kademe atabilecek arkadaşa teşekkür ederim
Printable View
kademe atabilecek arkadaşa teşekkür ederim
Seans içi düzeltmesini yapıyor.BMW ci arkadaş elime para gince fiyata bakmıyorum diyor.uzun vade 3-5 sene biriktir. ( gerçi bizde öyle yatırımcı profili yok ya) kademeler dolu olmadığından rakamlar inip çıkıyo.Hiç düşmeyecek havası hakim.Her gün neredeyse yeşil. l %1-2 lere düşüş demiyoruz.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Temel beklentiler hepimizce malum.
Bilançonun gelmesine yuvarlak hesap en çok 1 ay var.
Beklenti genelde olumlu.
Teknik Analiz; Hacim, Macd v.s. grafikte görülüyor.
Yükselişi destekliyor.
Bütün bunların hepsi bir tarafa, bunların hiçbirini görmesek bile (ki ben önemsiyorum bunları)
Bunların hepsini yoksaysak bile yine de şu var:
1. Yabancı 14.50 den yüklü aldı.
2. Son iki işlem gününde (prş-cuma) 18.00 tl ye kadar kim satarsa aldılar.18.00 üstüne maliyetlenmek istemediler.
Grafiğine hiç bakmadım, ama yine de buralardan bu kadar maliyetlenenlere göre; şu aşamada 18.00 ilk, 14,50 ikinci önemli destek noktası benim için ULUSE de.
Fikrim: herkes k/z hesabını buna göre yapmalı.
Yabancılar 1 hafta 1 ay önceden haberini alır.Bilançoya kadar alıp açıklandığın gerçekleşti beklenti diyip verebilirler.Kar realizasyonu için.Tekrar alttan topla sabırlı bir şelilde.Şurada kağıdı baskılasa 3 ay yarımızdan fazlası dökülür.Günlükçü haftalıkçı uzuncu vb
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.