Taşınacak yazmıyor,taşıyıp Pınar gyo gibi bir şirket kurması ve arsasına gökdelenler yapmasının bir çözüm olabileceği belirtiliyor.
Yani kısa vade de olabilecek bir çözüm değil,ben uzun vade düşündüm.
Printable View
Buda Kemerburgaz yolu üzerindeki Ayazağadaki arazi....
Yanlış bakmadıysam 20 dönüm (civarı) arazi...
Kagir depo ve Tarla statüsündeki araziler...
Dağın başı buralar yaw...
Buraların villa/konut için projelendirmesi için en az 20 yıl gerekli...
https://i.hizliresim.com/1nk1vs2.png
Saygılar/Başarılar....
28 Mart Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak yatırımcıların şirketin durumu ile ilgili tepkilerinin olabileceğini düşünüyorum.
Bakalım zaman neyi gösterecek.
Ytd
Sayın arkadaşlar isteyen satar, isteyen alır...
Ben büyük fırsatı gördüm ve aldım.. İsteyene inşallah 100 liradan satarız, az bir zaman sonra.!
Bol kazançlar olsun!
Merhaba pınar süt ailesi üstadların yazılarını okuyor bunlardan güzellerini alıp değerlendirme fırsatı buluyorum
hakaret içeren sözler bize bir kazanım vermediği gibi bu mübarek ramazan ayında çok kırıcı oluyor bu platformda
paydaşlarımızla en iyiyi en güzeli en doğrusu ile bilgiler alabilir ve buna göre yatırımlarımızı yönlendirebilirsek siz değerli
üstadlara müteşekkir oluruz.Yorum yapan üstadlara söylüyorum hepiniz emek ve zaman ayırıp bize bilgiler veriyorsunuz
çok kıymetlisiniz bunun için minnettarız sağ olun var olun başta acemşah hocam olmak üzere sakın yanlış anlamayın kendisini bire bir tanımam
adamı falan değilim ama paylaşımlarından iyi hisseler aldım iyide kazandım, hocamın pınar süte yazdığını görünce o kadar mutlu olmuştumki ben burada
daha eskiyim demekki doğru yoldasın dedim kendi kendime Sevgiler kalın sağlıcakla
Şu gayrimenkuller meselesi..
Dudullu'daki dağıtım merkezi zaten ilk önce değerlendirilebilecek ve kentin yaşam bölgesi içinde kaldı. Bu arazinin ederinin şu an
pınar süt 'ün borsa değeri 70 milyon dolar olması karşısında 100 milyon dolarlar civarında bir ederi olabileceğini değerlendiriyorum.
Dudullu arsası ile beraber İstanbul'da kıymete binen diğer bir yer Kâğıthane deresi kenarındaki Ayazağa dağıtım kompleksi, buradaki yapılaşmayı 20 yıldır takip ederim, Bölge artık M2 yerleşim bölgesi ilan edildi, bölgedeki 2 taş ocağı kapatıldı. bölgede ticari faaliyette bulunan lojistik şirketlerine başka yerlerde faaliyette bulunma ihtarları cekildi.
Bölge dağ başı gözüksede bölgedeki değerli gayrimenkuller, üniveristeler, hastaneler ve iş merkezleri ile İstanbulun diğer akslarına olan yakınlığı ile değerlenmeye devam ediyor. Bölgede, Pınar dağıtım merkezine bir kaç yüz metrelik mesafede EİS Eczacıbaşı, artaş inşaat ile arsasında ve eski İETT garajında Kiptaş bir ortak ile Proje İnşasına başladı, Gayrimenkul ve inşaatcı şirketlerin Pınara burası için en az 100 milyon dolar teklif edebileceğini düşünüyorum.
Bölgede emlak fiyatları şimdilik o kadar pahalı değil, Ormanın kenarında oluşu, İş olanaklarına yakın oluşu, derenin ıslahı ile güzel bir ambiyans arsayı değerli kılamya devam edecektir. Bçlgedeki Projelerde 1+1 daire 10 milyon Plus, 2+1 daireler 20 milyon plus
3+1 daireler 30 milyon plus ve 4+1 daireler 40 milyon plus mertebelerinde dir.
Pınar Sütün ilk başka işletme sermayesi için bu değerli arsaları nakite döndürmesini beklemekteyim.
Bölgedeki İmar gelişmeleri 30 yıllık mevzu.. buradaki linkten inceleyebilirsiniz..
Bool kazançlar olsun!
https://www.kentselstrateji.com/wp-c...11_Cendere.pdf
[IMG]https://i.hizliresim.com/flz951q.jpeg[/IMG]
Kısacası ve Osmanlıcası ile
Bu iki gayrimenkul ile 1 hisse başına 25 ila 30 TL arasında nakit girdi sağlanabilir.
Ve bu sürecin yakın olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar pınarsüt yazısı yeter, Biraz Tınaztepe Sağlık Holdingimle ilgileneyim..
Kalın sağlıcakla...