yarin fantastik ve bol hacimli bir kupon hareketi bekliyorum
mg imzali.
bakalim neler olacak. zaten bu vaka sayilari ile rtalb'nin de onunu kapatmanin bir mantigi kalmadi
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
yarin fantastik ve bol hacimli bir kupon hareketi bekliyorum
mg imzali.
bakalim neler olacak. zaten bu vaka sayilari ile rtalb'nin de onunu kapatmanin bir mantigi kalmadi
Rüçhandaki bu hareketi Çarşamba öğleden sonra bekliyordum. Birileri Muratçığımı yukarıdan mal almaya mı zorluyor acaba, hiç sanmam ama burası da piyasa, parayı veren düdüğü çalar.
Senin şu Murat'çığında da ne para varmış birader [emoji3]
Al al bitiremedi!...
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan tahtasında son 3 günlük AO: 6.6458
Not alalım.
oraya bir dipnot daha dusuver , ruchan alanlar hisseye cevirip satti en az %70'i bu net gozukuyor
ayrica bunlari hisse tarafinda surekli aldilar. Bunu surekli yazdim burda
simdi kupon ciddi azalmistir. Benzer hareket info tahtasinda yasanmisti.
yarin rtalb de muazzam tavan alici ile birlikte imza bir kupon hareketi olabilir.
izleyecegizyatırım tavsiyesi değildir
ha bi de ortada daha hicbir sey yok bolunmemis fiyatlarla 11.10 lira gibi kabataslak
iluzyona aldanmaya gerek yok
Beni asıl güldüren RTA başlığında bu hareketin artan vaka sayılarıyla ilgili olduğu konusundaki "uzman" görüşleri.:) Okudukça gülüyorum.:) Adamın derdi, burada uygun bir ortalama oluşturup mal kitlemek. Aslında bu sayıların tam da bu günlerde bu derece yüksek olması arayıpta bulamadığı şey. Adam her taraftan ballı, kurban olduğum verdikçe veriyor...:)
ramazanda 21 gun tam kapanma olabilecegi konusu ciddi gundemde oldugu surece guler yatirimi bilemem ama rtalb'de hareketler sert olabilir.
https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...var-mi-6476509
ki bu sekilde bu kapanma olmazsa durum.ulkemiz acisindan hos noktalara gitmiyor.
sonucta beklenti alinir gercekler satilir