Sona doğru tekrar vermek istiyecektir. Yarına hazırlık.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sona doğru tekrar vermek istiyecektir. Yarına hazırlık.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
qnb görevini layıkıyla yerine getirip hisseleri geri teslim ediyor. hasılat paylaşımı arka planda yapılacaktır. Eğer bunda spk dan birilerinin parmağı olmadan bu işi becerebiliyorlarsa helal olsun diyorum. ama arka planda birilerinide mutlaka görmek zorundalar. yoksa bukadar aleni soyamazlar. Ya turex gibi ayyuka çıkacakki anca para cezası ile geçiştirilsin. Bukadar bariz olmasa idi oda olmayacaktı.
bunların hepsi aynı çanaktan yiyorlar hissede talep yok borsada da fazla talep yok yok alan satan da yok yukarı ve aşağı sürüp elinde olan küçük yatırımcının malını almaya çalışıyorlar yaptıkları bu sabırsızlar satar maliyeti yukarda olanlar vermez buralardan alamazlar 17 00 üzerinde biraz mal düşer alırlar .
yatırım tavsiyesi değildir
Sayın kartopu
Geçen yıl 25 eylülde patron 4 milyon lotu 11.70 den sattı ( O gün hiç 11.70 görmedi iskontolu vermis)
2.9 milyon gedik 900 bin yatırm finans almıştı.
Sonra Goldman kap bildirimi gönderdi 2.5 milyon lot bende diye
Acaba sizde şöyle 1 ekim gibi takas durumu görünüyor mu
Ne olmuş bunlar görmek acısından.
Eğer duruyorsa zarardalar[emoji4] hesap bilmiyorlar.
Bu arada bende batik bir hisse vardı 2018 de patron 400 bin lot sattı. Seansta 4 ayri gunde 100 er bin lot tek fiyattan sattı 4 partide.
Ben gün geliyordu 1000 lotu satincaya kadar göbeğim çarpıyordu Ama o takır takır verdi.
Kendi kendime bu kadar borcu olan bir hisseyi kim neden alır dedim.
2 yıl sonra anladım neden aldıklarını.
Yani bunlar kısa vade için 4 milyon lot 50 trilyon parayı boşa gommezler diye düşünüyorum.
Sabir.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resimyukle.org/images/2021/0...125d7d3974.jpg
Mal QNB nin aldığı gibi alınmaz
Böyle alınır
Ama o da 40 bin lot
Hadi bir okadar da başka yerde olsa
Kıvranıyorlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimler alıp satıyor takaslarda durum nedir atabilirmisiniz