sn selym sağolun, tam olarak istediğim istikrarı henüz sağlayamadım, ama olacak bişeyler :)
umarım siz de demodaki başarıyı gerçeğe taşırsınız
Printable View
Gemiyle mi gidecez hakkaten?
Şu kocaman Cruise Gemileri var ya...onunla gidelim. Havuz da olsun içinde. Gece havuzda yüzmek istiyorum...
Böyle bişey yaparsaniz, dışarıya çıkıp, "en büyük Boymatlı" diye bağıra bağıra koşarım sokaklarda.
Bizim mahallenin bir tane delisi var aslında. Konu kendi kendine oraya geldi, planlı bir konu açış değildi bu.
Neyse, bizim mahallenin delisinin yaptığı şey çok ilginç. Sanırım olmayan yaratıkları veya insanları görüyor. Bütün gün mahallede sokak sokak gezip bağırarak o görünmez yaratıklara küfür ediyor. Ne zaman sokaktan geçse hepimiz balkona çıkıyoruz, kısacası bütün mahalleyi kalaylayıp geçiyor [emoji846]. Bir defasında marketten geliyordum, hemen arkamdan yürüyordu O da. Çıldırmışçasına küfür ediyordu. Bana mı küfür ediyor diye geri dönüp baktım. Hiç kimsenin olmadığı bir yöne bakıp bağırdığını gördüm. (Şimdi geldi bu ihtimal aklıma, belki de salağa yattı [emoji53])
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demoda rakip tanımam [emoji846]
Gecenin bu saatinde tonlarca pilav yapıyorum. Benim iştahım sürekli çok açıktır. Küçükken yemek yerken boğulacak gibi oluyordum, annem sırtıma vuruyordu, boğazım açılınca yemeğe devam ediyordum.
Bu arada susam sokağında en sevdiğim karakterde Kurabiye Canavarıydı.
Ve iki gün önce jetgiller'deki aile babasının doğum günüydü...
Konudan konuya atladığını biliyorum... Keyfim yerinde olduğu zamanlar çenem düşer benim [emoji16]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın arkadaşlar :)
güzel, keyifli bir gün olsun
sabah dükkanı açtık bakalım..
gbpusd aldım
Gunaydin Sn boymatli... Selim bey.. Ve diğer herkes..:hi:
https://www.instagram.com/reel/CtBiR...U2YjMzNjRlOQ==