135.500 flat
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Printable View
135.500 flat
134700 flat
şef:0 pala:2
İki sorum olacak.
1- Ben yeni long pozisyon açabiliyor muyum?
2- Mevcut pozisyonlarımı sonraki vadeye ne zaman taşıyabilirim?
SM-A300F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle iş yoğunluğundan dolayı sorunuzu geç yanitladigim için kusura bakmayın çünkü kurala iliskin bir soru sormuşsunuz
Birinci sorunuzun cevabı
126.000 LONG acmistiniz kontrat sayinizi 8 secmistiniz ama diğer yarışmacıların selameti açısından biz maksimum kontratı 3 olarak belirledik ( kaldıraç 3 alındı yani )
Vadeli 136000 gördü dolayısıyla 10.000*3=3000 TL yani bir kontrat daha açmaya hak kazandınız ( şu anda vadeli 134000 lerde olmasına rağmen o hakkınız baki )
Sizin için maksimum poz artık 4 diğerleri ve benim için 3
İkinci sorunuzun cevabı istediğiniz zaman
Ancak sonraki vadeye poz tasidiginizi soylemiyi unutursaniz pozunuzu Ağustos vade kapanisindan kapayip Ekim vade açılışından devam ettireceğim ( normal de aracı kurumların yaptığının tersi çünkü olaki unutan olur , yarışmadan sivismaya çalışan olursa izin yok yani :) )
İkinci vadede , bu vadede 10.000 puan terste kalanlar poz kapayip acacaklarindan ötürü 2 kontrat ile işlem yapabilecekler
Sanırım öyle bir durum yok ona bakarım daha sonra
O yüzden herkes sonraki vadeye ilişkin ne yapacağını en geç vadenin son günü foruma yazmayı unutmasin
Belirtilmeyen poz adedini otomatik 3 olarak alacağım
Mutfak yan tarafta çay kahve soğuk bisiler icebilirsiniz :kahkah:
Arkadaşlar bu yarışmanın sonunu iyice merak etmeye başladım.sesimizi soluğumuzu kesti pala. :he:
Bu bu yarışmanın sonu yok reis
Düştünüz bi kere elime :kahkah: