tabi yaşadığınız yere göre değişir durum haklısın. ama ankara pek pahalı yer değil evler gayet uygun.
Printable View
Benimde tek maaş 50 ye kadar zor ev edinecegim orası doğru. 50 den sonra da ev almam. Allah ömür verirse yaptigim birikimi artı emekli ikramiyesini hanımla beraber yerim.
Biraz pesinat var üzerine kredi çekip ev alabilirim ama bu seferde zorlanirim.
Mesele her yaz tatile gidemem. Çocuğu jimnastik kursuna gonderemem. İlerde yüzme kursuna gonderemem falan.
O yüzden 600 TL kira 50 aidatı paşa paşa günü gününe öder gecerim.
Fakat büyük sehirlerde olup tek maaş olan ve de kirada olanlarin Allah yardımcısı olsun.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum, siz genede 50'ye geldiğinizde ev alabilecek durumda iseniz evinizi alın, beden yaşlanıyor, beyin yaşlanmıyor hep 18 yaşında buna inan.
''yaşımla başımı edemedim eş, biri 80 yaşında biri 25'' mealinde bir şiir okumuştum, müellifi aklımda değil.
Gayet uygun sizin yorumunuz, bence fiyatlar çok yüksek.
Ankara,iklim olarak biraz farklı, kışları hem ödersiniz hem donarsınız.
Eğer alt katınızda kombi yanmıyorsa, ısınmak için, ödemeniz gerekenin 3 katını ödersiniz.
Buna çözüm diye mantolama zorunluluğu getirdiler,bu da gösteriyorki, Ankara ikliminde bu kombi zırvalığı tutmuyor.
Yaşam kalitesi ile inşaat kalitesini karıştırmamak lazım.
Nasip kısmet. O yaşlara kadar aylık kazancın yüzde 20 sini kenara atmaya çalışacağım.
Sonra bakarız duruma.
Şuan kiraya aylık kazancımin onda birini veriyorum. Bu ikiye üçe çıkarsa o zaman kredi işine girilir.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi de şu an zaten 5 yıl içerisinde satılan evlerden alış satış fiyatı arasındaki net farktan yüzde 35 gelir vergisi alınıyor.2020 den sonra bu 5 yıl kaldırılıyorsa o ayrı.O zaman ev satışlarını ciddi anlamda etkiler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.