğer mevzu KATAR ı gömmekse bundan daha iyi örnekte yok.
Yarın bir gün İFM den en çok nemalanacakların başında gelecek olan bu kurum bence büyük yanlış yaptı.Bana kalsa yönetimi bile götürür bugün olanlar.
Sayın zdx sana sana helal olsun başka bir şey demiyorum sana [emoji122][emoji122] bugün aklımdan bu geçti biliyor musun? Genel kurulda bunu dediği kulaklarımda hatta not defterime kayit ettim onun ismi ile dediklerini, şimdi ki genel kurula gidip bunu sormak geçiyor içimden.. sana helal olsun başka bir şey demiyorum ben yazmak istemedim buraya bunları..
Ama şimdi bunlar yapmazlar belkide neden biliyor musun çünkü hınç var hınç inatlaşma var..
Sen Melikşah yazmışsın ya o ismi gördüm dedim tamam kesin bu muhabbeti yazdın madem böyle oynak durumlarda müdahale ediyorsun hadi bakalım görüp gorebilecegin en büyük oynak durum mudahaleni göster demek istiyorum. Yazık yatırımcıları ne hale getirdiler bir inat uğruna
Eyvallah. Bana göre bugün bu tahtada yaşananlar hiçbir zaman çıkmayacak kara bir leke.Emeği geçenleri tebrik ederim.