Yok 1.10 dan aldım 1.23 den satarım diyorum, sence olasilik ve maliyeti nasil
Printable View
Sabredersen ekmek yersin..
Ancak borsa savaşı sevmez..
Ucuz olabilir ancak olası ciddi savaşta hiçbir hisse ayakta duramaz..
Ancak bu haliyle defansif hisse rolunde..
Bu krize dipte yakslandı..
Bedelliyide aradan cikarttı..
Bence BEKLENİR..COŞKUDA VERİLİR..
ASL ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok eski borascıyım.çok sabrettim bedellileri bilirim eninde sonunda 1 tl den malı alırsın yeterki sabret yarın öbürgün borsada 14000000 lot daha klgyo hissesi satılacak patronun niyeti düzgün olsaydı bu hisseleri kendisi alırdı onunda tek amacı hisseyi nominal değeri olana 1 tl ye çektirmekti.tahminimce 1,02-1.03 arasına iner. 100000 lot bu bedava fiattan bende alacağım. patron ve alçak spekületör işbirliği kağıdı buraya getird.çok büyük bir sermaye ile oynadıklarından başka hiç kimse bulaşamadı bu tahtaya.bu forumda bile bunların 3-4 algı operatörü var onlar sürekli hayal sattılar kağıdı pompaladılar. ne olduysa yüksek ortalamalardan bekleyen yada satan küçük yatırımcıya oldu her zamanki gibi çoğunun ocağı battı.çok büyük bir tecrübe kazandılar ama bir daha asla borsya girmezler zaten yakın bir zamanda borsa diye birşeyde kalmayacak özellikle küçük yatırımcılar bu yazıyı okusun diye bunu yazdım bir dahada yazmıyacağım.borsada hissenin hiç bir değeri yoktur hele bizim borsamızda her kağıtta br grup vardır alırsan satarlar almazssan yukarı götürüp hikaye yazarak malı küçük yatırımcıya basarlar.kazananların oranı %5 i bile geçmez.
Aracılık Yapan Aracı Kuruluş Adı
Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Birincil Piyasa Başlangıç Tarihi
23.02.2022
Birincil Piyasa Bitiş Tarihi
24.02.2022
Satılacak Payların Satış Fiyatı
Bir payın nominal değeri 1 TL olup nominal değerin altında olmamak kaydıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada oluşacak fiyattan satışa arz edilecektir.
Satılacak Payların Niteliği
Kaydi Pay
Başvuru Şekli
Paylardan almak isteyen tasarruf sahiplerinin Borsa üyelerine başvuruda bulunmaları gereklidir.
Payların Teslim Şekli
Payların yatırımcılara teslimi Borsa İstanbul düzenlemeleri çerçevesinde yapılacaktır. Kalan payların halka arzında pay alan ortakların söz konusu payları Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenecektir.
arkadaşlar bunun bılanco tarıhı 1 mart mı ?