İnvestingde Boyle adamın önünde tapmaya başlarlar.
Printable View
İnvestingde Boyle adamın önünde tapmaya başlarlar.
Atatürk şöyle demiş:
Efendiler ve ey millet, biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
Ustatlıgi 4.76 da ilan ederiz, şimdilerde 3.86 da ancak birşeyler bildi denilir.
Daha heyecan yapacak bir şey yok ama artık babam gelse dolar longla demem bana 3.86 ya kadar dolar shortluyacak adam lazım, 10k uzeri takipcisi olupda twitterda dolar shortluyacak diyen lazım, 3.86 ya kadar shortculara aciyipda su verenin ..... diyorum o kadar acımak yok artık bundan sonra vahşi kapitalizm kuralları işler.
Heyecanımıza ver Bora bey.. Samimi bir şekilde söyledim yazdıklarımı goy goy amacı ile değil.. gerçekten dediği gibi tahminleri tutan ilk teknik yorumcu ile karşılaşıyorum. Belki şanslı ama başarının da ödüllendirilmesi gerekir. Zaten onun dedikleri ile de yatırımımı yönetmiyorum.. Bana kalsa ben bankada bile tutmuyorum paramı.. Biraz cok paranoyaklık olabilir ama kimseye güvenmiyorum . Bu ülkede de heran herşey olabiliyor..
KATAR DOLARIN TUZU, BİBERİ OLACAK. ÇOK HIZLI 4.00 Ü GEÇEÇEK.
1.) Egypt will set up a military base in #Bahrain's Hawar Island.
2.) The boycotting Arab states will withdraw all their money from #Qatar-i banks
3.) ALL Qatari assets in the boycotting states will be seized.
4.) More Arab states, including the mediator Kuwait, will be asked to cut all political and economic ties w/ #Qatar as well.
5.) Foreign entities will be discouraged from investing in #Qatar on the grounds that they might lose business ties w/ the boycotting states.
https://twitter.com/Brasco_Aad/statu...93818524225536