Hergün olumsuz bi durum yazıp duruyorsunuz fakat siz yazdıkça mrgyo tavana gidiyor. Bizler de biliyoruz galibin gemiyi bir gün mutlaka terkedeceğini.
Printable View
sayın Serkan1907,metrodan biraz alıyor yandaş aracı kurumlardan satıyor.buna ne demeli.yatırımcıyı soyan soyana.düzenleyici ve denetleyici kurumlar seyrediyor.yıllarca borç batağından kurtulamamış bu borç batağından kurtulmak için borsaya halka kazık edilmiş şirketler var.bunlardan bir tanesi de bu şirket.sahipleri çıksın konuşsun bir yayın kuruluşunda da biz de tartışmaya katılalım ve ağızlarının paylarına verelim bu yatırımcıları soyanlara.
Benim eki yazılarımda mevcuttur iyi yerlere geleceği ama arkadaşlar hep kötülediler, martı otel daha iyi dir diye şimdi okusunlar bakalım nereye geldi
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onda hemfikiriz dostum. Tamamen spekülatif yükseliyor çünkü herhangi bir haber bilanço vs yok ortada. Fakat şöyle de bi durum var. Bu adam ilk tavanı ve pay alım satım haberini kapa gönderdiği günden beridir 4-5 kez gir çık yaptım müthiş getirisi oldu. Tabi ben her zaman stoploss seviyemi belirlerim Galibin olduğu hissede. Yani demek istediğim eğer biraz tecrübe sahibi iseniz bu tür durumları fırsata da çevirmek gerekiyor. Şuan taban bile olsa %35 üzeri kardayım. İyi yerden yakalayıp, patron gemiyi terkeymeden kaçmak gerekiyor. Tücrübesi olmayanlara tavsiye etmem tabi
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan girmek büyük cesaret ister.Ya yukarı devam eder yada ele verir.
Arkadaşlar açığa işlemleri biri paylasabilir mi tsklr simdiden