İnvest az gedikten iş yapan harbiden yatacak yeriniz yok.Bak bende diyorum ki artık verecek yeriniz kalmadı hadi basın bakalım basmaya devam edin gücünüz varsa.
Printable View
İnvest az gedikten iş yapan harbiden yatacak yeriniz yok.Bak bende diyorum ki artık verecek yeriniz kalmadı hadi basın bakalım basmaya devam edin gücünüz varsa.
Yok güzellikle olmayacak bir kısmını burada nazikçe dile getirdiğim mevzuları gerekli yerlere şöyle güzel bir dilekçe ile iletivereceğim.Ondan sonra bakarsın 15 Temmuz dan önce olduğu gibi at oynatmaya benziyor mu?Yok ben haksızsam ivedilikle çıkar şirketi 5 liradan satışa kapıda kuyruk oluyor mu olmuyor mu görelim.Çek artık şu sektörden vantuzlarını.Tek burası da değil başka yerleri de bulduğun paraya tapan 3-5 çok şahsiyetli kişiler ile karıştırıyorsun.Sen bu sektöre ve dolayısıyla bu ülkeye bir el frenisin.Yaptıklarını çok abartı yapıyorsun.Çorap bir yerden bir sökülüverecek her tarafta çok kötü patlayıvereceksin.
Büyük bir yatırıma gideceksiniz hangi gerizekalı bankaların karşısına güçlü oturmak yerine şirketin hissesini düşürmeye çalışır?Ama o zaman da o kredi anlaşmalarını yaparken neler yaptığınızı biliyorum nasıl olsa Türkiye Sermaye Piyasaları bazı uyanıkların arka bahçesi olmuş.Ey SPK bakın şu bilançolarda gösterilmeyen varlıkları falan iyi takip edin.Ya da Bankadan kredi alınırken yapılan değerlemeleri neden bu şirketler açıklamıyor.O hangi bankaymış öyle şu hali ile mesela bu şirkete 120 mln dolar krediyi verecek olan.Denemesi bedava 100 bin lira çekmeye kalkın ama çok sıkışmış ihtiyacınız olarak kaç katı teminat istiyorlar sizden mesela.Artık kural kanun tanımayan bu kişilere dur deyin.Yoksa birisi sizleri de şikayet eder gerekli yerlere hesabını siz de veremezsiniz.Artık eskisi gibi ortam yok.Herkes bir şekilde sıkı takip ediliyor.Yanlışı olup yakalanana faturası ağır olur.Buna yanlış işlere göz yumanlarda dahil.
Bir yanlışın olmasın senin tabirinle çok iyi mal pazarlarım ben biliyorsun!O nicki kaç kişi ortak kullanıyorsunuz ben çok merak ediyorum.
Hiç şüphen olmasın adaletin tokmağını çok iyi sallarım.Yapılan yanlışı da hiç unutmam.
tarman ile akp arası iyidir şayet kredi alacaksa kimse zorluk çıkarmaz hatta sıfır faiz ile gelmene gerek yok biz hallederiz derlerse şaşma..:yes:
yidiklerin çimento olsun kabız olasın tarman beg..:kahkah:
Acaba çevirdiği dolapları bir de detaylı bilseler ne olur.Süreci göreceğiz hiç lafımı esirgemeyeceğim o bu kafa ile devam ettiği sürece.Kimin kim neci olduğu da hiiiiç belli olmaz.Yanlışı olana da darbenin nereden geleceği hiç belli olmaz.O genel müdürün videosunu Cumbabaya yollasa biri yeterde artar bile.Bende bilmem anlatabildim mi?Ondan sonra yersen arası iyi.Arası iyi olan adam 3 kuruş menfaati için hadi bu şirketi geçelim tüm sektörü dolayısıyla ülkeyi aşağıya çekeceğim diye uğraşmaz.