Aldığınız andan bir kaç dakika sonra faizler düşerse bononuzu aynı gün içinde dahi aldığınızdan daha yüksek değere satabilmeniz mümkündür.
Printable View
Sabit getirili tahvil ve bono fiyatları piyasa faizi ile ters yönde ilişkilidir.
Bu arada 2 yıllık %11.75 i kırdı.............Bu sanırım son 10-12 yılın en yüksek değeri.........
Geçen haftaki 800mUSD lik yabancı alımına rağmen %11.75-77 arası dolanıyorsa bana göre aslında tüm zamanların rekorunu kırdı ve o sınırı geçtik. Zira yabancı girişi sınırsız değil. Dış kaynak girişinin yıllık bir kapasitesi var ve o kapasiteyi önceden yememize rağmen rekorun sınırındayız......
Evet. İnternet şubesine ulaşamayınca insan ister istemez tedirgin oluyor. Bu durumla ilgil bir kısa mesaj veya mail atsalardı iyi olurdu. Yani genel bir duyuru şu şu sorundan dolayı "internet şubemize geçici olarak ulaşamayabilirsiniz gibi" . Ben de bu hafta pazartesi denedim girmedi, insan bir hoş oluyor :thumbdown: ama 10 dakikaya sistem geldi. :) Bu sorunlar inan tüm bankaların internet şubelerinde oluyor. Abartılacak bir konu değil bence. :cool:
Yine de Akifbank' ın duyurularda kendini geliştirmesi gerekir. Bu tip durumlar insanları tedirgin eder. Ama duyuru yapılsaydı kimse sorun etmezdi bence. :ok: