Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Finlandiya ve İsveç'in ileride NATO üyesi olmasının kendilerini endişelendirmediğini söyledi.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Finlandiya ve İsveç'in ileride NATO üyesi olmasının kendilerini endişelendirmediğini söyledi.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuma akşamı tabandan lonk verdim ama yemedi kapattım. Açıkçası bugün de şöyle sağlam gömmesini bekliyorum az bir şey long gireceğim ve tahminen vade sonuna kadar da tutacağım ha hangi vade dersen ona karar veremedim ama Ekim sanki iyi gibi düşünüyorum yalan yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4-5 yıl önce tr'deyken maaş iyi olunca 1k$ üstü her ay hisseye kayıyordu, doktor tayfası da aynı şekilde ki 2k-3k$ maaş yetiyordu..
Arz/talep olduğu sürece yükseliş olabilir, yabancı gitti çünkü alıcı bitmişti, şimdi de bademgiller satışa geçtiler ki gelecekte başlarına geleceği biliyorlar..
Yoksa bilmem hani şirketin 2-3 yıllık kar ile şirket fiyatı ortaya çıkıyor, çok ucuz demek gereksiz, arz/talep bozuk, ortalama 350$ maaş alan vatandaş boğazına ekmek alamaz duruma düşünce kim alsın ki sonra kime satsın..
2.755
altında kaldıkça tepki yükselişleri satış fırsatı olarak kullanılması ve
düşüş kanalı içinde 2.523 ilk hedef olmak üzere satış baskısının
devam etmesi beklenmektedir..
Bu seviye altında ise endeksin 2.440
seviyelerini hedefleyerek düşüşünü devam ettirmesi beklenmektedir..şeker yatırım..
yok artık..kapatalım dükkanı gidelim.. böyle tavsiye mi olur?
Dowa da cakiyorlar bugun dayak devam eder bistte. Dow 28 bin civarina inerse 1-2 hafta icinde bist100 de 2000 seviyelerini bekliyorum
her sabah ayni boq..
Geçen boşuna 2,520 ye iğne bar atmadı...
Herşey 2008 düşüşü öncesi gibi...