-
https://i.hizliresim.com/0B20EL.png
BALKANLARA DİKKAT VE BU YAZİ COK ONEMLİ BİR TAHLİL
BU MEZHEP CATİSMASİ GORUNUMLU OLARAK YURUTULEN BİRLESİK DEVLETLER İLE BİRLESİK KRALLİK ARASİNDAKİ MUCADELENİN SADECE İSLAM COGRAFYASİYLA SİNİRLİ KALMASİNİ BEKLEMEK SAFLİKTİR
HERKES KATARA SUUDA İRANA BAKARKEN BALKANLAR'DAN GELECEK YENİ BİR HABERLE SASİRABİLİRİZ
NET BİR MUCADELE VAR
-
https://www.youtube.com/watch?v=PxGrYBNEKPA
avareller sürüsüne anca bu yapılır :kahkah:
-
Şu andaki durumu aslında aklımdan gecirmistim
Yani benim viper endeks 98500 -- 99000 arası sat vermişti ve bende oradan sata geçerken ( yani hisselerimi satarken yoksa shorta yada dövize geçerken değil ) , ulan dedim içimden :)
Bu viper endeks tekrar bir zirve teyidi yapsa bunlar endekse 102-103 bile gordurur diye
Nitekim de öyle olduğu gözüküyor
Orta vade hedef olarak 110-125 arası bist100 hedefine katılıyorum çünkü ne dolar ne Euro ne de sepet bazlida DANGER ZONE bölgesine girilemiyor
Oraya mutlaka ve 100 un üstü havada karada olacak şeklinde girecekler bence ancak bunun olması için sindirmesi güç toplaması lazım
DANGER ZONE bölge cizgisinde sürekli patinaj cekiyor ama her zorlamasinda daha yüksek bir fiyatla aynı yatayi zorluyor
Bunu daha fazla surderebilecegini zannetmiyorum
Basit düzeltme yapıp geri döndüğünde bile aynı bölgeyi 1000 puan yukarıda bir fiyatla zorlayan endeks sağlam bir duzeltme yapıp geri dönerse o bölgeyi rahatlıkla 10000 bin puan yukarıdan geçip kopurterek de bir 10000 daha koyabilir
Düşüncem bu yönde , dolayisiyla eylem planimda bu yönde
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
-
Yukarıda bahsettiğim dolar Euro ve sepet bazlı graflarda aynı bölgeyi daha yüksek TL fiyattan sürekli zorlayıp gecememesinin temel sebebi KUR
Burayı geçerken şöyle bir senaryo sanıyorum çok daha olası
Düzeltmeyi kurda marjinal bir yükseliş yaşanmadan gerceklestirebilirlerse eğer
Sonraki yukarı ivmelenme esnasında kuru aşağı basabilirler
Yani DANGER ZONE bölgesine kurda 3.5 altinda orta vade ( en azından bir çeyrek ) kalıcı bir oturma olmadan girilebilecegi ve oralarda bir süre takilabilecegi kanaatinde degilim
-
Gelelim yurt dışı gündeme :)
Daha önce hisse netteki teknikcinin yeri adlı basligimda birleşik devletlerdeki calkantinin Türkiye dekine benzer temeller üzerine oturduğunu yazmıştım
Demem o ki , bir süre sonra Trump a anayasayı ihlalden dava açanlara da dava açılırsa hiç sasirmam :)
Trump oylesine tesadüfen seçim kazanmış biri değil , ABD de ki sorostopollarin karşısında olan adamların getirdiği biri
O yüzden dingiltereye bindirmekten geri durmayacaklardir diye düşünüyorum
En son bu iki güç ABD nin bağımsızlık savaşını verdiği dönemde kapismisti ve Fransa'nın desteğiyle dingilizleri tokatladilar
Şimdikinin de sonucu bana göre belli de yine de İzleyip göreceğiz , misir patlaklarini hazırlayın
Warner bross sunar : kahkah:
-
Patronu Mercedes katakullisinden sabıkalı olan eko tiiiiiviiiii hamsosu tenzilattan GANDİ pazarlamasına girişti :kahkah:
-
Fetoş sever yürüyüşü için CNN BBC ve diğerleri çeşitli konumlarda soteye yatıp aportta beklemeye başlamışlardır Allah bilir
-
Teknik ziyafeti
1... Dolar bazlı
2... Euro bazlı
3... Sepet bazlı
4.. Us 10 yıllık bazlı
5.. Veeeeee
T TIME THEORY eşliğinde TL BAZLI uzuuuun vade bist100 çalışması
azzzz sonraaaaaaaaaaaa demiyorum iftardannnn sonraaaaaaaaa :)