Yönetim kurulu toplantisina belli ki galipler katılmamış...
Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Printable View
Yönetim kurulu toplantisina belli ki galipler katılmamış...
Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
metro 0,65''lerden almadı senet bölündükten sonra ki fiyatları ile bölünmeden önceki fiyatları karıştırılmasın. metro daha önceki yazılara bakarsanız 1,68'lerden alıma geçti eğer 0_68'ler gibi niyetinin oldugunu zannetmem bırakın 0.68'li seviyeleri 1'li seviyelerden bile ozgyo sahipleri katmerci alıma geçer diye düşünüyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
peki birde şöyle baksak.
1.kayıtlı sermaye artışı demek mutlak bedelli artırılacak anlamı taşımaz.
2.diyelimki bedelli kararıyla hisse galip tarafından 1 tl.altına indirildi o zaman özderici ya kendikatılacak bu olumludur.yada katılmayınca birincil piyasadan satılması gerekecek o zamanda bunları galip alırsa şirketin sahibi olacaktır.
3.eğerki ihtimaller gerçekleşmiyecekse hisse galip veya özderici tarafından yine yükseltilir diye düşünmekteyim yanlış düşünoyorsam affola
yt.tv.değ.
sağlıkla kalın hisseye çok cüzi yeni giren olmama rağmen yuzde 15 zarardayım
Sermeye arttırımı olması bedelli olacak anlamına gelmez, bu bir giyotindir. Mesaj olarak verilir. hisse 1 tl altında kalırsa nominal değer altındadır, bedelli olmaz. Tahtada bir savaş varsa glp kaybeder, son kararlar ipin çekildiğini gösteriyor. Sabreden 1 tl civarı maliyetler kaybetmez. Sonunda bu iş biter şirket tekrar ele alınır yola devam eder.
((((Zamanında manipülatörün biri "5 tabandan sonra satamayacağım hisse yoktur" derdi. ))))
Bu cümleyi eski formu karıştırırken buldum ne kadar doğru yaşayıp görüyoruz 15 taban yaptımı bu gudubet
ve halada alıcısı var psikolojiye oynuyorlar döndü dönecek bir ½ 20 yapsa çıkarız la başlayan düşünceler ..ve sonuç
ama sayacam 15 taban yapmışsa bende ekleyeceğim daha ,ky yim sonuçta
Yalnız zamanın spekülatörü vicdanlıymış 5 taban diyo
ama Galip 15 yaptıracak işini garantiye alacak tahminim bu
yanılmıyorsam saydım 13 tane yapmış :oleyo::oleyo::oleyo: