Tınaz bey bugün zaten doveceklerdi. Ben cuma çok ama çok düşündüm borsaya girmeyi ama yılların verdiği tecrübe logar cuma girme cumartesi pazar olay olur rezil olursun dedim. Hafta sonu umre konusu geldi.
Printable View
Corona dolayısıyla özellikle batılı toplumlarda gördüğümüz panik ortamına finans kurumları da katılmış görünüyor.
Piyasaları koruyacağız derken yıllarla oturmuş tüm dengeleri gözetmeden çok ciddi kararlar alıyorlar.
Umarım konunun tüm yönleri, oyunun tüm partnerleri dikkate alınmıştır.
Şu ortamda geçmiş ezberler bozulduğundan, bizim kaşar yorumcuların otomatiğe başladığı analizler artık geçerli olmayacak.
Onlar da lafı eveleyip geveleyecekler.
Kimsenin geleceği sağlıkla tahmin edemeyeceği sisli bir döneme girdik.
Bakan Albayrak : Piyasaların likiditeye erişiminde en ufak aksaklık olmayacak şekilde önlemler alınmış ve alınacaktır. En fazla etkilenen sektörler öncelikli olmak üzere tüm sektörleri kapsayacak bir dizi destek ve önlem uygulanacaktır."
"Atılacak adımlar Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bu hafta açıklanacaktır. Ayrıca kurumlarımız da gerekli adımları hafta boyunca atacaktır. Bu tedbirler dinamik tedbirlerdir. Süreçler yakından takip edilecek ve gerekli noktada yeni tedbirler hızla uygulamaya sokulacaktır."
Bilgili dostlar beni düzeltsin kobe depremi sonrasında yen dolara karşı değer kazanmıştı.
Amerikada sosyal güvenlik sisteminin gelişmediğini varsayarsak, insanlar para isteyecektir. Bu da paranın anavatanına dönmesine neden olacaktır. Bu durumda doların tl’ye karşı değer kazanmasını bekleyebilir miyiz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hemen her devlet piyasasını paraya boğmaya çalışıyor...
Korkuyu parayla öldüreceklerini belki de sanıyorlar.
Bu arada gelişmiş ülkelerdeki bu genişlemeden bizim piyasalarda ellerini oğuşturarak para bekleyenler var...
Mutlaka bir şeyler gelecektir de ...
Gene de bu forumda bazı kişilerin heves, iştiyak seviyesine bakıyorum da ...
Teşbihte hata olmaz aklıma o çok sevdiğim atasözü geliyor:
"Köpeğin akılsızı baklavadan pay umarmış"...:)
Dolar/TL 6.3503
https://www.bloomberght.com/ https://finans.mynet.com/haber/detay...eliyor/390850/ brend petrol % 6 düşüyorken bizimkiler bize zam sokuyorrrr
Aleni,seni severim ama bu konuda ,Sayın Emlak %100 haklı,yaşı ne olursa olsun kimseye hayatından vazgeç diyemezsin,kaldı ki Hollanda daki yoğun bakım hastalarının %50 si 50 yaş altıymış,İtalyan doktorların mektubunu bende okudum,zamanında önlem alınmadığı için tıbbi önlemler yetersiz kaldı diyorlar,İngiltere nin yaptığı resmen andavallıktır,bazı konular dışında şu ana kadar bizde alınan tüm önlemler mantıklıdır diye düşünüyorum.
Bu arada,faiz indirimi ve 700 milyar dolara rağmen saat:10:21 dolar tl:6,3574