Maketten ev alan milyonlar yok mu bu ülkede?
Printable View
Maketten ev alan milyonlar yok mu bu ülkede?
Bu cümle ontolojik olarak yanlış.Maket ve ev almak bu iki kavram nasıl aynı cümlede bir araya geliyor ki.Maket varsa ev yoktur ,ev varsa maket yoktur.Ev almak eylemi içinde ev barındıran bir fiildir,ev yoksa ev almak da sözkonusu değildir.Şimdi size bu yaştan sonra türkçe dersi mi verelim sn patrick bence cümleyi düzeltin ,maketten ev aldığını sanmak falan gibi bir cümle kurun lütfen.:)))))))))))
Evi bilmem de maketten babayı alan çok duydum. :d 3 harfli inşaat teröristleri ünlüymüş bu konuda.
O iş bildiğiniz banker faciası hükümet bir tarafını yırtıyor o şirketler batmasın diye ama maalesef kurtarılamazlar.Ev alanlar acilen hukuki yollara başvursunlar,bizim hukuki sistemde iflas masasına ilk başvuran hak alımında önceliklidir.Gerçi gene ilk alacaklı devlet ondan çok çok sonra vatandaşa sıra gelir.
Ben 2017 nin Mart ayında yatırımlık bir daire aldım.Hemen kiraya verdim, kiracim 3 aylık peşin veriyor,ufak tefek masrafları bana hiç söylemeden kendisi hallediyor.....Ama tabi şunu da belirtmek isterim,emsallerine göre 300 TL daha düşük fiyata oturuyor.....Burda amaç bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olmalı,her iki taraf içinde........
Ev sahipleri daha yüksek kira için mahkemeye koştu: Kira davalarında büyük artış
https://www.ntv.com.tr/amp/ekonomi/e...40Sb1nRzAHyy_Q
"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."