olabilir gercekten, iyi yakalamissin. Garantiye baktim.
Krediler
Turk Parasi - Yabanci Para
140 milyar 70 milyar (Halk)
140 milyar 90 milyar (Garanti)
Printable View
olabilir gercekten, iyi yakalamissin. Garantiye baktim.
Krediler
Turk Parasi - Yabanci Para
140 milyar 70 milyar (Halk)
140 milyar 90 milyar (Garanti)
Halk:
Ana Ortaklık Banka'nın Yakın İzlemedeki Krediler ve Diğer Alacaklar sınıfında takip etmekte olduğu, telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren önemli bir konuma sahip bir firmaya ait 160.040.606 USD tutarında nakdi kredi anapara riski bulunmaktadır.
Garanti:
Banka'nın, telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren ve stratejik öneme sahip bir kuruluşun ana ortağına verdiği 1,080,468,731.75 USD ve 8,135,237.58 EUR tutarında nakdi kredi anapara ve faiz riskleri Yakın İzlemedeki Krediler (Aşama 2) sınıfında takip edilmektedir. Mevcut ana ortağın hissedar değişikliğini de içerebilecek şekilde yeniden yapılandırılmasına ilişkin kurumun ortakları, kreditör bankalar ve ilgili kamu kurumları tarafından görüşmelere devam edilmekte olup, bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması beklenmektedir.
BatakTelekom yemis bunlari. allahtan bizim fazla dolarimiz yokmus verecek. Zarrab sagolsun :)
bankalara 5 milyar dolar takmis, bir de 22 milyar temettu almis telekomdan araplar. geri alsinlar bari telekomumuzu.
bazi hatalar buldum o listede.
Halk'in ozkaynaklarini 25.528 olarak gostermis.
ama bu 2017 bilancosundan. ilk ceyrekte 26.708
sorunlu kredileri 17.341 gostermis. bu rakami nasil bulabildigini anlamadim yazdigi kisimlari toplayarak.
Donuk Alacaklar 6.623
Yakın İzlemedeki Krediler
- Yeniden Yapılandırma Kapsamında Yer Almayanlar 4.357
- Yeniden Finansman 3.620
14.600 olmasi lazim (17.341 degil).
oteki bankalara bakmadim, ama bizim banka daha iyi ordaki gosterilen rasyolardan.
(garantiye baktim, hata yok onda, ilk ceyrekteki ozkaynaklari almis)
sonuc olarak en batik bankalar listesinde %6.6 (8.0 yerine) ile sonunculugumuzu koruyoruz.
ozkaynaklar kisminda ise %54 (%67 yerine) ile 2 sira daha asagi inip, ziraat'in ustunde sonuncudan bir onceki en batik oluyoruz.
asil soru kamu bankasinin datalarina ne kadar guvenilebilir.
benden bu kadar pazar calismasi, iyi tatiller.
https://i.hizliresim.com/aYJYD4.png
Naçizane...Alttaki güç göstergesi kalıcı bir şekilde 20 alt referans çizgisinin üzerinde olmalı...Orta/uzun vadeli göstergeler büyük resim içerisinde henüz net bir yön tariflememekte...Ancak bu sıkışma bugüne kadarki en uzun süreli sıkışma olmuş...En alt çizgi iflas çizgisi olup, son olarak bankanın mevcut hükümetle olan illiyet bağı nedeniyle 17-25 Aralık 2013 ve 15 Temmuz 2016 tarihlerine ait fırça darbeleridir...Ressam burada tabloyu olduğu gibi atmaya niyetlenmiş ama tabloya aşık birileri ressamın elinden çekip almıştır son anda...
Bu çizgilerden hareketle 24 Haziran ya da 8 Temmuz 2018 tarihlerinin tarot falına dikkatlice bakılmasında faydalar olduğunu değerlendirmekteyim...Diğer tarihlerdeki arayışlar beyhudedir zannımca...
Saygı ve hürmetlerimle...
körfez yatırımcıları aldıkları krediyi ödemiyorlarmış.
bu paralar arablardan önceden peşin alınmış olabilir.
ne zaman nereye harcandı ben bilmem.
bu garanti ne yapmis arkadas.
TUKETICI KREDILERI
Garanti: 44m (takipte 9m)
Halk: 40m (takipte 0.6m)
KREDI KARTLARI
Garanti: 18m (takipte 4m)
Halk: 4m (takipte 0.1m)
bunlar o ogerinkiler falan da degil, onlar 14 milyarlik "diger" kisminda.
halkin verilerinin dogru olmama ihtimali varmidir ki.