Az bir lotum var, gideceğim buradan. Ytd. Vaya con Dios...
Printable View
Az bir lotum var, gideceğim buradan. Ytd. Vaya con Dios...
Mayıs ayında Bloomberge yapılan açıklamada Kaynakların elde tutulması amacıyla
2021 de Temettü dağıtılmayacağı bildirilmişti
Bilginize
temettü istemiyoruz hisse ederini bulsun gerçek fiatına gelsin gerisi açgözlünün olsun toprak bile bunları nasıl kabul edecek
Borusan fiyat 12,20
İndes fiyat. 12,31
Bilanço Borusan 21,5 milyon zarar geliyor
İndes 55 milyon kar geliyor.
Bugün Borusan 13 TL
İndes 12,20 titrek bacak zor duruyor.
Demek ki bilancoya bakan yok.
Biz yanlış bakıyoruz.
Bu dönem bilanço hikaye.
Para nereye yön verirse.
Erol amcam da boğazda kahvesini içsin gevrek gevrek.
Nisan'da toplar.
Bir temettü açıklar 1,5 lirayida koyar cebe.
Ohhh. Ne ala borsa kim kime korsa oldu tamda burası,,,[emoji848]
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İndes borusan ile mukayese bile edilemez borusanın amerikada kurmuş olduğu kaya gazı boru fabrikası 2014 yılında 150 milyon dolar ile kurulmaya başladı bugüne kadar da kapasite artış ve yeni teknolejili yatırımlar 200 milyonu geçmiştir gölcükdeki fabrikayı gemlikde yeni yerine taşıdı daha modern ve yeni fabrika kurmuş oldu 2018 yılında otomotiv borularında kapasite artışı için gemlik ve halkalı fabrikalarımda 75 milyon dolarlık yatırıma başlandı ve tamamlandı bugün defter değeri 23 22 bu yatırımlardan dolayı biraz borçlu borusanın duran varlıkları 4 milyar 152 milyon duran varlıkları çok ve değerli borç azaldıkca defter değeri daha da artacaktır indes de hiç duran varlık görünmüyor nakit alacaklar ve stoklar olarak görünüyor onun için defter değeri 8 28
yatırım tavsiyesi değildir
Tez zaman kanin kurusun
Altin 6 ayda %100 getirdi 1 dirhem kazanc vergisi yok ...ben icerdeyim halen param pc oldu...kazansamda vergi var adaletine sokayim bu dunyanin...adamlar birde organize fiziki altin al bankaya yatirma diye birbirini uyandiriyor...ah ulan nasil bir zamanda bu guzelim memlekete geldik...
Al sat degildir.