A 2005 , arkadaş GARAN eski garan değil biliyorsun borsada küçük bü yüzdesi kaldı hulka açık olarak. onu es geçme. saygılar
Printable View
A 2005 , arkadaş GARAN eski garan değil biliyorsun borsada küçük bü yüzdesi kaldı hulka açık olarak. onu es geçme. saygılar
VİOP'ta yapılan 12 büyük hata. Bunları yapmayın kazanın. Faydalı olması dileği ile.......
https://www.youtube.com/watch?v=fmZLouhlR_E&t=1s
Benim hisse alıp sattığım süre en fazla 2 dk ortalama 30 sn. Buradaki adamların her dk yön değişir öyle dedi böyle dedi onun dediğini harfiyen yapacak adam yok ki herkesin kağıdı sistemi farklı.
Değerli hocalar kişiler var muhabbetine yazan hoş sohbet arkadaşlar var onları okuyacağız denzi senin yüzünden kimseyi okuyamıyoruz kimse de gelmez sen varken kimseye kızmam hakaret etmem kolay kolay sen çok kaşındin haddini aştın.
Kuralları ihlal etmiyorsa kimse atılmamalıdır. Bir mesaj sınırı yoksa istediği kadar yazabilir herhalde görmek istemeyen engeller farklılıklar zenginliktir adam gelmeden öncede çoğunlukla viop konuşulduğu söylenemez bazılarının yayınladıkları kazançlardan bende şüpheliyim ama beni ilgilendirmiyor ilgilendiren var ve söylüyor eleştriye açık olalım hakaret ettiği düşünülen varsa kim olursa olsun atılmalı ama kuralları ihlal etmiyorsa kalmalı kanaatim budur. Herkese iyi akşamlar dilerim.
Burdan pala amcamıza sesleniyorum, yarın ne yap yap bi şekilde fışkırt, yoksa ahali birbirine girecek
Noluyor arkadaşlar
Millet birbirine giriyor yine
Borsada sert hareket olacak harelde