Bu şirket hisselerine özgü değil bütün şirketlerin hisse fiyatları düşüyor...
Bu hızlı toparlanır piyasa yukarı dönünce...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu şirket hisselerine özgü değil bütün şirketlerin hisse fiyatları düşüyor...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=EREGLTUPRS;6407242]Bu şirket hisselerine özgü değil bütün şirketlerin hisse fiyatları düşüyor...
Günaydın.Siz normal işleyen bir borsaya göre yorum yapmışsınız.Ne varki bu kağıtta bütün dengeleri patron kendi çıkarları için değiştirdi.%300 bedelli verip arkasından nerdeyse elindeki tüm hisseleri satmaya başlamanın ne anlamı olabilir allahaşkına.Tamamen kendi çıkarları için küçük yatırımcıyı sıfırlamaktan başka bir anlamı yok bana göre.
Hisselerini elinden çıkardı ve kağıdı iyice boşledı patron.SEçime kadar inşallah sıfırlanacak adi kağıt.
Bugünde inişe devam.Kulakların çınlıyordur(!) herhalde milletvekili adayı patron bey.Eskişehir sokaklarında (Ben borsada küçük yatırımcı kardeşlerimi soyup soğana çevirdim oyunuzu bana verin Eskişehirli hemşehrilerim)diyerek oy istiyor herhalde.
Küçük yatırımcı HALK demektir.daha borsaya gireli kısa bir süre olmuşken %300 bedelsiz verme vaadıyla küçük yatırımcıyı kağıda çekip bedelsizin hemen akabinde resmi müsadeyle elindeki hisseleri satıp kağıdı kendi haline bırakan bir insan milletvekili olunca halkınmı kendi menfaatlerininmi mücadelesini verir allahaşkına.Bu patron milletvekili olursa vay haline Eskişehirlilerin.
Herşeye rağmen patronun milletvekili olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Eskişehir'imiz için hayırlı olmasını diliyorum.Seçim çalışmaları süresince kağıdı baskıladınız sayın milletvekili artık rahat bırakında zararlarımızı çıkarmaya başlayalım.
Sayfadaki komşu kağıt EUPWR günlerdir tavanlarda geziyor bizimki bir türlü silkinemedi.Bugün yine geriye çekmezlerse sanki kıpırdanacak gibi..