Sabahtan beri bir kademe karla spegin eline 3 kere verdim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabahtan beri bir kademe karla spegin eline 3 kere verdim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün al sat yapmak istedim kaçırdım bu ğün yeni geldim 1.41 1.42 önçeden 1.42 aldım hayırlı olmadı altına düşerse alacagım.
kurunun elinde hisse biterse bundan sonra fazla al sat vermez diye yorumluyorum
büyük ortakların niyeti belli oldu hisseyi serbest bırakmak gibi bir niyetleri yok yavaş yavaş yukarı taşıyana yardım etmiyeçekler az yükselse hemen taşıdıgı kadar satışa geçiyorlar her kademede hisse veriyorlar son günlerde 1.22 den 1.46 kadar her kademede hisse dağıttılar tek teselli kuruda hisse kuş yemi kadar kaldı yanılmıyorsam 3.71 ortam güzel olsa bunlar bu kafayla niyeti bozuk birine her an hisseyi kaptırırlar.
tekrar 1.38 +maliyet hissedeyim
işlem 22 bin olmuş bu işlemle tavan olması gerekirdi.
22.000.329 Tl 1.42 aldıgımız yara 1.52 ançak kapanıyor az kaldı ha gayret
650 bin civarì lot var metin kuruda .adamlar yukseltmeden vermiyorlar.yani 1.1 den falan vermediler.spek yukseltmeye calisiyor ,bunlar firsatlari degerlendiriyorlar.Yani hic kacirmiyorlar.spek bunlarin adami midir bilemiyoruz.16 milyon islem hacmi var 200 300 bin lot arada kayniyor.hepsini okutamiyor,cunku urkutmeden satmak istiyor.
Hacim TL :23 550 462 olmuş bu kadar işlem çepten çepe desek çok zor 1 2 işlemle çebe sığmaz hisse al sat şansını cok veriyor bu forumda pastacı hiç yokmu